Attīrīšanās ar zvanu skaņām

Attīrīšanās ar zvanu skaņām

 Šai materiālā piedāvāju izmantošanai praktisku attīrīšanās metodi ar baznīcas zvanu skaņām. No kā šī metode attīra un kādā veidā?

Atcerieties, ko jūs izjutāt, kad dzirdējāt baznīcas zvana skaņas? Bez šaubām, kaut ko labu, vārdos neizsakāmu. To pavadīja emocionāls un garīgs pacēlums, vai ne?

 Tagad neliels ieskats tēmā – kā darbojas zvans un kāds no tā labums.

 Bez kā nav iespējams iedomāties baznīcu? Pareizi, bez zvana un zvanu skaņām. Turklāt zvani ir raksturīgi visām pasaules kultūrām.

 Zvana un tā radīto pozitīvo efektu būtība ir skaņu vibrācijas. Zvans rada virkni daudzveidīgu noteikta augstuma skaņu vibrāciju, kuras ļoti precīzi un smalki noskaņotas gan uz augstākajām – garīgajām, “smalkajām” vibrācijām (pēc analoģijas ar mantrām)-, gan arī uz cilvēka enerģētikas vibrācijām. Zvana skaņas savieno cilvēka enerģētiku ar šīm “smalkajām” vibrācijām. Skaņa iekļūst cilvēka enerģētikā un novada šīs vibrācijas līdz viņa smalko ķermeņu struktūrām, viņa čakru struktūrai, veicot tur attīrīšanu, korekciju un atjaunošanu.

 “Pareizās” zvana skaņu vibrācijas ļoti labi rezonē gan ar cilvēka enerģētiku, gan arī ar viņa nervu sistēmu un fizioloģiju. Būtības labākai izpratnei var izmantot analoģiju ar vibrāciju masāžu. Tikai zvans “masē” gan psihi, gan enerģētiku, un, kas ir vissvarīgākais, - tas ne tikai “masē”, bet labo, ārstē, uzlādē ar enerģiju.

 Zvana skaņas spēj pat “sagraut” negatīvo, arī to negatīvo enerģiju, kas ir cilvēka enerģētiskās struktūras iekšienē, sniedz labu atbalstu attīrīšanā no negatīvā ar pamatmetodēm – lūgšanām, vasku, olas ripināšanu, tīrīšanu ar sāli, darbu ar svecēm. Tāpēc ļoti iesaka izmantot arī zvana skaņas, veicot savu vai cita cilvēka attīrīšanu no negatīvā.

 Zvanu skaņas labvēlīgi ietekmē mājas enerģētiku, to attīrot, harmonizējot un “izlādējot” smago emocionāli enerģētisko atmosfēru. Ja tās izmanto telpas enerģētiskās tīrīšanas laikā, mājokļa attīrīšana norit daudz ātrāk un efektīvāk.

 Turklāt zvanu skaņas var klausīties jebkurā laikā un neierobežoti ilgi. Ar to jūs gūstat terapeitisku labumu nervu sistēmai un psihoterapeitisku – psihei.

 Nervu sistēmai zvans palīdz novājinātu nervu, stresa, pārslodzes, noguruma un dažādu neirožu gadījumos.

 Psihei zvans palīdz depresiju, vieglu un vidēju psihisko traucējumu gadījumos.

 Zvana skaņu iedarbība uz cilvēka psihi ir pētīta vairākās ārzemju klīnikās, un pozitīvi rezultāti tika gūti pat nopietnu psihisko saslimšanu gadījumos. Savukārt pētījumi par zvana skaņu vibrāciju iedarbību uz slimības izraisošiem mikrobiem parādīja, ka tās iznīcina līdz 50% šo mikrobu.

 Parasta baznīcas zvanu skaņu klausīšanās mūs nodrošina ar vienkāršu un unikālu pašpalīdzības metodi. Tā tikai jāizmanto, jāklausās zvana skaņas un jāvēro, kādas pozitīvas sekas tam ar laiku būs.

 Ziniet, - ja klausoties zvanu skaņas, jūs pārņem satraukums, sāk sāpēt galva, ir nelaba dūša, māc miegainība, aukstuma sajūta, žāvas, vājums, - tas rāda, ka skaņu vibrācijas “trāpījušas” negatīvajam. Un tas ir labi. Tas apstiprina zvana skaņu attīrošo efektu.

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2012 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.