Apskāvieni...

   Ko vēsta mīļotā apskāvieni

Veids, kā mīļotais cilvēks pauž savas jūtas, viņa maiguma izpausmes ir cieši saistītas ar viņa patiesajām jūtām. Izmantojot mūsu norādījumus, jūs varēsit elementāri atšifrēt dažādo apskāvienu nozīmi un uzzināt, ko vēlas pateikt jūsu draugs tai mirklī, kad slēdz jūs savos apskāvienos.Tātad jūs atrodaties viņa apskāvienos, esat kļuvuši viens vesels kaislību un jūtu jūrā. Jā, protams, tu nekad neesi iedomājusies, ka pēc tā, kā puisis tevi apskauj, var secināt ļoti daudz. Tāpēc mēs nolēmām iepazīstināt tevi ar pamatjēdzieniem par dažādiem apskāvieniem un to nozīmi, palīdzēt tev labāk iepazīt savu mīļoto un noskaidrot, kas tad īsti slēpjas aiz tieši tāda apkampiena. Piemēram

 

  • puisis spēcīgi tevi apskauj un piespiež sev klāt;

  • puisis apskauj tevi viduklī;

  • puisis apskauj meitenes muguras lejas daļu un ļoti spēcīgi piespiež sev klāt.

 Šāda veida apskāvieni vēsta, ka puisis no meitenes gaida ne tikai skavas un bučiņas, bet arī seksu. Tāpēc tādi apskāvieni, kuros abu partneru gurni ir cieši sakļauti un it kā mijiedarbojas savā starpā, neapstrīdami liecina par viņa vēlmi pavadīt kopā ar meiteni arī naksniņu. Starp citu, jo zemāk tavs mīļotais tev pieskaras, jo spēcīgāk pēc tevis alkst.

 

Īpaša uzmanība jāpievērš tam, vai apskāviena brīdī tavs puisis pieskaras ar savu galvu tavējai. Pozitīvas atbildes gadījumā atceries, ka bez seksuālās tuvības viņam nepieciešams izjust ar tevi arī garīgo tuvību. Citiem vārdiem sakot, ja jūsu attiecības ir savas attīstības sākumstadijā, viņš tevi uztver ļoti nopietni, bet ja esat kopā jau ne vienu vien gadu, ņem vērā, ka viņš ir nobriedis pārejai uz daudz nopietnākām attiecībām.

 Viņš tev pielavās no aizmugures...

 Puisis tev pieiet klāt no aizmugures un satver kaislīgā skāvienā. Pat ja tavs kavalieris vēl tev nav neko teicis par savām jūtām, tāda veida apskāvieni runā paši par sevi. Vienu vārdu sakot, viņš ir tevī iemīlējies. Parasti tādos apskāvienos puiša pleci kā silts pleds apsedz tavējos, kājas savijas, pats viņš piespiežas tev un tevi spiež sev klāt, it kā saplūstot vienā veselumā. Šāda veida apskāvienu nozīme ir tāda: puisis, apskaujot tevi no aizmugures, rāda savu vēlēšanos vienmēr pasargāt tevi no jebkādiem negaisiem un nelaimēm. Turklāt tādējādi viņš demonstrē savu vīrišķību un spēku. Citiem vārdiem sakot, tavs iecerētais ir īsts bruņinieks, kurš nepalaidīs garām iespēju lieku reizi par to atgādināt un parādīt, ka līdzās viņam tu vienmēr būsi pilnīgā drošībā.

 Starp citu, tāda veida apskāvienam ir vēl izskaidrojums, (saistīts ar to, ka tavs puisis vienmēr tev pieiet klāt no aizmugures un tevi apskauj) – tas vēsta par to, ka viņš grib, lai attiecības starp jums kļūtu daudz tuvākas. Pirmkārt, tas saistīts ar to, ka tavam mīļotajam var šķist, ka tu baidies vai nevēlies ļaut vaļu jūtām un dalīties tajās ar viņu. Tāpēc viņam nepieciešami apskāvieni pozīcijā „seja pret seju”, jo viņš domā, ka tu pret viņu neesi atklāta.

 Apskāvieni un masāža

 Puisis, apskaudams meiteni, viegli ar rokām glāsta viņas muguru. Tads apskāvienu variants vēsta, ka tavam draugam pret tevi ir maigas un romantiskas jūtas. Tā kā mugura atrodas ārpus redzamības zonas, tā ir visneaizsargātākā cilvēka ķermeņa daļa. Tāpēc pieskārieni šai ķermeņa daļai ir kairi un patīkami. Starp citu, nav nemaz jābrīnās, ka ar laiku viņa glāsti kļūst daudz atklātāki un drošāki. Vienmēr jāatceras, ka tādi jēdzieni, kā masāža, pieskārieni un sekss, kuri ir vienas ķēdītes posmi, pavisam droši spēj spēcīgi „uzkurbulēt” stiprā dzimuma pārstāvjus. Tāpat tāda veida apskaušana var liecināt par to, ka tavs kavalieris ir par kaut ko satraukts un pārdzīvo, tāpēc vēlas relaksēties. Un tas tā ir, neskatoties uz to, ka viņš ar saviem pārdzīvojumiem un nelaimēm vispār negrib dalīties. Taču vieglas un atslābinošās masāžas kustības – tas ir viens no labākajiem veidiem, kā atgūt iekšējo līdzsvaru. Lūk, tāpēc stiprā dzimuma pārstāvji zemapziņas līmenī stresa vai spriedzes laikā neapzināti glāsta savu mīļoto, veicot vieglu masāžu. Starp citu, ja tev patiešām šķiet, ka tavs draugs ir par kaut ko satraukts, pavaicā viņam pati, kas viņu nomāc un pēc tam piedāvā viņam relaksējošo masāžu. Tici, tavs mīļotais noteikti novērtēs tavas rūpes par viņu.

 Apskāviena laikā puisis viegli paklapē ar roku meitenei pa muguru

 Šim apkampienam ir divas pamatnozīmes. Pirmajai no tām ir nelāgs skaidrojums: viņam pret tevi kā sievieti nav simpātiju. Tas liek atcerēties, kā vīrieši draudzīgi sasveicinās ar saviem draugiem. Līdz ar to šajā scenārijā tas nemaz neizskatās romantiski. Citiem vārdiem runājot, ja tavs iecerētais ļoti bieži pauž savas jūtas pret tevi ar šāda veida apkampieniem, ņem vērā, ka tas drīzāk vēsta, ka jūsu attiecības neveidojas un neplūst īstajā gultnē, un tās diez vai gaida gaiša un bezrūpīga nākotne. Otrā šāda veida apkampienu nozīme vēsta, ka tavs draugs, kurš apvelta tevi ar tāda veida savu jūtu demonstrējumiem sabiedriskās vietās, vienkārši grib visiem apkārtējiem likt saprast, ka jūsu attiecības nebūt nav nopietnas un viņš ir brīvs vīrietis. Starp citu, ja viņš šo pašu apskāvienu veidu izmanto tad, kad esat divatā, tad notiekošais jāskaidro tā: viņš pret tevi neizjūt kaislību vai arī par kaut ko uz tevi dusmojas.

 Ja puisis spēcīgi piekļauj sev

 Katrā ziņā nevajadzētu steigties izdarīt secinājumus. Varbūt tāda viegla paklapēšana ir tikai izņēmums no kopēja likuma, bet ne iegansts priekšlaicīgiem pārdzīvojumiem. Tādai jūtu demonstrēšanai ir vēl pāris citu cēloņu. Piemēram, tev draudzenes kāzās jāuzstājas ar apsveikuma runu, bet tavs mīļotais ar tāda veida apskāvieniem mēģina tevi atbalstīt. Varbūt tavs iecerētais nemīl un nav radis demonstratīvi izrādīt savas jūtas, lai visi būtu lietas kursā par jūsu attiecībām. Tad viņš nopūlas, cik spēka, lai parādītu tās kā draudzīgas attiecības. Vēl pēdējais variants – dotajā brīdī tavs iecerētais ir par kaut ko norūpējies un nevar pilnībā izrādīt savu mīlestību pret tevi. Tāpēc nav vērts ņemt vērā visas negatīvās dotā veida apskāvienu nozīmes.

 Visbeidzot gribu pasacīt, ka visas apkampienu nozīmes vispirms vēsta par tava mīļotā manierēm un ieradumiem, bet tikai pēc tam traktē savu būtību. Tāpēc, lai kā viņš nepaustu savas jūtas, tevi apkampdams, tu tikai kvēli apkamp viņu sēžamvietas rajonā, un tad viss, par ko viņš tobrīd spēs domāt, būs – kā tevi ātrāk izģērbt!

 

 

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2023 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.