Vēlies būt laimīgs - sāc ar sevi.

1. Beidz sevi žēlot! Tas nepalīdzēs atrisināties nevienai  dzīves situācijai jo ļauj uzziedēt apātijas stāvoklim, kamēr Tu jutīsies kā upuris. Tā vietā turpini rīkoties, ļauj situācijai virzīties uz priekšu, un padomā - ko šodien esmu izdarījis, lai tuvotos savai laimei. Ja vēlies būt laimīgs - BEIDZ SEVI ŽĒLOT!

"SEVIS ŽĒLOŠANA IR LIELĀKAIS MŪSU IENAIDNIEKS, UN JA MĒS PADODAMIES SAVAM IENAIDNIEKAM BEZ CĪŅAS, NE PAR KO LABU TAS NELIECINA"

2. Esi pateicīgs. Padomā par visām jaukajām lietām savā dzīve, kuras Tev šobrīd ir. Tā var būt Tava ģimene, māja, draugi Tava sirds, gars, veselība. Mums visiem ir dzīvē ir kas sirdij dārgs, ko zinam tikai mēs, un kas mums liek smaidīt, tad uzskaitīsim to katru dienu, to darot saprotam cik daudz ievērības cienīgu lietu mums patiesībā ir.

"JA VIENĪGĀ PATEICĪBA KO ŠAJĀ DZĪVĒ ESI IZTEICIS IR - PALDIES, AR TO JAU PIETIEK"

3. Vairāk saki - Jā. Mēs nemitīgi cīnāmies ar dzīves situācijām, lai tuvinātu tās sevis iedomātajām, tad varbūt vienkārši biežāk jāļaujas liktenim, lai tas būtu baudāmāks, un mazāk stresains, iemācīsimies pateikt - jā, labi, tā vietā, lai agresīvi mēģinātu visu ievirzīt sevis iedomātajā gultnē.

"ES TEIKŠU JĀ VISIEM IELŪGUMIEM, IETEIKUMIEM, NORAIDĪJUMIEM, ES APŅEMOS TEIKT JĀ TUR, KUR VIENMĒR VĒLĒJOS PATEIKT NĒ"

4. Seko savai sirdsbalsij. Sirdsbalss ir Tavs virziens kā izkļūt no sarežģītajiem momentiem. Tava sirdsbalss ir ar Tevi, kad rīkojoties Tu nejūti smagumu, vilšanos, bet gan gandarījumu, un par spīti sarežģījumiem mieru.

"SEKOJOT SAVAI SIRDSBALSIJ TU ATRADĪSI DURVIS IT VISUR, PAT TUR, KUR TEV LIKĀS - IZEJAS NAV"

5. Iemācies palaist vaļā. Atceries, palaist vaļā, nenozīmē piedot, vai ļaut izturēties pret sevi necienīgi. Tas tikai ļauj Tev atbrīvoties no liekās negatīvās informācijas, sajūtas sevī, līdz ar to Tu ne tikai vairāk spēsi priecāties par dzīvi, bet arī kļūsi emocionāli stiprāks, un mazāk stresam pieejams.

'' PALAIŽOT VAĻĀ TU PAVEIC ĻOTI DAUDZ, IEMĀCOTIES TO DARĪT TU JAU KĻŪSTI PAR UZVARĒTĀJU VISĀS DZĪVES SITUĀCIJĀS"

6. Vairāk izrādi vēlmi palīdzēt, esi laipns. Jo vairāk mēs dodam, jo vairāk saņemam atpakaļ. Izrādi savu laipnību katru dienu, pat svešiem cilvēkiem, un Tu redzēsi cik labi Tu jutīsies vakarā pārrodoties mājās.

''JA VĒLIES, LAI CITI BŪTU LAIMĪGI, IEMĀCIES BŪT LĪDZCIETĪGS, JA TU VĒLIES BŪT LAIMĪGS ESI LĪDZCIETĪGS''

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2023 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.