Klausīties ar atvērtu sirdi zvaigznēs

Klausīties ar atvērtu sirdi zvaigznēs

·         Trīs dienas mirkļi, kas nodrošināja pārmaiņas gaismas dabā:

  • ·rītausma (pāreja no tumsas uz gaismu);
  • ·pusdienlaiks (kad gaisma sasniedz maksimumu un svārstās no pieauguma no rītausmas līdz samazināšanai līdz saulrietam);
  • ·saulriets (pāreja no gaismas uz tumsu).

Visi "savienojumi", kam katrs no mums ikdienā neapzināti piekrīt, pāreja no miega uz nomodu un otrādi, ir svarīgi mūsu veselībai. Daudziem cilvēkiem ir ieradums izlēkt no gultas un rīkoties nekavējoties, neļaujot savam ķermenim sasilt un pakāpeniski pāriet no baudītā  miega inerces uz dienas aktivitātēm.  Šī nepacietība izjauc dabiskos ritmus, atņem dzīvības spēkus - kas izpaužas caur fizisko ķermeni kā fizioloģiska disharmonija.

 Organisma nepatīkamās izjūtas bieži izraisa arī cukura līmeņa izmaiņas asinīs, līdzsvara traucējumi, kas radušies stimulatoru un vienkāršo ogļhidrātu nepareizas uzņemšanas rezultātā. Pievienojiet pagātnes bēdas un bailes no nākotnes (sirdi plosošas, vētrainas emocijas), un tiek palaists negatīvs, depresīvs stāvoklis, kas bieži var ilgt visu dienu.

Tas, kas izpaužas vienā dienā, vēl vairāk var saasināties pārejas  gadalaikos, pašā gadā un dzīves "savienojumos" (dzimšana, pusaudža gadi,menopauze) pārejot no ārējā uz iekšējo.

 Dzīves atslēga ir vienmērīgā pārejā, graciozi virzoties prom no iepriekšējā un pakāpeniski paātrinoties uz nākamo, mierīgi un metodiski virzoties uz priekšu savu mērķu sasniegšanā. Tas ir pareizi katrai pārejai, it īpaši, ja mēs izejam no piespiedu izolācijas atpakaļ sabiedriskajā dzīvē. Katram no mums ir iespēja sākt jaunu dzīvi, kas nebūtu iespējama bez šiem pāris mēnešu obligātās vientulības.

Dzīvot ar nelielu saturu; meklēt eleganci, nevis greznību, izsmalcinātību, nevis modi; būt cienīgam, ne cienījamam, dzīvot pārpilnībā, nevis bagātībā; klausīties ar atvērtu sirdi zvaigznēs un putnos, mazuļos un gudrajos; centīgi mācīties, mierīgi domāt, rīkoties sirsnīgi, runāt maigi, gaidīt labvēlīgus notikumus; nekad nesteidzies; Vārdu sakot, ļaut garīgajam, neparedzamajam notikt un būt priekā  par parasto un ikdienišķo, tā ir dzīves simfonija”./Viljams Henrijs Čanings/

Tā kā sabiedrība atkal mainās,  mums katram jāņem vērā šo brīnišķīgo padomu un, atstājot pagātni, pakāpeniski  jāpāriet nākotnē!

4485e1.jpg

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2023 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.