"M"burts delnā. Ko tas nozīmē?

Nesen tika noskaidrots, ka tie cilvēki, kam delnā ir burts"M", ir īpaši cilvēki. Unikālas būtnes!

Burta „M" saimniekiem ir daudz spēcīgāka intuīcija kā vairumam citu cilvēku, un viņiem piemīt īpašs radošais un uzņēmēja gars. Viņi radīti tam, lai būtu par neizsmeļamu avotu tā cienīgiem cilvēkiem; uz to ir spējīga tikai nenozīmīga daļa cilvēces. Taču vislielākā viņu vērtība ir tāda, ka viņi spēj ne tikai bezgalīgi ģenerēt efektīvas idejas darbam, bet rast arī simtiem veidu, kā tos realizēt. 
Cilvēki, kuriem līnijas delnā veido burtu „M", ir apveltīti ar loti daudziem talantiem un iemaņām. Vieglāk būs uzskaitīt to, ko viņi neprot, kā sastādīt sarakstu ar viņu prasmēm un iemaņām. Viņu domas ir skaidras, gudras, viņu loģiskajos spriedumos ir vērts ieklausīties, jo tie ie labi pamatoti.
Viņi faktiski nekad neapmāna (tomēr ir spējīgi rīkoties viltīgi augstu mērķu labad), runā patiesību un neļauj citiem sevi apmānīt. Intuīcija viņus nekad nepieviļ! Kā neviens cits viņi spēj būt atklāti, neskopojas ar komplimentiem un pelnītām uzslavām. 
Īpaši tas sakāms par sievietēm. Kā zināms, viņu sestā „sajūta" parasti ir attīstīta spēcīgāk kā vīriešiem.
Cilvēki ar burtu „M" pārsvarā ir valdonīgi, ar autoritāti – viņu vārdam sabiedrībā ir liela loma, viņus novērtē un reti kad iztiek bez viņiem svarīgos pasākumos. Viņi ātri un nešauboties pieņem svarīgus lēmumus, tāpēc gandrīz nekad nepalaiž garām iespējas, ko viņiem piedāvā dzīve. Katrā ziņā viņi izmantos katru piedāvāto iespēju.
Šie cilvēki ir harizmātiski un ļoti dziļi. Kad jūs domājat, ka esat par viņiem uzzinājis visu, tie negaidot pagriežas pret jums ar citu savas būtības pusi, un jums viņi jāpēta no jauna. Un tā līdz bezgalībai.
Tomēr viņu dzīve nav nemaz tik viegla. Tā reti ir bez mākoņiem, un savādāka tādām personībām tā nemaz nevar būt – lai izmantotu savas prasmes un talantus, tos noslīpētu, jārada atbilstošs „poligons" ar visu tajā nepieciešamo.
Zīme „M" uz delnas  - daudzu pareģu un ievērojamu līderu raksturīga iezīme. Tādiem cilvēkiem vienmēr seko. Ja jūsu apkārtnē ir tāds cilvēks  - ir vērts pie viņa turēties.
Bet ja pats esat viens no tādiem laimīgajiem – skatieties uz savām rokām biežāk. Lai burts „M" uz jūsu delnas biežāk atgādina, ka jūs esat īpašs cilvēks un dzīvē jums ir īpaša misija.
Un pats galvenais: atcerieties, ka piederat pie tās mazās cilvēku daļiņas uz Zemes, kuri spēj sasniegt absolūti visu, ko tikai vēlas. Tāpēc esiet drosmīgāki!
Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2012 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.