Zīlēšanas istaba...

Lūdzu, izvēlieties, kādus skaitļus vēlaties zīlēt...
Skaitļu intervāls:
No: Līdz:
Norādiet, cik skaitļi Jums ir nepieciešami:
Jautājums, uz kuru vēlaties uzzināt atbildi JĀ vai NĒ...
Vadoties pēc intuīcijas, noklikšķiniet katru aplīti vienu reizi...
Pastāstiet mazliet par sevi...
 
Notiek zīlēšana... Uzgaidiet...
Jūsu laimīgie skaitļi ir
5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 20

Apraksts...

Izmanoto unikālo iespēju, zīlēšanas istabā uzdod savu jautājumu, tā lai, varat saņemt atbildi ar JĀ vai NĒ, zīlēšanas procesa laikā tiek pielietota metode, kura palīdz jums saņemt atbildi intuitīvi, izvēles veidā spiežot uz krāsainajām bumbiņām, jūs rezultātā saņemat atbidi no savas zemapziņas.516293.jpg Saņemt atbildi JĀ vai NĒ, zīlēšanas procesa laikā tiek pielietota metode, kura palīdz jums saņemt atbildi intuitīvi, izvēles veidā spiežot uz krāsainajām bumbiņām, jūs rezultātā saņemat atbidi.

Pārejās zīlēšanas iespējas jums sniegs ieskatu, kad karmisks laiks, datums, diena, skaitlis kas var ienest izmaiņas dzīvē!

Tomēr cilvēkiem kas gaida no zīlēšanas istabas, "zelta" risinājumu, būtu jāatcerās, ka tā sniedz tikai iespēju, palūkoties uz situāciju savādāk!

Jautājumu piem. kurus variet uzdot;ēsiet saņemt atbildi JĀ vai NĒ, zīlēšanas procesa laikā tiek pielietota metode, kura palīdz jums saņemt atbildi intuitīvi, izvēles veidā spiežot uz krāsainajām bumbiņām, jūs rezultātā saņemat atbidi no savas zemapziņas.

  • Vai man iet ciemos pie (vārds)?
  • Vai esmu labi sagatavojies eksāmenam?7691b3.jpg
  • Vai man zvanīt (vārds)?
  • Vai man piezvanīs (vārds)?
  • Vai tagad var jautāt (vārds)?

Kāpēc vajadzētu zināt pārējos piedāvātos zīlēšanas istabā minētos variantus?

Laimīgais skaitlis ir skaitlis uz kuru vajadzētu tendēties savā dzīve dotajā laika periodā, un iespējams jūs ar viņu jau sastopaties ikdienā, vairāk kā ar citiem skaitļiem, uzzinot to rodās iespēja papētīt, cik aktuāls ir šis skaitlis  patreiz, lasot informāciju par to - varat izsecināt ko tas nozimē.

Laimīgie skaitļi loterijai, jums tiks piedāvātas izzīlēt vairākas skaitļu kombinācijas, kā tās izmatot tālāk, secību un daudzumu paliek jūsu ziņā!

Savu laimīgo nedēļas dienu, izzīlējot  jūs uzzināt,  kad  plānotās tikšanās, darbi, ieceres var veikties vislabāk!

Savu laimīgo datumu izzīlējot, varat šo dienu uzskatīt kā veiksmīgako, kad neredzamie spēki būs jūsu atbalsts!

Savu laimīgo dienas laiku izzīlējot iegūstat informāciju,  kurā dienas laikā, saņemsiet atbalstu!Lai saņemtu atbildes "Maģiskā istaba" nav nepieciešams veikt reģistrāciju!

Istabā Jums piedāvās:ff402f.jpg

  • Saņemt intuitīvo atbildi JĀ vai NĒ uz savu jautājumu.
  • Savu laimīgo skaitli (no viens līdz deviņi).
  • Savus laimīgos skaitļus loterijai (neierobežots daudzums).
  • Savu laimīgo nedēļas dienu.
  • Savu laimīgo datumu.
  • Savu laimīgo dienas laiku.

Lai saņemtu paroli un uzsāktu zīlēšanu sūti maksas sms 4,95 eur

 vai veic apmaksu Paypal sistēmā;

Lai uzsāktu zīlēšanu, spied saņemt paroli un izvēlies apmaksas veidu.

Rezultātu tulkošana...

 

Uzdodiet jautājumu - kurš Jūs intresē, un uz kuru var atbildēt ar JĀ vai NĒ, saņemsiet intuitīvo atbildi!

 

3d7cb6.jpg857162.jpg

Rezultātu tulkošana...

7a08fc.jpg

Laimīgais skaitlis

skaitlis, kuru izzīlēsiet, norādīs uz situācijas virzību jebkurā jautājumā piem.

  • kā man rīkoties, lai attiecības ar (cilvēka vārds) veidotos pozitīvi?
  • Kas man jādara lai varētu sakārtot savu dzīvi?
  • Kāds būs rezultāts manai darbībai (tas ko planojat darīt)?  

Jautājumi var būt dažādi formulēti, tomēr ieteicams prognozi veikt uz nedēļu, jo tas būtu  precīzāk! Nevajadzētu vienu un to pašu jautājumu atkārtot, jo neticība izzīlētajam var sniegt nepareizu informāciju!

Izīlēto laimīgo skaitļu skaidrojumi.

1 - Sekojiet savām domām rūpīgi, un pārliecinies par to, kad jūs domājiet tikai par to, par ko gribiet domāt, bet ne par to, par ko domāt nevēlieties. Šī secība nozīmē to, ka jums paveras plašas iespējas, un jūsu domas parādīsies fiziskajā plānā rekordlielā ātrumā. Skaitlis 1 (viens) ir līdzīgs spožam gaismas zibsnim. Tas nozīmē, kad Visums nofotografēja jūsu domas un īsteno tās fiziskā formā. Vai esat apmierināti ar šīm domām, kuras nofotografēja Visums? Ja nē, mainiet savas domas (palūdziet savus Eņģeļus, lai palīdz jums, ja izjūtat sarežģījumus ar kontroli un savu domu izsekošanu).

2 - Jūsu nesen iesētās idejas sāk dīgt realitātē. Turpiniet aplaistīt un kopt tās, un drīz tās izlauzīsies caur zemes garozu, tā kā drīz jūs varēsiet redzēt pierādījumus savām manifestācijām. Citiem vārdiem, nepalaidiet pat piecas minūtes pirms šī brīnuma garām. Jūsu izpausme būs drīz redzama priekš jums, tāpēc  turpiniet centīgi strādāt! Turpiniet uzturēt pozitīvas domas, turpiniet atkārtot afirmācijas un vizualizācijas.

3 - Augšāmceltie Meistari atrodas jūsu tuvumā, vēlās parādīt jums, kad jūs variet rēķināties ar viņu palīdzību, mīļas un draudzīgas attiecības. Piesauciet Augšāmceltos Meistarus bieži, sevišķi, kad redzat ciparu kombināciju ar 3 sev apkārt. Daži no vairāk pazīstamiem Augšāmceltiem Meistariem ir sekojoši: Jēzus, Moisejs, Marija, Kuaņ Iņ, Jogananda.

4 - Eņģeļi ieskauj jūs, apliecinot jums savu mīlestību un palīdzību. Neuztraucieties, tāpēc ka Eņģeļu palīdzība ir tepat līdzās.Četri savu veiksmi balsta uz stabilu enerģiju. Tas parasti ir veiksmīgs cipars īpaši gadījumos, kad ir nepieciešami risinājumi saistībā ar māju vai materiālo nodrošinājumu. Galvenais ir koncentrēties uz ciparu, un tā vērtīgajām īpašībām. Tā kā četrinieks pārvalda stabilizācijas enerģiju, ir svarīgi to pareizi izmantot. Kā pareizi koncentrēt uzmanību? Nēsā četrinieku kabatā, ik pa laikam paberzē to, pacilā rokās, skanēs, iespējams, muļķīgi, bet aprunājies ar to par savām vēlmēm un iecerēm.

5 - Piesprādzējiet savas jostas. Galvenās dzīves pārmaiņas ir priekšā. Šīs izmaiņas nav jāskata, kā «pozitīvās» vai «negatīvās», tāpēc kad visas pārmaiņas ir tikai dabiska dzīves plūsmas sastāvdaļa. Iespējams, kad izmaiņas būs atbilde uz jūsu lūgšanām, tāpēc turpiniet būt mierā un pozitīvā plūsmā. Pieciniekam ir īpaši paveicies ar ķīniešu tradīcijām, līdz ar to, tas atbild par visām piecām tās svētībām - veselību, labklājību, laimi, dzīvi un mieru. Daudzi cilvēki izmanto tieši piecstaru zvaigzni kā savu laimes amuletu, kas sniedz aizsardzību un līdzsvaru darāmajos darbos. Šis cipars ir visaptverošs enerģijas jomā, kā arī laimīgs fiziskās veselības saglabāšanā un aizsardzībā.

6 - Jūsu domas šobrīd neatrodas balansā, tās ir pārāk fokusētas uz materiālo pasauli. Šī ciparu secība lūdz jūs sabalansēt domas starp debesi un zemi. Līdzīgi tam, kā teikts tautas parunā, Eņģeļi lūdz jūs nofokusēties garam un kalpošanai, un atceraties, kad jūsu materiālās un emocionālās vajadzības automātiski tiks apmierinātas šai rezultātā.Sešinieks ir īpaši labvēlīgs un laimīgs jomās, kas saistās ar mīlestību un attiecībām, atvērtu un godīgu komunikāciju. Tas tāpēc, ka šis cipars saistīts ar Venēru, kas vairo harmoniju un kaislības dažādos cilvēciskos savienojumos - attiecībās.

7 - Eņģeļi aplaudē jums, apsveic, jūs esat plūsmā! Turpiniet labos darbus un ziniet, kad jūsu vēlmes piepildās. Šī ir ārkārtīgi pozitīva zīme, kas nozīmē, kad jūs varat gaidīt, kad notiks vēl lielāki brīnumi.Īpaši veiksmīgs, ja runa ir par dažādiem zinātniskiem vai radošiem sasniegumiem. Septītnieks saistās ar garīgo, psihisko un intelektuālo attīstību, tas ir gudrības ciparam. Septiņi nereti norāda arī uz labiem apstākļiem dažādām sakritībām, piemēram, biļete, kas nopirkta pulksten septiņos no rīta vai vakarā, varētu nest veiksmi. Kā dzimšanas dienas datums, tas ir veiksmīgs.

8 - Noteikts etaps jūsu dzīvē beidzās, un šī zīme brīdina lai sagatavotos tam. Šo ciparu kombinācija var nozīmēt, kad jūs beidzat emocionālo karjeru, vai attiecību fāzi. Tā arī nozīmē, to kad tuneļa galā ir gaisma. Papildus, tas nozīmē, «Raža nobrieda. Savāciet to un baudiet to». Citiem vārdiem izsakoties, nav ko mīņāties, ejiet uz priekšu, un baudiet sava darba augļus.Asociējas ar bezgalību un cikliskumu. viss ir pārejošs un bezgalīgs - piemēram, laiks. Tu vari būt drošs - ja kaut kas neizdodas tagad, izdosies vēlāk, galvenais strādāt, jo laiks ir neierobežots. Tas arī nozīmē, ka veiksmes un laimes iespējas vienmēr mainās, tās ir bezgalīgas, tās iespējas paplašināt un izmantot, tikai jādara viss iespējamais, lai to panāktu. Astotnieks palīdzēs saredzēt pareizās nianses dažādās situācijās.

9 - Noslēgums. Lielās fāzes noslēgums jūsu personīgajā vai vispārējā dzīvē. Tā kā, tas ir sūtījums Gaismas darboņiem, kas aizņemti ar Zemes dziedināšanu, nozīmē, «Ķerieties pie darba, tāpēc kad Mātei Zemei ir nepieciešama jūsu palīdzība». Devītnieks iedvesmo daudzos un dažādos virzienos, ar mērķi parādīt stabilu, vienotu vērtību. Tas ir kā atbalsta vai iedvesmas sniedzējs, radītājs

Rezultātu tulkošana...

Izzīlē laimīgos skaitļus loterijai.

1a53ad.jpg

Jūs iegūsiet savu piecu skaitļu kombināciju, no izvēlētā skaitļu daudzuma, lai pietuvotos veiksmei.

Rezultātu tulkošana...

 

Laimīgā nedēļas diena

a13f3b.jpgb290b5.jpgeddb17.jpg

Ko gaidīt no šodienas, rītdienas un kādēļ aizvakardiena bija tik veiksmīga? Kā to nodrošināt rīt? Kā zināt, kura diena ir mazāk laimīga, kura vairāk? Mēs arī piedāvajam katrai dienai atbilstošu mīlestības simbolu:

Kā pielietot mīlestības simbolus?

Ja savā dzīvē alksti pēc lielākas mīlestības, vai vienkārši vēlies to stiprināt, vairot - viss, kas tev jādara - jākoncentrējas uz mīlestības enerģiju. Un  tajā, lai tu spētu koncentrēties, palīdz šie mīlestības simboli. Šie norādījumi palīdzēs tev saprast, ko darīt, kā darīt un, uz ko visvairāk koncentrēties, lai pastiprinātu mīlestību un tās emocijas! Izmanto to!

Padomi, kā iekļaut mīlestības simbolus savā dzīvē

Novieto simbola attēlu vietā, kur tu bieži to redzēsi.
Meditē ar šo simbolu - apsver katru detaļu, katru niansi un sajūti mīlestības enerģiju, kas rodas no tā.
Izmanto šo simbolu tieši pirms gulētiešanas un uzreiz pēc piecelšanās.
Pieraksti savas izjūtas, to, kas meditējot norisinās tavā prātā un sirdī - veido šādu mīlestības dienasgrāmatu.
Vissvarīgāk, lai tu saglabātu pozitīvi vērstu enerģiju un domas par mīlestību un neaizmirstu, ka mīlestības simbols ne vien tev palīdz, bet reaģē uz tavām domām, enerģiju. Ievies šo rituālu par savas ikdienas sastāvdaļu un drīz vien jutīsi izmaiņas savā dzīvē. Izjutīsi mīlestību, tās stiprināšanos un kvalitāti.

  • Ja izzīlētā laimīgā diena šonedēļ ir pirmdiena.

f6d584.jpg8fb793.jpgd1a579.jpg

Dienas sākumā parādās oriģinalitāte un radošums, kas turpinās visas dienas garumā. Jau no paša dienas sākuma ir spēja vadīt notikumus,bet problēmas var sagādāt situacija kas saistīta ar sekošanu un pakļaušanos. Drīzus panākumus tev sasniegt var palīdzēt augstā pašapziņa un individualitāte, kas tev piemīt. Dienas sākuma vari būt agresīvs, tev piemīt stiprs raksturs, noteiktība un saprātīgums.Tev jāmācās apvaldīt savu egoismu.

Dienai atbilstošais mīlestības simbols: Ābols

Simbolizē ekstāzi, auglību, pārpilnību un mīlestību. Šis simbols apzīmē arī teicienu - lielas lietas veidojas no dažādām mazām lietiņām - tās veido mazo lietu kopums. Ābols palīdz arī uzburt  savu tēlu iekšējā pasaulē, sajust pašai savu skaistumu un mīlestību. Ķīnā ābols ir arī miera simbols.

 

  • Ja izzīlētā laimigā  diena šonedēļ ir otrdiena.
cb3640.jpg5806aa.jpge6ddb7.jpg

Jūtīgums, bailes no kritikas, vienaldzības un neizdošanās, tādēļ grūtības tev sagādās kontaktēšanās ar cilvēkiem. Attīsti sevī pašpārliecinātību, pieļauj nedaudz bezrūpību un neņem visu tik ļoti pie sirds! Darbs komandā sokas labāk kā vienatnē! Izmanto savas spējas sev par labu - tavs jūtīgums tev ļauj uztvert sabiedrības negācijas, mājienus, ko citi neuztver! „Kas lēni nāk, tas labi nāk!" - mācies izmantot savas spējas, pieņemt kompromisus un strādāt ilgtermiņā.Neuztver lietas pārlieku personīgi, bet mācies dzīvi skatīt kontekstā ar apkārtējo vidi un attīstīt savu personīb.

Dienai atbistošais simbols: Kupidons

Šis mīlestības simbols jau izsens zināms visā pasaulē - eņģelis - cēlies no senajiem grieķiem. Tas pazīstams arī kā Amors, kā vārds vien jau nozīmē mīlestību un cēlies no senajiem romiešiem. Nereti Kupidons ticis attēlots ar aizietām acīm, kas simbolizē mīlestības aklumu. Kupidons simbolizē mīlestību, tās spēku un patiesumu. Ar savu kailumu tas simbolizē arī patiesas mīlestības cēlumu un tīrību.
  • Ja izzīlētā laimīgā diena šonedēļ ir trešdiena.
64c1eb.jpg131bff.jpg95dad0.jpg
Ļoti patīkams cikls, pilns pašizpausmes, kurā ir daudz prieka, bet maz plānošanas un koncentrēšanās! Pilns radošuma, bezrūpības, oriģinalitātes, optimisma, kas veicinās izaugsmi karjerā un privātajā dzīvē. Tomēr neizšķied savus talantus veltīgi un neesi pārmērīgs!Neuztver lietas parāk personīgi,izvērtē vārdus,ko vēlies pateikt,Tevi sadzirdēs!
Nokārtotas un laimīgas dienas enerģijas savienojums - pozitīva attieksme pret pasauli, dalīšanās ar savu pieredzi, iesaistīšanās dažādos cilvēcei vai savai apkārtnei derīgos darbos. Ja esi jau iemācījies nesavtīgi dot, šī būs laimīgākā tavas dzīves daļa. Īstais laiks nepabeigto darbu realizācijai!
Dienai atbilstošais mīlestības simbols: Arfa

Mīlestības simbols, kas izceļ to liriskās mākslas, dzejas un mūzikas veidolā. Arfas skaņas tiek uzskatītas par mītisku savienojumu, kas veido tiltu starp debesīm un zemi. Tā simbolizē mīlestības nebeidzamo ceļu uz paradīzi. Tā izsaka pieķeršanos un mīlestību - tās maigo un lirisko skanējumu, esību.

  • Ja izzīlētā laimigā diena šonedēļ ir ceturtdiena.

77f6ce.jpg1273e4.jpgdfa5b7.jpg

Lieliska diena, lai ikdienas rutīnā rūpīgi strādātu sava mērķa sasniegšanai, tādēļ velti sevi visu darbam un profesionālajiem mērķiem! Īpaši labi tie padosies, ja strādāsi vienatnē, klusā un harmoniskā vidē. Nepiemērota diena svarīgu līgumu, dokumentu parakstīšanā un iziešanai sabiedrībā, izklaidēm!Tu es līdzjūtīgs, ar spēcīgu mīlestības un vienlīdzības izjūtu, plašu redzesloku, tu centies būt vidutājs starp cilvēku un radošumu, iztēli, cilvēkmīlestību, bezpersoniskumu, intuīciju, filantropiju, emocionalitāti, dāsnumu, ziedošanos, nodošanos. Šo vērtību dēļ draugi tev ir ļoti svarīgi. Tu esi par vienlīdzību un cilvēcību, draugus neizvēlies pēc sociālā statusa vai finansiālā stāvokļa. Seko savām sajūtām, nebaidies būt jūtīgs.

Dienai atbilstošais simbols: Sirds

Iespējams, šis ir visbiežāk lietotais un izplatītākais mīlestības simbols un visnotaļ - visatpazīstamākais. Vārdotāji lieto sirds simbolu dažādos buramvārdos, kas paredzēti mīlestībai un romantikai. To izmanto arī rituālos, ar mērķi stiprināt attiecības. Tā simbolizē arī labdarību, prieku un līdzjūtību. Sirds, kas atrodas otrādi vērstā trīsstūrī, apzīmē nepatiesu mīlestību vai tādu, kas ir ļoti trausla.

  • Ja izzīlētā laimīgā diena šonedēļ ir piektdiena.

75afb0.jpgb97764.jpg368c72.jpg

 

Ļoti svarīga ir pašatbrīvošana. Lai līdz tai nonāktu, tev jāattīsta sava brīvība, pašizziņa, pielāgošanās pārmaiņām un negaidītām situācijām, jaunas idejas, pētniecība, jāatvēl laiks piedzīvojumiem,jāmācās dot brīvību arī citiem. Dvēseles piepildījums pauž tavas vēlmes, kuras tu, iespējams, reti kad izpaud apkārtējiem, tomēr tās tev ir ļoti svarīgas, lai tu justos apmierināts ar savu dzīvi.

Dienai atbilstošais simbols:Kļavas lapa

Ķīnā un Japānā tas ir simbols mīlētājiem. Ziemeļamerikā kļavas tiek izmantotas arī, lai kādu zaru vai pagali novietotu pie savas gultas galvgaļa vai paliktu zem gultas - tas veicina seksuālo baudu un mierīgu miegu, kā arī palīdz padzīt ļaunos garus. Tāpat kā kļavu sulas saldums - arī tās lapas simbolizē mīlestības saldumu - tās brīnumu un skaidrību ikdienas dzīvē.

  • Ja izzīlētā laimīgā nedēļas diena ir sestdiena.

b467c3.jpg7dd8cf.jpgcb7cce.jpg

Diena, kad jārūpējas un jāvelta laiks apkārtējiem, īpaši tev tuviem cilvēkiem. Lielisks laiks, lai sadarbotos, veidotu jaunus projektus, rūpētos par materiālo nodrošinājumu nākotnē.Šajā dienā uzvedībā vērojamas maiguma izpausmes un paaugstinās vēlēšanās pēc mīlestības un jūtam.Cilvēki paliek daudz mierīgāki, stabilāki, piezemētāki un uzmanīgāki, bet tajā pašā laikā arī lēnīgāki, it kā miegaini un pat nedaudz slinki, paliek daudz jūtīgāki un spilgtāk uztver apkārtējās pasaules skaistumu, tiecas pēc maziem dzīves prieciņiem. Vēlme baudīt ērtības, ievest kārtību mājās, apkopt puķes, pastrādāt dārzā, pazīmēt, paklausīties mūziku, parādās jutīgums pret zemes lietām un spilgtāk izpaužas nevēlēšanās  tērēt naudu.
Nevajag šo dienu dēļ īpaši mainīt savu dzīvi un plānus, tomēr der iegaumēt dienas, kad veiksmes zvaigzne tev pilnīgi noteikti ir blakus!

Dienai atbilstošais simbols :Roze

Šis tiek uzskatīts par perfektu mīlestības simbolu, jo pārstāv visu juteklisko, svēto, tīro un romantisko. Senajā Grieķijā Roze bija Afrodītes svētība, tā bija viņas skaistuma emblēma. Rietumu tradīcijās roze ir kaisles simbols, vēlmju piepildītāja un ceļa radītāja uz fizisko pilnību. Roze ir arī mūžīgās dzīvības, augšāmcelšanās un žēlastības simbols.

  • Ja izzīlētā laimīgā nedēļas diena ir svētdiena.

7545a0.jpg896378.jpgf5e215.jpg

Labvēlīgs laiks vientulībai, pārdomām, mācībām, intelektuālajam un zinātniski pētnieciskajam darbam. Noderīgs laiks lasīšanai, simbolu atšifrēšanai, noslēpumu izzināšanai. Nav ieteicams kolektīvs darbs, vairāk vajag uzticēties sev, ieklausīties savā iekšējā balsī un rīkoties vienam. Var nodoties garīgajām praksēm, psiholoģijai, pašanalīzei. Šajā periodā saasinās vērīgums, novērošanas spējas, pastiprinās tiekšanās pēc pilnības. Pastāv briesmas pārāk noslēgties sevī, nevienam neuzticēties, ļauties drūmam noskaņojumam. Atrodiet visā gaišo, neieciklējieties uz negatīvo un atvairiet sliktas domas!
Dienai atbilstošais simbols :Gliemežvāks

Sava cietā korpusa dēļ, tas ir aizsardzības tēls - aizsargā dzīvību (radot patvērumu pērlēm), un simbolizē mīlestības aizsardzības kvalitāti. Mīlestībai jābūt ļoti maigai, taču jāatrodas cietā čaulā - tieši tādēļ gliemežvāks ir tai piemērots simbols. Tas simbolizē arī sirdi, kas piepildīta ar mīlestību.

Rezultātu tulkošana...

Laimīgais datums

abea56.jpg

Uzzini mēnesi, datumu, kāds Jums ir veiksmīgākais piemēram:

Visa gada garumā ir tā saucamais laiks maģijā " Pelnrušķītes vārti ".

Ir zināmi teicieni "Noķert veiksmi aiz astes".

"Dzīve kā zebra,tad baltā strīpa tad melnā".

Tas liecina, ka katra cilvēka dzīvē pastāv, tādi kā viļņi,kuri var pacelt uz augšu,vai nomest lejā.Tomēr runa nav par viļņiem,bet par veiksmes laiku, un lai to atrastu piedāvājam iespēju tos atvērt "Maģiskajā istabā"

Uzzini mēnesi, datumu, kāds Jums ir veiksmīgākais piemēram:

  • lai uzsāktu diētu, vai tieši pabeigt to.
  • Veiksmīgākais datums/mēnesis ceļojuma uzsākšanai.
  • Diena, kad daba Jūs pati dziedē, sulu kūres uzsākšana.
  • Sākums kursu apmeklēšanai, apmācība.
  • Svinību, kāzu rīkošana.
  • Zīmīgās tikšanās.

Rezultātu tulkošana...

Laimīgais dienas laiks

4ce3d7.jpg

Visi mēs esam ievērojuši ka dažreiz laiks tiek iztērēts velti, kavējam tikšanās, darbu, tas notiek tādēļ ka visas dienas garums sadalās atbilstoši konkrētām darbības vibrācijām piem. Jūs nozīmējiet svarīgu tikšanos, visu it kā rūpīgi saplānojiet, bet tā nenotiek, citreiz izlemjiet par kādu citu darbības veikšanu, loterijas biļetes iegādi vai ciparu aizpildīšanas laiku, tomēr viss iegrozās ne tā kā esiet to vēlējies. Izzīlējot veiksmīgāko dienas laiku sev, variet iegūt to laika norādi, kuru izmantojot iespējams veiksmīgi sasniegt iecerēto.

65664b.jpg

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2023 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.