Mistika - lāsts.

Lāsts - visspēcīgākais un seku ziņā visbriesmīgākais maģiskā uzbrukuma līdzeklis. Lāsts īsā laika posmā pilnībā iznīcina konkrēto cilvēku un vienmēr ļoti negatīvi atsaucas uz visiem viņa tuviniekiem, īpaši bērniem. Lāsta uzlikšanas metodiku īsumā var formulēt kā cilvēka pieslēgšanu pie spēcīgas melnās vampīriskās energobūtības, kas ļoti ātri pārņem pilnīgu kontroli pār visiem apvalkiem, apslāpē uzreiz visu čakru darbību un absolūti destabilizē cilvēka enerģētisko straumju plūsmu. Burvis piesauc ļoti spēcīgu vampīrisko energobūtni un it kā piestiprina to upurim. Ātri piesūcoties cilvēka laukam, tā sāk savu postošo darbu. Tas viss tiek darīts ar vienu vienīgu mērķi - pilnībā iznīcināt cilvēku visos līmeņos. Nolādētais ātri sāk zaudēt spēkus, sejas tonis iegūst zemes krāsu, viņš izdziest ātri un lavīnveidīgi. Interese pret dzīvi pazūd uzreiz, pretestības spēja ir apspiesta jau sākotnēji, nolādētais ātri vien kļūst līdzīgs staigājošajam līķim. Komunicēt ar nolādēto ir vienkārši radikāli bīstami. Nolādēts cilvēks neizbēgami kļūst par vampīru un vienmēr sūc enerģiju no visiem apkārtējiem, cerībā vismaz kaut kā atjaunot katastrofiski mazinošos spēka uzkrājumus. Bet draudus slēpj ne tikai tas. Nolādēts cilvēks pilnībā nonāk atkarībā no lāsta programmas un zaudē kontroli pār sevi. Viņš darbojas atbilstoši noteiktajai programmai, viņš ir marionete, kas pilnībā nedomā par savas «rīcības» sekām . Viņam absolūti atrofējas pašsaglabāšanās instinkts, itin bieži viņš zaudē morālo un ētisko jēdzienu izpratni, kļūstot par pilnīgi neadekvātu un apkārtējiem bīstamu cilvēku. Tas viss ātri vien noved pie pašiznīcināšanās.
Nereti lāsts tiek uzlikts visai dzimtai. Tad dzimtas bērni jau piedzimst nolādēti, ar visdažādākajiem defektiem, gan fiziskajiem, gan energoinformatīvajiem. Reti kad nolādētā dzimta turpinās ilgāk par septīto paaudzi ( deģenerācija ).

Dažreiz lāstu uzliek nevis cilvēkam, bet dārgakmenim. To dara egoistisku apsvērumu dēļ. Tādu akmeņu saimnieki ir nolemti, vienīgais veids, kā izvairīties no cilvēkam sagatavotā - nekavējoties šķirties no tāda akmens. Diemžēl reti kad saprāta balss ir spējīga pārkliegt godkārīgo lepnību par skaista un dārga akmens esamību cilvēka īpašumā. Ļoti drīz nāk visa līdz ar to iegūtā smaguma izpratne, bet, kā likums, tad jau ir par vēlu.

Kā tad var diagnosticēt lāstu? Aizdomām jārodas, ja sakrīt trīs vai vairākas pazīmes no zemāk uzskaitītā saraksta:
1. Dažādus ģimenes locekļus vienlaikus piemeklē nepatikšanas
2. Pastāvīga, nepārtraukta un ilgstoša melnā strīpa vairāk kā vienam no tuvajiem radiniekiem
3. Saslimšanas, kas rada ārstu neizpratni, ārstu nespējā noteikt diagnozi, īpaši, ja slimība ir saistīta ar augoņiem vai strutainiem jebkādas ķermeņa daļas iekaisumiem.
4. Pastāvīga vīru (sievu) nāve.
5. Dzimtas ietvaros nāvi izraisa viena un tā pati saslimšana.
6. Iedzimts alkoholisms.
7. Vardarbība pret ģimenes locekļiem pa sieviešu līniju no paaudzes paaudzē.
8. Radinieku nāve īsā laika posmā.
9. Vienādas personiskās dzīves problēmas dzimtas sievietēm.
10. Intereses zudums par savu nākotni.
11. Suicidālas domas, kurām nav redzama pamata.
12. Svētvietu apmeklējuma laikā rodas paniska vēlēšanās bēgt prom.

Pastāvīgi noņemt sev lāstu nav iespējams. Līdzās praktiskajām iemaņām ir nepieciešami milzīgi enerģijas krājumi. Tāds potenciāls ir tikai ļoti pieredzējušiem un spēcīgiem speciālistiem.

Avots:Frut

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2023 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.