Emociju signāli, lai sāktu rīkoties

Emociju signāli, lai sāktu rīkoties

(turpinājums)

Cilvēki gan domu, gan emociju līmenī nemitīgi šausta sevi un uzbrūk saviem dzīves principiem visās dzīves jomās. Galu galā vairums viņu pārdzīvo tādas jūtas kā...

 8.Neatbilstība. Šī sajūta, ka jūs it kā neesat kaut kā cienīgi, rodas vienmēr, kad jūtat, ka nevarat izdarītkaut ko tādu, ko pilnīgi droši spējat paveikt. Protams, problēma slēpjas apstāklī, ka jums ļoti bieži ir neobjektīvs pašvērtējums. Taču vispirms vajag saprast, kādu informāciju ietver šīs jūtas.

 Informācija

 Informācija norāda uz to, ka šobrīd jums problēmas risināšanai ir nepietiekams zināšanu vai prasmju līmenis. Jums nepieciešams lielāks informācijas, sapratnes, stratēģiju, līdzekļu apjoms un lielāka pārliecība par sevi. Aiciniet ekstrasensu konsultācijas saņemšanai, privāts čats, notikumu analīze!

 Lēmums

 Vienkārši pajautājiet sev: „Vai tiešām šī emocija atbilst situācijai? Vai es patiešām neatbilstu (neesmu piemērots), vai arī man vajadzētu mainīt lietu uztveres veidu?” Iespējams, ka jūs esat sevi pārliecinājis, ka tālab, lai izjustu savu atbilstību, jums jāprot dejot kā Maiklam Džeksonam. Tāda uztvere var izraisīt neatbilstību. Ja jūsu neatbilstības sajūta ir skaidri izteikta, tad tās informācija ietver to, ka jums vajag atrast veidu, kā kaut ko paveikt labāk kā darījāt agrāk. Lēmums ir nepārprotams.

  1. Kad izjūtat neatbilstību (nepiemērotību), pievērsieties mērķim uzlabot to vai citu savas darbības sfēru. Atgādiniet sev, ka neesat pati pilnība, un tas jums arī nav vajadzīgs. To apjēdzot, jums būs atbilstības, piemērotības sajūta tad, kad apņemsities īstenot principu PNP – patstāvīgas un nemitīgas pilnveidošanās principu attiecīgajā jomā.

  2. Sameklējiet kādu cilvēku (modeli) atdarināšanai kādu, kam tai jomā, kurā jūs izjūtat neatbilstību, ir panākumi, un saņemiet no šī cilvēka attiecīgajā jautājumā nepieciešamās instrukcijas. Pat tikai lēmums pilnveidoties kādā savas darbības jomā un panākt kaut nelielu progresu, padarīs cilvēku, kas jūtas neatbilstošs (nepiemērots), par cilvēku, kas izzina. Šī ir svarīgākā emocija, jo tad, kad kāds izjūt bezpalīdzību, viņš ir tendēts „iekrist” iemantotas bezpalīdzības slazdos un problēmu uztvert kā permanentu parādību. Tas ir ļaunākais pašapmāna veids. Jums nav sevi jāuzskata par neatbilstošu. Iespējams, ka neesat pietiekami kvalificēts vai profesionāls kādā konkrētā jomā, taču tas nenozīmē, ka jūs vispār neatbilstat. Spēja paveikt kaut ko nozīmīgu piemīt katram no mums. Kad pamanām, ka problēmas kļūst permanentas vai visaptverošas, vai arī mums „uzgāzies” milzums darbu, un mēs nesaprotam, kā tos iespējams paveikt, mēs padodamies tādai sajūtai, ko sauc...

 Būs raksta turpinājums! Sekojiet lapas jaunumiem! Konsultējaties ar portāla speciālistiem, saņemiet nepieciešamo informāciju!

 Sākt zīlēt

 

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2023 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.