Ko tev pastāstīs tava smarža?

Jūsu mīlestība pret noteiktām smaržu notīm pasaka tikpat daudz par tavām rakstura iezīmēm, cik tu dod priekšroku noteiktam apģērba stilam, runas manierei vai sociālā loka izvēlei.

Ko par tevi saka tava mīļākā smarža? Noskaidrosim!

Austrumu notīm priekšroku dod radoši, inteliģenti, atsaucīgi un ļoti korekti cilvēki. Precizitāte ir arī viņu atšķirīgo iezīmju sarakstā, tāpat kā tradīciju ievērošana. Aromāti ar dzintara, vaniļas un garšvielu notīm liecina, ka to īpašnieks novērtē klasisko stilu, prasmīgi kombinē apģērba elementus un vienmēr izskatās eleganti. Viņa ir tendēta uz radošumu un dažreiz pārsteidz citus ar oriģinālu, bet līdzsvarotu problēmas risinājumu. Dāmas, kuras jūtas kā ingvers, kanēlis un sandalkoks, ir jutekliskas un mīl ceļot.

Ziedu smaržas ir vispopulārākā smaržu saime. Ja esi viens no rožu, frēziju, gardēniju un jasmīnu cienītājiem, tad zini, ka mēdz mesties no vienas galējības otrā, esi daļēja pret greznību, viegli komunicējam un patīk izdaiļot savu dzīvi ar spilgtiem notikumiem. Jūs esat laba mājsaimniece un vienmēr atrodat iespēju pievienot mājoklim komfortu un siltumu. Jūs esat patīkams sarunu biedrs un, neskatoties uz jūsu entuziasma raksturu, uzticīgs draugs.

Augļu aromāts liecina par vieglu raksturu un mīlestību uz komunikāciju. Ja tavās iecienītākajās smaržās ir melones, persiku, arbūzu, tropu augļu notis, tad tu daudz zini par romantiku, esi gatavs piedzīvojumiem un viegli iegūsti jaunus draugus. Tu izbaudi dzīvi un jūties lieliski komandā – pašā darbības centrā. Tev ir viegli uzņemties iniciatīvu tiekoties ar cilvēkiem un piesaistīt uzmanību, tev patīk sportot un nekad neatteiksies no trokšņainas ballītes.

Svaigs aromāts ar jūras notīm liecina par atturīgu raksturu, nevajadzīgu dekorāciju noraidīšanu, iekšēju neatkarību un oriģinālu radošumu. Ja jums patīk jūras brīzes smarža, tad jūs novērtējat savu brīvību, mīlat minimālismu apģērbā un vienmēr esat pārliecināts par sevi. Ambīcijas jūsu raksturā ir apvienotas ar konsekvenci un apņēmību.

Koksnes smaržas dod priekšroku elegantām un diskrētām dāmām. Viņi nekad nepazūd pūlī, un viņiem ir laba stila izjūta. Sandalkoks, ciedrs un citas tradicionāli “vīrišķīgas” notis parfimērijā runā par spēju izvēlēties alternatīvus, nepārspētus ceļus. Sarežģītākajos apstākļos koka kompozīciju cienītāji saglabā pašsavaldību - viņiem palīdz viņu erudīcija.

Citrusaugļu notis ir iecienījuši disciplinēti, organizēti un enerģiski cilvēki. Viņu lēmumi ir līdzsvaroti, un pirms svarīga soļa viņi vienmēr rūpīgi analizē situāciju. Citrusaugļu svaiguma cienītājiem plāni nozīmē daudz, viņi cenšas sasniegt pilnību it visā un vienmēr.

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2012 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.