Mēs un visums

Pilnīgi viss ko mēs domājam, izjūtam par ko sapņojam neapzināti iziet ārpus mūsu ierastās pasaules, un nokļūst maģiskajā visumā, kur tās pārtop, un kļūst aktīvas pateicoties mūsu iztēles spēkam. Tā veidojas mūsu katra individuālais visuma kods, pēc kura mūs atpazīst visums, un sūta informāciju - atbildes miegā, meditācijās vai ar ekstrasensa palīdzību.

Vēlmes, sapņi, mērķi ilgu laiku dzīvo kā saprātīgs radījums mums blakus, mēs to "barojam" uzlādējam ar domu spēku, tā piepildījums ir atkarīgs no tā cik intensīvi mēs pieturēsimies pie sevis izvirzītajiem mērķiem raidot signālus visumam.

Tas kas liek šiem spēkiem aktivizēties, un mācīties ar tiem darboties sev par labu ir griba. Cilvēks nav pats par sevi ne gaišs, ne slikts. Attieksme pret gaišo un slikto nosaka mūsu gribasspēku. Ir reizes kad mēs padodamies negatīvajai plūsmai, un nedzirdam vairs savu gribasspēku, tajā brīdī negatīvisms var uzlādēties tik daudz ka visur mūs pavadīs, līdz ar to ietekmēs visu dzīves ritumu.

Tāpēc ir svarīgi domāt pēc iespējas gaišas domas, neiegrimt naidīgās, skaudīgas un tml. domās, gaišās domas aptver jūs ar pozitīvu, savukārt sliktās pavada jūs visu dienu ar negatīvu enerģētiku, un uzlādējas dēmons. Jūsu domas iet pa priekšu jums, ar tām jūs sagaida, un uztver draugi, radi, mīļotais cilvēks, tā ir jūsu karma.

 

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2012 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.