Kas notiek manā dvēselē – paldies, viss kārtībā!?

Nepieciešama enerģija.

Lai virzītos uz priekšu, jums ir vajadzīga enerģija. Nav svarīgi ko vēlaties virzīt –savu personību uz priekšu,skapi malā no sienas; gan vienā, gan otrā dzīves situācijā ir vajadzīgs spēks un galvenais - vēlēšanās.

Vesela dvēsele ir tad ja tā ir pilna ar vēlmi, lai būtu spēks realizēt savus plānus, un būtu griba, kaut ko vispār vēlēties. Lai gan reti kurš var dižoties, ka gandrīz vienmēr ir pilns enerģijas un spēka.

Šodien esmu SATRAUKTA ( gadās!), NAV GARASTĀVOKĻA (saprotiet burtiski!)

Personība (dvēsele, gars un ķermenis) – tās ir mūsu ES mājas, un  katram no mums gribās, lai mūsu mājās valdītu kārtība, lai tajās būtu patīkami dzīvot, bet rosīties – produktīvi. Un ja mēs vēlamies dzīvot un strādāt kā pienākas,tad pirmkārt vajadzētu parūpēties par to, lai mūsu dvēselē vienmēr būtu kārtība.

Nesteigsimies nosodīt citus, ja pamanām cilvēkam apkārt kādā mirklī valda sadzīviska nekārtība, vai darbā ievērojam ka kāds neizskatās iespējams labi, tad aizdomāsimies daudz dziļāk, kas notiek viņa dvēselē, vai viss kārtībā?!

Pamodies – nomazgājies. Tik pat svarīgi ir: pamodies – noskaņoji savu dvēseli, lai dzīvot prieks būtu, un dvēsele būtu pilna pozitīvisma. Un pēc tam, visas dienas garumā jāseko līdzi tam, lai NESATRAUKTOS par sīkumiem, un mēģināsim saglabāt šo enerģiju līdz dienas beigām.

 

Jauku dienu vēlot – your-life-studio.com !

 

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2012 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.