Veiksme loterijā

Rituāli un to apraksts, lai gūtu veiksmi loterijā.

6ad7e7.jpg

Gadsimtiem ilgi cilvēki pielietoja dažādus paņēmienus, lai sasniegtu savus mērķus, pastāv ļoti daudz un dažādu rituālu. Atsevišķi gribās pastāstīt par vizualizācijas metodi, lai kāds arī nebūtu veicamais rituāls, kā arī cita maģiska prasme, vizualizācija tajā ieņem svarīgu vietu, pat ja Jūs neticat rituāliem šo paņēmienu  var izmantot atsevišķi, vizualizācija ir piemērota ne tikai vinnestam, loterijai, bet arī citu mērķu sasniegšanai, kurus esiet sev dzīvē uzstādījuši.

Pirmkārt vizualizācija ir konkrēta mērķa apzināšanās, tas nav abstraksti - piem. es gribu vinnēt un viss, nepieciešams iedomāties ne tikai vinnestu, bet arī to ko var panākt ar tā palīdzību, tā var būt māja, mašīna. Pie kam nevis vienkārši kaut kāda māja, bet tieši tāda māja, kurā Jūs patiesībā gribētu dzīvot. Iztēlē ieraugiet to maksimāli sīkāk, ārējais izskats, interjers, mēbeles utt. . Ja tā ir mašīna, tad iztēlojieties ka Jūs jau sēžiet pie stūres, nav obligāti izpildīt visu uzreiz. Jāstrādā ar savu vizualizāciju patstāvīgi papildinot iedomāto "bildi" ar jaunām detaļām. Bet tas vēl nav viss, priekš tā, lai atdzīvinātu vizualizāciju, vajag strādāt ar izjūtām, emocijām.

No sākuma, lai varētu pielietot maģiju un rituāls ko veiksiet būtu maksimāli vērtīgs,būtu jānoskaidro vai Jums ir tīra enerģētika un nav uzlikts lāsts, vai nobrīnījums. Ja to neizdarīt, tad Jūsu naudas kanāls var būt aizvērts, un rituāls nenostrādās, tāpat, lai rituāls darbotos maksimāli efektīgi, jāievēro noteikumi: nepieciešams no sirds ticēt tam, ka tas nostrādās; domās jāiet uz pozitīvu rezultātu. Tāpat arī pirms ritālu veikšanas, jāizvēlas loterijas veids, kā arī spēlēšanas metode.

Pirmais veiksmes aizrunāšanas paņēmines skan tā: "Veiksme kabatā,  ar mani Fortūnas un veiksmes Dievi, nes veiksmi man!"

Otrs: "Laime ar septiņām biļetēm atnāca, veiksmi aiz sevis atveda. Biļete pie biļetes, vinnests pie vinnesta, kā cipari biļetēs sakrīt, tā arī loterijās cipari  vinnestam sakrīt. Ar uguni aizslēdzu, veiksmi aicinu, lai viss notiek tā!"

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2012 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.