Fenšui zāles “Sāls, ūdens, monētas”

Fenšui zāles “Sāls, ūdens, monētas”

Ja jūs interesējaties par fenšui, tad zināsiet, ka mājokļa veiksme nav patstāvīga, un ikgadēja fenšui telpas atjaunošana – svarīgs fenšui prakses jautājums.

Īpaši svarīgi atcerēties par bīstamo gada enerģiju atrašanās vietām un sevišķi par Dzeltenā Piecnieka vietu.

Iztraucēts vai aktivēts Dzeltenais Piecnieks piesaista visādas nepatikšanas: nelaimes, slimības, nelaimes gadījumus, zaudējumus utt. Turklāt bīstams ir gan gada, gan mēneša Dzeltenais Piecnieks.

Ļoti nelabvēlīga situācija veidojas, ja Piecnieks atrodas nozīmīgā telpas sektorā, kur ir ieejas durvis, guļamistaba, kabinets utt.

Atgādinām, kur atrodas Dzeltenais Piecnieks:

2019.gadā – dienvidrietumos

b48d06.jpg

Kā sevi pasargāt no Dzeltenā Piecnieka negatīvās ietekmes?

Nedrīkst Dzelteno Piecnieku traucēt: taisīt remontu šai sektorā, kaut ko urbt, pārvietot, atskaņot skaļu mūziku.

Pat ja jūs neko šai sektorā nedarāt, Dzelteno Piecnieku var patraucēt kaimiņi vai kāds cits (piemēram, tas var būt celtniecības objekts blakām jūsu mājai u.c.). Tāpēc vajag ievērot piesardzību

Vienas no klasiskām zālēm pret Dzelteno Piecnieku ir “Sāls, ūdens, monētas”.

Kā pagatavot šīs zāles?

Jums būs nepieciešama burka vai apaļas formas trauks ar tilpumu 1 litrs, plats un plakans trauks, rupja maluma sāls, mākslīgo ziedu zariņi (pēc izvēles).

Pagatavošanas procedūra:

  • Paņemiet 1 litra burku un 2/3 tās piepildiet ar rupja maluma sāli.

  • Ielejiet burkā ūdeni tik daudz, lai tas pārklāj sāli.

  • Paņemiet plakano trauku un tā centrā lieciet vienu balto (sudraba krāsas) monētu.

  • Burku uzlieciet uz plakanā trauka tā, lai monēta atrastos zem burkas.

  • Apkārt burkai aplī izvietojiet sešas dzeltenās (labāk vara) monētas.

  • Līdzekli “Sāls, ūdens, monētas” novietojiet tai mājokļa sektorā, kurā atrodas gada un mēneša Dzeltenais Piecnieks.

  • Ar laiku ūdens iztvaikos, tāpēc tas jāpapildina, bet sāls kristalizēsies, noklājot burkas sieniņas.

  • Ja sāls pārlieku “raujas ārā” no burkas, trauks jāizmet un vietā jāliek jauna burka.

  • Sekojiet ūdens stāvoklim. Ja tas viss iztvaikojis, bet sāls vēl nav pārāk stipri “izaugusi”, pielejiet ūdeni.

  • Kad pagājis mēnesis vai gads, burku izmetiet, nepieskaroties tai kailām rokām.

Lai līdzeklis “Sāls, ūdens, monētas” izskatītos skaisti, varat izvēlēties ne vienkāršu burku, bet skaistu trauku (noteikti ovālas, apaļas formas) un iebērt tajā ne vienkāršu rupja maluma sāli, bet sāli varat iekrāsot un kompozīciju rotāt ar mākslīgo ziedu zariņiem.

Vispār jau līdzeklis nav obligāti novietojams telpas centrā, pat necilā vietā tas darbosies.

48b807.jpg

Pirmais solis uz mīlestību

Nav tāda cilvēka pasaulē, kuru neinteresētu mīlestības tēma. Kā atrast un noturēt pie sevis mīlestību? Kā iekarot mīlestību? Kā būt mīlestības cienīgam?

Rodas iespaids, ka mūsu iecerētais, vai tas būtu vīrietis vai sieviete, - ir veikls, izmanīgs medību objekts, bet ne patstāvīga personība. Es pati, vēl meitene būdama, sapņoju, ka negaidot parādīsies Viņš, brīnišķīgais princis, ņems mani pie sevis, un tad viss būs labi. Izrādījās, ka īsto dzīvi es vienkārši atliku uz “pēc tam”, uz laiku, kad ieradīsies ilgi gaidītais mīļotais.

Taču šis vecais savstarpējo attiecību un mīlestības modelis nedarbojas! Patiesība ir tāda, ka ideālais partneris mūsu dzīvē parādās tad, kad mēs paši kļūstam ideāli. Nē, ne jau skaistuma ziņā, bet dvēseles attīstības aspektā – kāds miers un harmonija tajā valda.

Pienācis laiks mainīt savu attieksmi pret mīlestību, bet galvenais – mainīt attieksmi pašam pret sevi. Vispirms mums jāsaprot, ka mīlestība nenāk no ārienes, bet no mums pašiem. Jūs pats esat avots tam, kas jums ir, tam, kādas lietas, apstākļi un cilvēki ir jums apkārt. Ja esat ar dzīvi neapmierināts, ja esat patstāvīgos partnera meklējumos, milzīgajā Visuma spogulī jūs atspoguļojaties kā cilvēks, kas meklē, bet ne kā cilvēks, kas saņem.

Droši vien jums tas nebūs noslēpums, ka Visums reģistrē, bet nefiltrē mūsu prasības. Ja esat meklējumos un esat ar dzīvi neapmierināti, tas nozīmē, ka Visums jums arī turpmāk dos šos meklējumus un neapmierinātību. Visums izpilda visas mūsu vēlēšanās!!! Tas šīs vēlmes nešķiro labās un sliktās. Viņš tās vienkārši izpilda.

Ja gribat saņemt mīlestību, tā vispirms ir jādod! Kas tādā gadījumā novērojams Visuma spogulī? Jūs atspoguļojaties kā cilvēks, kurš jums dod mīlestību. Jūs saņemat mīlestību vai arī to sniedzat. Kā jums patīk šī atziņa? Padomājiet par to. Populārais amerikāņu ārsts un psihologs Dipaks Čopra savā grāmatā “Septiņi garīgie likumi panākumiem” rakstīja:

“Ja gribat gūt prieku, sniedziet to citiem. Ja gribat mīlestību, iemācieties to dāvāt. Ja gribat uzmanību un atzinību, iemācieties pats dāvāt uzmanību un atzinību. Ja gribat materiālo labklājību, palīdziet to iemantot citiem. Patiesībā visvienkāršākais paņēmiens, lai saņemtu to, ko gribat, - ir palīdzēt citiem tikt pie tā, ko grib viņi. Jo vairāk atdosiet, jo vairāk saņemsiet, jo tā jūs nodrošināsiet Visumā valdošās pārpilnības cirkulāciju savā dzīvē. Tāpēc sāciet ar faktu, ka mīlestība jums jau ir. Tā vienmēr ir bijusi un būs, jo jūs pats esat šī mīlestība. Viss, kas jums nepieciešams, ir apzināties, ka mīlestība jums jau ir. Jums tā dota sākotnēji līdz ar piedzimšanu. Tāpēc dodiet to, ko gribat saņemt, un jūs saņemsiet to daudzkārt dāsnākā veidā. Visuma likums ir tāds: To, ko mēs atdodam, mēs saņemam atpakaļ daudzkārt bagātīgāk.”

 Iemīliet sevi! Es te nedomāju pašmīlu vai lepnību, es uzsveru domu, ka sevi jāpieņem tādu, kāds esat. Resns vai tievs, garš vai īss, gudrs vai ne pārāk. Tas nav svarīgi. Pieņemiet sevi. Jo jūs tāds esat vienīgais un neatkārtojamais, otra tāda cilvēka Visumā vairs nav. Jūs esat jūs, bet ne kāds cits. Jūs esat ne labāks, ne sliktāks par citiem. Tikai vienīgais tāds. Pat ja jums ir dvīņubrālis, jūs tomēr esat vienīgais un neatkārtojamais. Visums katram paver ceļu savas sūtības realizēšanā.

efd082.jpg

 Veiksmes piesaiste

Pretī spogulim novietojiet priekšmetus, kuriem jums ir īpaša nozīme vai simbolizē tās vērtības, kuras vēlaties attīstīt savā dzīvē. Spoguļa spēks palielinās šīs lietas nozīmi un tā dubultosies. Lai, piemēram, palielinātu labklājību, novietojiet kādu personisku priekšmetu, ko jūs asociējat ar bagātību, tajā vietā, kur tas tiks atspoguļots spogulī.

Vēlies piesaistīt veksmi, uzdodiet sev četrus jautājumus:

  • Kāpēc?
  • Kāpēc gan nē?
  • Kāpēc gan ne es?
  • Kāpēc gan ne tieši tagad?

Tici savam sapnim, tam ir brīnišģīka iespēja piepildīties!

 

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2012 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.