Sargeņģeļa rokas līnija

Sargeņģeļa līniju(2.) sauc par otro dzīves līniju(1.). Un nevis tāpēc, ka viņa būtu blakus, bet tāpēc, ka viņa nozīmē aizsardzību un spēcīgu atbalstu.

Ja sargeņģeļa līnija iet paralēli dzīves līnijai gandrīz visā tās garumā, tas nozīmē, ka persona tiks aizsargāta visu savu dzīvi.

Gadās, ka sargeņģeļa līnija pavada noteiktu mazu dzīves līnijas segmentu, kas izskatās ļoti vājš vai ir pilnībā salauzts. Dzīves līnijas plaisa nozīmē ciešanas, slimības, nelaimes un briesmas. Bet, ja sargeņģeļa līnija atrodas blakus spraugai, tad nelaime pāriet personai.Ja sargeņģeļa līnija atrodas labajā pusē, tas nozīmē, ka persona savu personīgo nopelnu dēļ ir saņēmusi augstāku spēku patronāžu. Augstākie spēki viņu apbalvoja ar spēcīgu aizsardzību vai nu par dažiem labiem darbiem, vai par ciešanām pagātnē. Ja šī līnija atrodas kreisajā rokā, tad sargeņģeļa aizsardzība cilvēkam tiek piešķirta no dzimšanas brīža, un, visticamāk, tā tika nodota no dzimtas.

Kopumā sargeņģeļu līnijas īpašniekiem dzīvē ir paveicies. Viņi vienmēr tiek pasargāti - veseli un neskarti no negadījumiem un katastrofām, gandrīz nekad neizjūt materiālās grūtības, ir morāli stipri un atbrīvojas no nepatikšanām.

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2023 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.