Seksuālā piesaistīšana

 Seksuālā piesaistīšana (pieburšana)

 Seksuālā piesaistīšana ir viens no maģiskās iedarbības veidiem, kurš liek cilvēkam, uz kuru tas pielietots, Jums pieķerties seksuālā plānā. Tas nozīmē, ka ne ar vienu citu viņš ar seksu nodarboties nespēs. Tiklīdz būs īstenota seksuālās pieburšanas ceremonija, Jūsu partneris noteikti piedzīvos neveiksmi, pat ja vienkārši mēģinās stāties seksuālās attiecībās ne ar Jums, bet citu. Viņš ne tikai negūs apmierinājumu, bet arī izjutīs ārkārtīgu vilšanos, riebumu pret šo sakaru.

 Seksuālā pieburšana iedarbojas tādējādi, ka pēc tās un tai sekojošās neveiksmīgās pieredzes cilvēkam vairs nav vēlēšanās pēc seksuāliem sakariem ar kādu citu. Te nav runa par mīlestību, bet tikai par seksu. Ja jūsu attiecībās ir arī garīgā saikne, tā nav šķērslis seksuālās piesaistes rituāla īstenošanai. Tā, piemēram, ja vīrs mīl savu sievu, ciena, augstu vērtē, bet kaut kādu iemeslu dēļ periodiski ir viņai neuzticīgs, var izmantot seksuālās piesaistīšanas rituālu.

 Daži gudri pāri, kas ilgi jau dzīvo kopā, šo rituālu izmanto profilaktiskā nolūkā, lai sevi pasargātu no neuzticības kārdinājuma. Turklāt seksuālā piesaiste nenozīmē mīlestības pieburšanu. Tā tiek izmantota tikai tam, lai partneri piesaistītu seksuāli.

 Egiljet” rituāls

 Termina „egiljet” vēsture aizved mūs pie franču melnās maģijas meistariem. „Egiljet” rituāls ir tāds rituāls, pēc kura vīrietim intīmā tuvība izdodas tikai ar to, kas rituālu pasūtījusi. Rituāla būtība ir pilnīga vai daļēja dzimumnespēja, kas tiek pieburta vīrietim.

 Tomēr šis rituāls neiedarbojas uz visiem vīriešiem. Dažiem ir no paaudzes paaudzē pārmantota dzimtas imunitāte pret tamlīdzīgiem rituāliem. Tas ir iespējams arī tad, ja kādam no Jūsu partnera senčiem, kuram bija uzsūtīts „egiljets”, tomēr ir izdevies enerģētiski to pārvarēt.

 Egiljetam” ir divi pamatveidi: vājais un spēcīgais.

 Vājais „egiljets” izpaužas tādējādi, ka vīrietis ir spējīgs uz seksuālo kontaktu tikai ar vienu sievieti (sievu), to, kura ir pielietojusi rituālu. Ar citām vājā dzimuma pārstāvēm viņam nekas nesanāk. Pārliecinājies par to, vīrietis parasti pārtrauc savus „kreisos sānsoļus” un paliek kopā ar sievu.

 Spēcīgajam „egiljetam” ir daudz nopietnākas sekas: vīrietis zaudē dzimtas turpināšanas spēju. No tāda veida piebūruma ir ļoti grūti atbrīvot, lai gan arī pati pieburšana nav pa spēkam kuram katram magam.

 Egiljetu” parasti vērš pret vīriešiem, tomēr pastāv arī sieviešu pieburšanas iespēja. Tādā gadījumā sieviete kļūst pilnīgi frigida pret citiem vīriešiem, bet dzimumspējas atgūst tikai ar to, kas veicis pieburšanu ar „egiljeta” rituālu. „Egiljets” spēj upurim laupīt gan potenci, gan spēju radīt pēcnācējus.

 Lai izsargātos no negatīvām sekām, pieredzējis mags obligāti nodrošina maģisko aizsardzību. „Egiljets” tāpat kā jebkura cita maģiskā iedarbība vai nu atver, vai arī bloķē čakras un enerģētiskās straumes. Turklāt šai burvestībai ir ilga iedarbība.

 Seksuālā pieburšana ir iedarbīga un droša.

 Gadās, ka izmēģināti visi iespējamie paņēmieni atgriezt pie sevis mīļoto cilvēku, bet neviens nav devis vēlamo rezultātu. Tad lēmums veikt seksuālo piesaistīšanu (pieburšanu) var kļūt par pēdējo salmiņu, pie kura ķeras iemīļotais cilvēks. Taču droša seksuālā pieburšana pielīdzināma ļoti smalkam juveliera darbam, ko drīkst uzticēt tikai profesionālam magam, tāpēc ka tas tiek veikts cilvēka enerģētikas līmenī un paredz pasūtītāja un pieburamā biolauku apvienošanu. Mājas apstākļos nav iespējams ne uzlikt, ne noņemt seksuālo piebūrumu. Tam, kas iemīlējies, ne vienmēr izdodas adekvāti novērtēt savas jūtas un rīcību, tāpat arī mīļotā cilvēka jūtas un rīcību. No tā izriet nepamatotā vēlme „būt kopā, līdz nāve mūs šķirs”. Nav runa par to, ka tādi pieburšanas rituāli būtu uzskatāmi par absolūto ļaunumu, tomēr pirms rituāla izmantošanas nepieciešams izvērtēt visus riskus.

 Seksuālā pieburšana ir viens no rituāliem, kurš cilvēku iekšēji nemaina, neskar tā dvēseli. Pēc šī rituāla veikšanas pieburtais par Jums domās patstāvīgi, viņā modīsies mežonīga, dabiska, spēcīga un dziļa kaislība. Tādu mīļotā pieburšanu var uzskatīt par nekaitīgu, jo tās rezultāts ir tikai seksuālā vēlme. Pieburtajam pasūtītāja klātbūtnē novērojamas seksuālā uzbudinājuma pazīmes. Taču nevajag vilkt paralēles starp seksuālo pieburšanu un seksuālo pieķeršanos. Pieburšana izpaužas tādējādi, ka pieburtajam zūd jebkāda vēlēšanās stāties dzimumsakaros ar citām personām, izņemot rituāla pasūtītāju. Profesionāla seksuālā pieburšana pieburto piesaista intīmajām attiecībām, taču neuzspiež tās ar varu, visas viņa vēlmes izpaužas maksimāli dabiskā veidā.

 

 

 

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2023 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.