...katram dzīvē ir kāds cilvēks, kas nav pilnībā aizmirsts.

...katram dzīvē ir kāds cilvēks, kas nav pilnībā aizmirsts.
Cilvēks, kuru jūs joprojām gaidāt dvēseles dziļumos. Kam tu tici. Uz kuru, par spīti visam, esi greizsirdīgs. jūs vērojat viņa dzīvi no malas, uzzinot detaļas no kopīgiem draugiem un no interneta.
Tu domā, ka viņš ir sen aizmirsts, bet satiekoties aizraujas elpa. Jā…
tu pēkšņi atklāj, ka viņš joprojām ir sasodīti burvīgs, laipns un dzīvespriecīgs. viņš tevi ilgi neatceras, bet tu, izrādās, atceries ... Sarunā tu neiedziļinies teiktā jēgā, tu skaties tālumā, vienaldzīgi nosakot: “Paldies, viss ir kārtībā." un tad viņš aiziet, atstājot tevi vienu ar apmulsušām domām un saplēstu apziņu.
Kad atnāksi mājās visu vakaru uzvedīsies kā parasti, bet nevarēsi aizmigt, sēžot virtuvē un šķirojot šos "krāmus" savā galvā. No rīta, protams, atmiņas izgaisīs, satrauktās domas norims, izgaisīs kā migla. dzīve ritēs tādā pašā tempā.
bet... jūs joprojām atcerēsities.

Jebkuras attiecības starp sievieti un vīrieti, ka attiecības pārī iet cauri attiecīgām fāzēm un pāreju no vienas uz otru pavada krīzes. Tas, kā pāri iziet cauri šiem sarežģītajiem posmiem, ir atkarīgs no viņu saiknes. Noskaidrosim, kādi ir šie soļi.

Idealizācija

Ilgst 12-18 mēnešus. Šobrīd cilvēkā viss šķiet skaists, pat trūkumi. Šī ir iemīlēšanās fāze, organismā plosās hormoni, attiecības kļūst kā narkotikas. Šajā periodā nevajadzētu pieņemt lielus lēmumus.

Pārsātinājums

Partnera kļūst par daudz, jūtu virpulis pāriet, cilvēki sāk dzīvot kopā un viņiem ir jāvienojas par noteikumiem, pēc kuriem viņi dzīvos, kā viņi redz nākotni. Šeit sākas pirmie konflikti un apvainojumi, vilšanās. Bet, pārdzīvojot šo krīzi, jūs varat iemācīties saprātīgi novērtēt savu partneri un izturēties dabiskāk viens pie otra.

Atšķirības fāze

Šis ir viens no grūtākajiem posmiem. Šķiet, ka partneri koncentrējas tikai uz trūkumiem, daudzi strīdas. Tieši šeit šķiet, ka vienkāršākā izeja ir izklīst. Bet, pirmkārt, jūs varat zaudēt laika pārbaudītas attiecības, un, otrkārt, ar citu cilvēku viss sāksies no pirmās fāzes. Ja partneriem izdosies pārvarēt šo krīzi, tas padarīs viņu kopdzīvi stiprāku.

Atveseļošanās posms

Lūk, strīdi pāru starpā, ja tādi notiek, nešķiet katastrofa, jo partneri zina, ka konflikti tiks atrisināti, vienosies. Tieši šajā posmā cilvēki bieži vēršas pie  konsultantiem, jo ​​partneri ir gatavi sarunām.

Cieņas fāze

Šis ir pirmais mīlestības posms. Šeit partneriem ir pienākumi vienam pret otru, taču ne vainas apziņas vai citu manipulācijas metožu dēļ, bet gan tāpēc, ka viņi vēlas nesavtīgi darīt kaut ko labu mīļotajam. Tieši šeit sāk veidoties kopīgās vērtības, attiecību pamats, veidojas uzticība, kas kļūst par atbalstu.

Draudzības fāze

Partneri kļūst par tuvākajiem cilvēkiem viens otram, uzticas viens otram. Šis posms attiecībās var arī nepienākt, jo draudzība prasa nebaidīties būt neaizsargātam pret otru cilvēku, un savas ievainojamības izrādīšana ir diezgan biedējoša.

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2023 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.