Problēma nav problēmā. Viss slēpjas mūsu attieksmē pret to.

Ļoti reti mūsu dzīvē viss norit pēc plāna. Tomēr, lai kā neveidotos jūsu dzīves ceļš, visas grūtības nostiprina jūsu raksturu un palīdz kļūt labākam. Turklāt problēmas, ar kurām mēs laiku pa laikam saskaramies, palīdz mums labāk novērtēt uzvaras un no cita skatupunkta paskaatīties uz apkārtējo pasauli. Mūsdienu pasaule deklarē pavisam citus  noteikumus, tāpēc praktiski nav iespējams izvairīties no problēmām.

Problēmu risināšanas atslēga slēpjas – kā tieši ar to tiekat galā. Tāpēc izlasiet padomus, kuri var palīdzēt jums saglabāt ticību saviem spēkiem nākamajā dzīves grūtību posmā, kad šķitīs – viss brūk un jūk gabalu gabalos.

Vienpadsmit lietas, kas jāatceras, kad viss grūst

1.      Citu cilvēku problēmas nav jūsu problēmas. Ja esat pieradis just līdzi citiem, tad droši vien jums šķiet, ka tikai jūs varat atrisināt viņu problēmas. Tomēr tāda uzvedība var izraisīt pilnīgu spēku izsīkumu, turklāt citi sāks jūs uzskatīt par personīgo psihologu vai psihoterapeitu, kuram var piezvanīt jebkurā diennakts stundā. Bez šaubām līdzjūtības un atbalsta paušana citiem ir ļoti svarīga, taču vajag atrast līdzsvaru starp palīdzību apkārtējiem un sev.

2.      Neapstājieties! Viss rit tā, kā tam jārit. Pat ja jūtat, ka dzīve – ir tikai katastrofu virkne, kas mijas ar īsiem miera mirkļiem, nepadodieties!  Visas šīs grūtības kalpo jūsu pārbaudei, lai darītu jūs labākus. Tās liek mums labāk risināt nākamās problēmsituācijas un apgūt vērtīgas dzīves mācības. Bez cīņas personībai nav izaugsmes un attīstības.

3.      Sāpes nav mūžīgas. Neviena situācija neilgst mūžīgi: vai tā būtu smaga šķiršanās, cīņa par finansiālo stabilitāti, ģimenes  strīdi vai kaut kas cits. Neatkarīgi no tā, ko pārdzīvojāt agrāk, nomierinieties un atcerieties, ka tikai jūs esat savu emociju saimnieks. Jūs varat „iziet" no jebkuras situācijas kā uzvarētājs un pārvērst pārdzīvotās sāpes izaugsmes iespējā.

4.      Jūsu sāpes izvirza mērķi. Pagātnes garīgie skolotāji parasti uzsvēra, ka cilvēki piesaista sev sliktas situācijas un sāpes tikai tādā gadījumā, ja pašiem ir negatīvs dzīvesveids un tie piesārņojuši savas smadzenes ar nelāgām domām. Ne vienmēr tas ir patiess apgalvojums, bet bieži negatīvu situāciju var skatīt kā vērtīgu līdzekli pašmācībai un pieredzi sevis testēšanā.9c5a45.jpg

5.      Atrodiet laiku lūgšanai un pozitīvās enerģijas uzlādei. Neatkarīgi no tā, ar ko varat saskarties, centieties paskatīties uz situācijas gaišo pusi un vērsieties pie saviem eņģeļiem vai garīgajiem vadītājiem pēc augstākās gudrības. Viņi var noņemt jūsu smagās nastas un nemieru, sniedzot jaunu enerģiju, lai jūs ar visu varētu tikt galā. Lūgšana jums atgādinās, ka virs Zemes viss pakļauts noslēpumainiem un kosmiskiem faktoriem, kurus mēs ne vienmēr varam izprast.

6.      Nemiers rada ļoti daudz problēmu, bet ticība pārveido. Nemiers, uztraukumi nekad situāciju nemainīs. Tie tikai sagādās vairāk sāpju un pastiprinās negatīvās enerģijas ietekmi, radot dzīvē vēl vairāk šķēršļu. Saglabājiet pozitīvu domāšanu un ceriet, ka Visums sniedzis pārbaudījumu, lai jūs to izturētu un kļūtu labāks.

7.      Iespējams, ka jums jādara tieši tas, ko darīt baidāties. Vienīgais veids, kā stimulēt personīgo izaugsmi – atstāt aiz muguras komforta zonu. Reizēm vajag pārbaudīt un izjust savu iespēju robežas, lai noskaidrotu, cik izturīgs esat un atklātu kaut ko jaunu. Savas esības dzīlēs jūs varat atklāt kādu jaunu kaislību un lietas, par kurām agrāk pat nedomājāt un nezinājāt.  Savaldiet savas bailes un kļūstiet labāks.

8.      Sliktās dienas ļauj daudz augstāk novērtēt labo. Bez sliktajām dienām jūs pat nezinātu, ka ir labās, jo tad viss pārvērstos vienveidīgā pelēkā masā. Visjocīgākais dzīvē ir tas, ka mēs nevaram iepazīt baudu bez sāpēm, skumjām, cīņas utt. Mēs dzīvojam duālā realitātē, t.i., vairumā dzīves gadījumu mēs izjūtam viena un tā paša spektra pretējo pušu iedarbību. Novērtējiet to pieredzi, ko sniedz šī pasaule, tāpēc nereti pašas sliktākās izpausmes atklāj, izgaismo jūsu labākās puses.

9.      Neaizmirstiet, ka jums ir pietiekami liela ietekme un noteikšana pār savu dzīvi. Jums nav obligāti jākļūst par apstākļu upuri vai jāpadodas.  Jūs pilnībā kontrolējat savu dzīvi un viegli varat sliktu situāciju pārvērst labā. Ņemiet vērā, ka varavīksne parādās pēc lietus, tāpēc jums jāiztur vētra, lai tālāk dzīvotu laimīgi.

10.  Ja ļausiet sev domāt negatīvi, atkal sevi pozicionēsiet apkārtējiem kā upuri. Dariet visu iespējamo, lai saglabātu garastāvokli un nemainītu pasaules uzskatu. Tad negatīvais jūsu likteni neietekmēs.

11.  Neuztraucieties – visiem ir savi pacēlumi un kritumi. Vienkārši skatieties uz priekšu un turpiniet savu ceļu tālāk. Nākamreiz, kad jutīsieties mūsdienu dzīves nospiests, vienkārši atcerieties, ka jūs un vēl daudzi miljoni citu atrodas tieši tādā paša situācijā. Labākais, ko var un vajag darīt – aktīvi iesaistīties savā dzīvē un darīt bez īpašas piespiešanās to, kas jums patīk, ko mīlat.

Saglabājiet mieru un turpiniet savu ceļu tālāk.

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2023 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.