Sargeņģelis

Pazīmes, kas liecina, ka jūsu sargeņģelis ir blakām 

Kas liecina, ka jūsu sargeņģelis atrodas līdzās?  

Mūs bieži mierina doma, ka sargeņģeļi stāv aiz pleca, mūs vēro un dzīves grūtajos brīžos aizsargā. Tas dod cerību pat visdrūmakajās dzīves stundās, un nereti mēs patiešām par mata tiesu izglābjamies no nelaimes.

Ir tāda teorija, ka sargeņģeļi ir mūsu mīļie radinieki, kuri šo pasauli pametuši fiziski, bet palikuši kopā ar mums mentālā līmenī. Viņi ir neredzami un klātesoši un mēģina mūs brīdināt un pasargāt.

Sargeņģelis: Kas par to liecina? Šīs desmit pazīmes!

1.      Figūras mākoņos.

Kad bijāt bērns, jūs droši vien bieži gulējāt zālē un vērojāt mākoņus, mēģinot saskatīt tajos kādus pazīstamus veidolus. Taču, ja skatoties debesīs, redzat mīļa, bet jūs pametuša cilvēka apveidu, tā var nebūt nejaušība.

Gari var izmantot mākoņus, lai sūtītu jums vēstījumu, liekot saprast, ka viņi ir. Mākoņi var parādīt kaut kādas kopējas pazīmes, kā, piemēram, negaidītus atradumus vai spalvas, vai fotogrāfijas, kas jums atgādina kādu konkrētu cilvēku.

2.      Krāsa.

Retais zina, ka katrs eņģelis ir saistīts ar krāsu, kura atspoguļo viņa enerģiju. Un, izvēloties krāsu, mēs varam piesaistīt eņģeļus savai dzīvei. Tai pašā laikā arī viņi var izmantot attiecīgo krāsu, lai jūs zinātu, ka viņi atrodas līdzās. Ja jūs negaidot ievērosiet vienu un to pašu krāsu visur, lai kur neskatītos, pievērsiet tam uzmanību.

Protams, reizēm tā var būt sagadīšanās, taču, ja tas notiek bieži, tā var būt pazīme, kas norāda uz kaut ko īpašu.

3. Zvanīšana ausīs.

Ja jums ausīs zvana, un tam nav fiziska izskaidrojuma, pievērsiet uzmanību. Kad garīgās būtnes grib jūs vadīt vai sniegt kādu informāciju, tas bieži notiek ar „lejupielādes" palīdzību, sniedzot augstāka līmeņa informāciju no neredzamās pasaules.

Tā kā tāda informācija tiek sniegta garīgā līmenī, mēs, iespējams, pat nezinām, ka tas notiek, ir tikai zvanoša vai sanoša skaņa ausīs.

4.      Mūzika.

 Ir dzirdēti apgalvojumi, ka mūzika ir universāla valoda, kas uzrunā visās valodās runājošos, visu kultūru un tautu cilvēkus.Vēl tā ir spējīga nodot vēstījumus no garīgās pasaules. Vai tad nav tā, ka ir kāda dziesma, kas asociējas ar mirušo draugu vai ģimenes locekli?

Jūs varat ievērot, ka nespējat izmest no prāta kādu dziesmu, ka tā skan visur, lai kur jūs neietu. To, protams, var izskaidrot ar vienkāršu sakritību, bet tikpat labi tas var būt vēstījums no garīgās pasaules.

5.      Eņģeļu iejaukšanās.

Tā ir viena no visekstrēmākajām pazīmēm. Runa ir par cilvēkiem, kuri kādā savas dzīves brīdī atradušies bezizejas situācijā un, ja nebūtu noticis brīnums, nebūtu izglābušies. Piemēram, nokavējāt autobusu un netikāt uz lidmašīnu, kura vēlāk avarēja.

Tādas lietas – ir vienkārši brīnums, dieviškās klātbūtnes spilgts piemērs. Tā ir pazīme, ka kāds mūs sargā.

6.      Tauriņi.

Daudzās reliģijās un kultūrās tauriņi atzīti par pārmaiņu un transformācijas simbolu, tauriņi tiek saistīti arī ar mūsu priekštečiem. Aizejot garīgajā pasaulē, tie ne vienmēr var atgriezties tādā formā, kas mums būtu pieņemama. Tāpēc viņi var izmantot tauriņus, lai pasniegtu mums roku un pavēstītu, ka viņi ir.

7. Dzīvnieki.

Pievērsiet uzmanību visam, kas notiek apkārt, kad pārdzīvojat kaut ko smagu savā dzīvē. Ja esat emocionāli iztukšots un pamanāt kādu dzīvnieku vai putnu sēžam kaut kur netālu vai ejam jūsu virzienā, it kā lai sniegtu jums atbalstu, tad ziniet – tas ir kāda gars.

Lai gan sargeņģeļi ne vienmēr var ar mums sazināties tiešā veidā, tie var palīdzēt, izmantojot citas būtnes.

8.      Baltas spalvas.

Jau no seniem laikiem baltas spalvas tiek uzskatītas par pazīmi, kas apliecina tīrību un mieru, kas apliecina eņģeļu klātbūtni. Ja pamanāt zemē spalvu, uzskatiet, ka tā nav vienkārša sakritība. Neatkarīgi no tā, vai jūs uz to tikai paskatīsieties vai nolemsiet pacelt un saglabāt, šī spalva var liecināt par to, ka uz jums skatās eņģeļi.

9.  Sveces vai gaismas uzliesmojums.

Kad garīgās būtnes ierodas mūsu pasaulē no savas valstības, tās nav fiziskas būtnes kā jūs vai es. Tās pauž sevi kā enerģija, kas virzās cauri mūsu pasaulei.

Tad, kad jūs fiziski neredzat viņu klātbūtni, tomēr ar acs kaktiņu kaut ko var pamanīt. To bieži raksturo kā gaismas uzliesmojumu, mirdzumu mūsu redzes lauka perifērijā.

10.  Jūtas vai sajūtas.

Vienlaikus ar to, ka ir daudz fizisku, sajūtamu pazīmju, kas jāņem vērā, nekad nepārvērtējiet savas intuīcijas un pirmā iespaida, priekšstata spēku. Reizēm jūs vienkārši zināt, ka kāds atrodas jums līdzās.

Ja šo iespaidu pavada komforta, drošības un siltuma sajūta, tad tas var būt jūsu sargeņģelis, kas atrodas līdzās. Jūs varat just arī, ka kāds uz jums skatās, varat sajust roku uz pleca.

Eņģeļiem ir arī citi veidi, kā likt manīt viņu klātbūtni mūsu dzīvē. Pievērsiet uzmanību viņu zīmēm, un varbūt tas palīdzēs jums izvairīties no nelaimes vai sastapt savu laimi. Vai jums nekas tamlīdzīgs nav gadījies?

Patika? Dalies ar draugiem!

41d41b.jpg8827a4.jpg

Tu atnāc mājās, apsēdies krēslā un iedzer tasīti kafijas - apkārt klusums...un katrs pats priekš sevis izlemj, kas tas ir - vientulība vai brīvība.

 a4fe4e.jpg

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2023 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.