Katram savs eņģelis.

Katram cilvēkam ir savi sargeņģeļi, tos neizdodās ieraudzīt, jo mums tie parādās gaužām reti. Tomēr var uzzināt, jautājot ekstrasensam, cik kopumā jums ir eņģeļu, jo skaitlis ir atsķirīgs, un tas var mainīties, tāpat kā to veidols, kas ir atkarīgs no jūsu dzīvesveida, un situācijas, kurā atrodaties dotajā dzīves periodā. Piem. var ieraudzīt eņģeli, kurš līdzināsies pasakainam putnam, bet var arī ieraudzīt klasisko eņģeļa tēlu.
„Parasti katra ķermeņa daļa ir aizsargāta ar kādu no eņģeļiem.
To pazušana liecina par iespējamām traumām vai citām nepatikšanām,
kuras ir bijušas, vai būs. Var arī noteikt kāda izskata gars eņģeli virza,
un kur mājo viņa dvēsele, vai tā atrodas sirdī, savā mājvietā, vai ir piesaistījusies citai ķermeņa vietai."
Bet šoreiz vairāk par eņģeļiem.
Daudzi ir dzirdējuši nostāstus par šīm skaistajām būtnēm - eņģeļiem, kas burtiski brīdina par briesmām, izglābj, un palīdz pieņemt svarīgus lēmumus, apgaismo mūs, un var dziedināt.
Bet kā jūs variet saņemt palīdzību no eņģeļiem? Jāsaprot - kas ir eņģeļi, un kāpēc viņi atbild uz mūsu lūgšanām. Eņģeļi ir nākuši uz zemes, un ir kā stari no saules, Dievs radīja eņģeļus, lai tie palīdzētu, un kalpotu cilvēkiem. Tā ir atbilde uz mūsu lūgšanām.
Kaut arī mēs dzīvojam materiālajā pasaulē, mums ir īpašas attiecības ar Dievu, un saviem eņģeļiem. Katrs no mums ir daļa no Dieva, dievišķā dzirksts, kas ļauj eņģeļim lūgt palīdzību, un gaidīt rezultātus.
Ja tas, ko jūs lūdziet viņiem darīt, ir labs, nevar kaitēt citiem, un nav pretrunā ar jūsu dzīves plānu, eņģeļi jums atbildēs. Jūs variet lūgt palīdzību, ne tikai sev, bet arī, lai palīdzētu citiem, lūgt viņiem, piemēram, pārtraukt noziegumu, vai glābt bērnus no vardarbības, un pasargāt no atkarībām. Eņģeļi gaida, lai jūs varētu dot viņiem zīmi savās lūgšanās, domās, un vēlaties lai tie jums palīdz, jo tur ir pienākumi, kas reti ir sadalīti.
Tie netraucē mūs, kamēr mēs nelūdzam tiem palīdzību. Paturiet to prātā, studējot plānu - desmit soļus, lai eņģeļi sāktu strādātu ar jums.
1. Sagatavojiet vietu savā dzīvē eņģeļiem
2. Lūdzieties skaļi
3. Miniet Dieva vārdu
4. Lūdzieties katru dienu
5. Lūdziet palīdzību
6. Atkārtojiet vajadzību lūgšanā
7. Lūdziet, sūtiet savu lūgšanu eņģeļiem
8. Esiet precīzi savās vēlmēs
9. Iedomājieties to, kas notiks, ja piepildīsies tas ko vēlaties, lai notiktu, vizualizējiet to
10. Gaidiet pārsteigumus, jums izdosies!
Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2012 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.