Izdarīts nobūrums?

Vienkāršs veids, kā ar sērkociņu palīdzību noteikt – vai jums izdarīts kaitējums (nobūrums) un pielietota “ļaunā acs”

 Jums būs nepieciešama vienkārša caurspīdīga glāze, līdz ¾ piepildīta ar ūdeni un divi sērkociņi.

 Pirms diagnostikas veikšanas atbrīvojieties un pēc tam uzdodiet jautājumu: “Vai uz mani ir vērsta sveša enerģētiskā ietekme?” Pēc tam jāņem sērkociņš aiz tā gala, kurā nav sēra, un jātur vertikāli virs glāzes ( tā, lai sērkociņš atrastos apmēram 5 cm no ūdens virsmas). Aizveriet acis un vēlreiz uzdodiet jautājumu par svešo negatīvo ietekmi, pēc tam atlaidiet sērkociņu. Kad tā kustība aprims, atkārtojiet šo pašu manipulāciju ar otru sērkociņu.

 Sērkociņi ieņems vienu no trim iespējamām kombinācijām: tie nesaskarsies, saskarsies vai krustosies. Ja starp sērkociņiem nav kontakta, tas liecina, ka nekāda negatīva iedarbība uz jums nav veikta. Sērkociņu saskaršanās norāda, ka iedarbība bijusi, bet veikta neprofesionāli vai arī tā bijusi noskaušana (“ļauna acs”) sadzīves līmenī. Sērkociņu krustošanās norāda uz mērķtiecīgi veiktu negatīvu iedarbību.

 Lai noteiktu enerģētisko centru, ko visvairāk skāris uzbrukums, domās sērkociņu sadaliet 6 vienādās daļās.

 Saskaršanās vai krustošanās pirmajā līmenī norāda uz to, ka skarts dzīvības spēka enerģētiskais centrs. Kaitējums var būt nodarīts nierēm un reproduktīvajai sistēmai. Jums grib atņemt ne tikai veselību, bet arī spēkus un vēlēšanos dzīvot.

 Otrajā līmenī sērkociņu “mijiedarbība” visdrošāk liecina par mīlas maģijas izmantošanu. Kāds/kāda vēlas, lai jums nebūtu jutekliskas baudas vai arī lai jūs to izjustu tikai ar kādu noteiktu cilvēku. Kaitējums var būt skāris dzimumorgānus, urīnpūsli, resno zarnu un apakšējās ekstremitātes.

 Trešajā līmenī negatīvā iedarbība ir mēģinājums atņemt, sagraut jūsu stāvokli sabiedrībā, saraut kontaktus ar apkārtējiem un gala rezultātā atstāt jūs pilnīgā vientulībā. Tādos gadījumos novērotas problēmas ar kuņģi, aknām, aizkuņģa dziedzeri, tievo zarnu un žultspūsli.

 Iedarbība ceturtajā līmenī ir vērsta uz sirds centra ievainošanu. Kāds vēlas izsist jūs no iekšējā līdzsvara un atņemt jums tuvo cilvēku atbalstu. Jūs tiekat virzīts uz saskarsmi ar nepareizajiem, jums nevajadzīgajiem cilvēkiem, laupa jums īstu draudzību un mīlestību. Vienlaikus tiek bojāta sirds, asinsvadu un imūnā sistēma.

 Piektajā līmenī jums atņem saskarsmes prieku. Uzbrukums vērsts uz to, lai mazinātu ticību sev, vairotu noslēgšanos, vienaldzību pret tādu vai citādu informāciju. Fiziskā līmenī bojājumi skar vairogdziedzeri, plaušas, bronhus, kaklu.

 Iedarbība ir zombēšana un kādu nelabvēlim tīkamu domu iedvešana. Pēc tāda enerģētiskā trieciena mainās ēteriskā ķermeņa struktūra, tā pārstāj jūs aizsargāt no negatīvā. Tādas iedarbības rezultātā var būt bojāta nervu sistēma, galvas un muguras smadzenes, izjaukts hormonu līdzsvars.

 

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2012 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.