Maģija un tās nozīme rituālos

Runas par to vai maģija pastāv, vai nē ir vienmēr aktuālas.Tādēļ piedāvājam iepazīties ar tās veidiem un iespējām.

d88f15.jpg

 Baltā maģija

 Baltais mags vienmēr, pateicoties apzinātam kontaktam ar savu Ego, savu “eņģeli”, ir atvērts augstākajiem plāniem un mērķiem un tāpēc ir spējīgs gūt daudz augstāka līmeņa iespaidus. Mums jāatceras, ka baltā maģija darbojas virzienā no augšas uz leju un ir Saules vibrāciju rezultāts, bet nevis impulsi, kas ir to vai citu Mēness pitruemanācijas. Šī Saules pitras enerģijas plūsma ir cilvēka iekšējās savāktības rezultāts, viņa spēku koncentrācija un tās nosūtīšana savai ēnai – cilvēkam, kā arī nemitīga cilvēka meditācija par saviem mērķiem un esamību.

 Kabala

 Ir divu veidu kabala – pirmais tās veids saucas “teorētiskā kabala”. Tas nodarbojas ar dziļu norādījumu izpēti, kurus kabala atklāj visā radītajā, tas nodarbojas ar Visaugstākā dziļās gaismas izpausmēm radītajā un bezgalīgo dievišķo gaismu, kas apņem visu radīto. Otrais kabalas veids saucas “praktiskā kabala”. Tā izmanto kabalas gudrību, lai ietekmētu norises pasaulē. Reizēm praktiskā kabala izsauc garīgās spēkus/būtnes, kā, piemēram, eņģeļus un citus garīgos spēkus, kas ir pasaulē, un aicina tos vai pavēl tiem veikt tādu vai citādu darbību reālajā pasaulē. Pirms četriem simtiem gadu Arizāls piekodināja, ka mūslaiku cilvēku paaudzēm, mums, nevajag nodarboties ar praktisko kabalu. Tā kā mūsu Templis ir sagrauts un mums nav sarkanās govs pīšļu, mums nav iespēju savus ķermeņus attīrīt. Cilvēkam, kurš nav garīgi attīrījies, nodarbošanās ar praktisko kabalu nes milzīgu ļaunumu.

 Teosofija3aecf3.jpg

 Tā ir smalko vibrāciju sajušanas attīstīšana, lai kļūtu “gaišredzīgs”. Šis ceļš ir interesants arī ar to, ka tas visas dažādās reliģijas uzskata par vienas un tās pašas patiesības skaidrošanas veidiem no dažādiem skatupunktiem, jo, atšķiroties pēc nosaukuma un detaļām, visas reliģijas ir vienisprātis par pašiem svarīgākajiem jautājumiem, kuri ir ļoti svarīgi dzīvošanai: par dzīvesveidu, kā jādzīvo labam cilvēkam, par tām iezīmēm, kuras viņam sevī jāattīsta un netikumiem, ar kuriem viņam jācīnās. Mācību saturs šajos eksistenciālajos jautājumos pilnībā sakrīt gan hinduismā, gan budismā, gan zoroastrismā, gan islamā, kā arī jūdaismā un kristietībā.

 Rūnu maģija

 Galvenā patiesība par rūnām ir tāda, ka rūnas būtībā nav maģiski simboli vai noslēpumains šifrs. Katra rūna ir transcendentālā potenciāla krātuve, ar kuru sākotnēji bijusi apveltīta daba un mēs paši, tas nosaka spēku, kuri darbojas fiziskajā plānā un ārpus tā, to īpašības un raksturojumu. Rūnas, būdamas dvēseles iezīmes, pauž to, kas ietilpst mūsu cilvēcīgajā pieredzē, jau tagad iedarbojas uz mūsu dzīvi vai atrodas pārmaiņu un transformācijas procesā.

 Zālamana maģijaf35629.jpg

 Kā liecina saglabājušās leģendas, Zālamans bijis ne tikai izcils valdnieks un domātājs, bet arī varens mags. Viņš pavēlējis neredzamo garu tūkstošiem, kuriem nebija neizpildāmu uzdevumu. Valdniekam Zālamanam bijusi ne tikai atslēga, kura palīdzēja tikt galā ar dēmoniem, bet arī maģisks gredzens, ar kura palīdzību varēja pavēlēt eņģeļiem, dēmoniem un visiem dabas spēkiem.

 Nekromantija

 Mags nekromants tiek uzskatīts par savādnieku, kurš, izmantojot zīmogu simboliku un garus – pavadoņus, atver portālu vārtus uz citām pasaulēm, uz seno cilvēku pasaulēm. Šie magi alkst izzināt seno cilvēku zināšanas, prātu.

 Nekronomikona” noslēpums

 Jau divpadsmit gadsimteņus par šo grāmatu klīst baisas leģendas. To dēvē par “Ļaunuma grāmatu”, “Mirušo izsaukšanas grāmatu”, “Atslēgu grāmatu”, ar kuru atver eju uz citām pasaulēm. To alka iegūt valdnieki un politiķi, zinātnieki un visdažādākie okultisti, taču saimniekus sev grāmata izvēlējās pati.a5ec03.jpg

 Santērijas

 Tā ir senās joruba tautas pēcteču reliģija, kura dzīvojusi Kubā un citās zemēs un saglabājusi svarīgākos āfrikāņu reliģijas elementus. Tā dod iespēju laicīgam cilvēkam pa tiešo sarunāties ar dievībām (orišiem) un dzirdēt viņu padomus.

 

 

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2012 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.