Radnieciskās dvēseles...

Radnieciskās dvēseles, ko satiekam un mīlam savā dzīvē

 Dvēselēm svarīgās tikšanās ieplānotas ilgi pirms tam, kad ķermeņi satiek viens otru,” tā teicis Paulu Koelju.

 Vairums no mums savā dzīvē satiek daudz radniecisku dvēseļu. Tās visas mums ir ļoti svarīgas, jo spēcīgi ietekmē dzīvi.

 Dažas no radnieciskajām dvēselēm paliek līdzās uz visiem laikiem, bet dažas aiziet projām daudz ātrāk, kā mums gribētos. Mums ir grūti pieņemt, ka tās savu lomu mūsu dzīvē jau izpildījušas, un ir pienācis laiks tās atlaist.

 Ne visas radnieciskās dvēseles piedzimst tai brīdī, „kad mūsu acis satiekas un mēs saprotam, ka esam radīti viens otram”. Ir daudz cita veida „otro pusīšu”, kuras ierodas, lai mums kaut ko iemācītu, lai izmainītu mūsu dzīvi, reizēm, lai to apgrieztu ar kājām gaisā, citreiz ierodoties tikai uz īsu brītiņu.

 1.Radnieciska dvēsele - draugs

 Reizēm mēs satiekam cilvēku un saprotam, ka viņš ir – mūsējais. Ir sajūta, ka esam pazinuši viņu visu mūžu, lai gan pazīstami esat tikai dažas minūtes.

 Draugam jūs varat pastāstīt visu. Jūs varat sarunāties stundām un jums nebūs garlaicīgi. Tāds draugs var jūs saprast labāk, kā jūs pats sevi, un jūs nenosodīt. Tas ir ļoti svarīgi. Tādi cilvēki palīdz mums pārvarēt grūtības dažādās dzīves situācijās.

 2.Radnieciska dvēsele – trakgalvis

 Radnieciskās dvēseles nav tie, kas mūs dara laimīgākus. Tās liek mums izjust galējās robežas, pārdzīvot visdažādāko pakāpju jūtas. Ir tādi cilvēki, kas ielaužas mūsu dzīvē, met mums izaicinājumu, apšauba visu to, āo dzīvojām iepriekš. Ar viņu atnākšanu mūsu dzīve iedalās divās daļās: PIRMS un PĒC, un nu mēs saprotam, ka esam kļuvuši pavisam citādāki.

 Tomēr parasti tās ir romantiskas attiecības, kuras nes mūs kā viesulis un pēc tam bez brīdinājuma nomet no debesīm uz zemes. Un lai gan mēs lauzām galvu, kas tad īsti bija noticis un kāpēc tik negaidot viss pēkšņi bija beidzies, laikam jau tai visā arī slēpjas tā burvība. Kaut arī viesulis aiznes visu pa gaisu, uz sagrautās celtnes pamatiem mēs ceļam jaunu. Un parasti jaunā celtne ir tomēr skaistāka un labāka par iepriekšējo.

 3.Radnieciska dvēsele – mīļākais

  Parasti tās ir ļoti īsas, bet jaukas mīlas attiecības. Iespējams, ka tā ir pirmā mīlestība vai īss vētrains romāns, vai vienkārši brīvas attiecības ar ģeniālu mīļāko.

 Šie cilvēki ienāk mūsu dzīvē uz kādu laiku, lai palīdzētu labāk izprast sevi un dažas ētikas likumsakarības. Parasti tādas attiecības nesākas spontāni, bet attīstās un ienāk dzīvē pakāpeniski. Jā, tās arī beidzas labi – cilvēki paliek draugi, apzinoties, ko viens otram iemācījuši. Līdz ar to radniecisko dvēseļu saikne saglabājas, lai gan to romantiskais etaps noslēdzies.

 4.Radnieciska dvēsele – svešinieks

 Vienmēr tiek pieminēta kāda īsa, bet nozīmīga tikšanās ar noslēpumainu svešinieku. Tas var būt nejauši gadījies ceļabiedrs vai cilvēks, ar kuru iepazināties uz vienu vakaru, vai pat vienkārši garāmgājējs, ar kuru tikai pārmijāt skatienus un dažus vārdus.

 Parasti jums šķiet, ka ar šo cilvēku kaut kad esat tikušies, tikai nespējat atcerēties, kur. Iepriekšējā dzīvē? Parasti šie cilvēki saka to, ko tajā brīdī gribat dzirdēt, un jūs saprotat, ka šī nejaušā tikšanās nav nemaz tik nejauša.

 5.Radnieciskā dvēsele – mīlestība

 Šis ir tieši tas radniecisko dvēseļu tips, par kuru sapņo ikviens. Ja mums paveiksies, mēs to sastapsim un visu atlikušo mūžu būsim laimīgi.

 Tā apvieno sevī visu iepriekšpieminēto: tā ir sajūta, ka esat pazīstami jau mūžību, tā ir neticama piesaiste, draudzība, neparasta mīlestība.

 Kad sastopat savu radniecisko dvēseli – lai tas būtu vai nu uz 5 minūtēm, 5 stundām, 5 gadiem vai uz visu mūžu – ļaujiet, lai viss notiek. Tik patiesa saikne izmainīs visu jūsu dzīvi. Ļaujiet šiem cilvēkiem nospēlēt savu lomu jūsu liktenī.

 

 

 

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2023 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.