Kā noņemt negatīvo enerģiju pirms stressa situācijas

Kā noņemt negatīvo enerģiju pirms stressa situācijas, vai pēc...

  • Ja laika ir maz - atsēdieties un aizveriet acis, velciet domās ap sevi nepārtrauktu apli, nocietinājumu kurā esiet tikai jūs, tad centieties vizualizēt, izcelt tēla veidā savu stressu, tas vār parādīties kā dzīvnieks, tēls, krāsas, ieraugot grūdiet to ārā no sava apļa, un turpiniet vilkt ap sevi nepārtrauktu līniju, tādā veidā uzliekot sev aizsardzību.
  • Ja ir iespēja, vairāk laika - uzrakstiet uz nelielas papīra lapas visu ko izjutāt, redzējāt, un ko pats par savām bailēm domājiet, saritiniet šo papīru tādā kā kamoliņā, paņemiet šķīvi (kuru turpmāk lietosiet tikai, lai sevi attīrītu, noņemtu negatīvo enerģiju) ar baltu pamatni, novietojiet uz tā šo papīra kamolu, tad aizdedziniet to palīdzot tam nodegt (nebaidieties vairākas reizes tam likt klāt ugunui, pagrozot to) .
  • Pelnus, kuri būs palikuši, izberiet izlietnē un noteikti aizskalojiet tos ar ūdeni (pašu šķīvi vēl nemazgājiet).
  • Grozot šķīvi uzmanīgi pavērojiet kādus tēlus, simbolus, skaitļus jūs uz tā redziet, ja vēlaties uzzināt to nozīmi aiciniet uz maksas čata sarunu kādu no mūsu ekstrasensiem, bet ja vēlaties paši rast skaidrojumu padomājiet ar ko šie simboli jums asociējas, iespējams tā ir atslēga, lai turpmāk izvairītos no stressa/ baiļu situācijām.
  • Lai pabeigtu šo rituālu, noskalojiet šķīvi, tādā veidā noņemot visu negatīvo nost, un uzliekot sev aizsardzību ( rituālu variet veikt kā pirms kādas gaidāmas stressa situācijas, tā arī pēc). Novietojiet to tumšā vietā, un izmantojiet tikai šim nolūkam!

Jums izdosies!

Rakstu sagatavoja: www.your-life-studio.com

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2012 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.