Jaungada zīlēšana

Zīlēšana Jaunajam gadam: tradicionāli veidi, kā uzzināt savu likteni

Jaunā gada zīlēšana ir ziemas prieks, kas rada svētku atmosfēru

Dienas pirms Jaunā gada tradicionāli tiek uzskatītas par brīnumu, noslēpumu un maģijas laiku. Pat cilvēki, kas ir tālu no mistikas, uzskata, ka vēlmei, kas izteikta zvanīšanas pulksteņa laikā naktī no 31. decembra uz 1. janvāri, ir jāpiepildās. Īpaši populāra ir zīlēšana Jaunajam gadam.

Daži cilvēki šos rituālus uztver nopietni, citi uzskata, ka rituāli, kas paredz nākotni, ir lieliska izklaides iespēja Jaungada ballītei. Tiešsaistes zīlēšana tika izstrādāta slinkākajiem.  Mēģini, negaidītāko un neparastāko Jaunā gada zīlēšanu.

Ar spoguli

Гадание на Новый год фото фото № 1

 Iespējams, slavenākā un viena no biedējošākajām Jaungada zīlēšanas metodēm. Sākotnējā versijā būtu nepieciešama pirts, tumša bezmēness nakts, divi spoguļi, sveces, koka ķemme un drosme šo rituālu veikt kaili. Tomēr bez vannas var iztikt, bet divi spoguļi (viens liels, otrs mazāks), ķemme, sveces un nedaudz kailums tomēr būs nepieciešami.

Spoguļi ir novietoti viens pret otru, mazais ir novietots zīlnieces sejas priekšā, lielais aiz. Divas sveces tiek novietotas neliela spoguļa priekšā, lai atspulgā veidotos garš ugunīgs “koridors”. Tieši šajā koridorā jums būs jāskatās, ķemmējot matus un sakot: "Mammu, nāc pie manis vakariņās!" Dažās versijās meitenes vienkārši zīlē laimes ar nolaistiem matiem, novelkot jostu. Lolotie vārdi paliek nemainīgi.

Ciemu leģendas vēsta, ka tad, kad spoguļa tumsā parādās tavs ilgi gaidītais saderinātais, tev jākliedz: “Aizmirsti mani!”, pretējā gadījumā vīzija kļūs par realitāti. Jums joprojām ir laiks apsvērt savu saderināto. Papildus topošā līgavaiņa sejai spoguļos varat redzēt, kas jūs sagaida tuvākajā nākotnē. Jums ir jāuzmin vienatnē, tāpēc jūs nevarat uzaicināt savas draudzenes uz šo ceremoniju.

Ar grāmatu

Гадание на Новый год фото фото № 2

Šī zīlēšana ir populāra ne tikai pirms Jaunā gada, bet šobrīd tā iegūst papildu nozīmi. Tas ir vienkārši: jums ir jāizvēlas grāmata, kas jums ir nozīmīga. Iepriekš šiem nolūkiem viņi izmantoja Psalteri, bet šodien jūs varat iztikt ar savu iecienītāko rakstnieku darbiem.

Zīlnieks koncentrējas uz jautājumu, izrunā to skaļi vai sev, pēc tam nosauc lapas un rindas numuru (norādot, no kurienes rindas jāskaita - lapas augšā vai apakšā). Dažos lasījumos lappuses numurs nav nepieciešams, zīlnieks grāmatu atver nejauši. Pēc pareizās rindas atrašanas jums jāatrod teikuma sākums un jāizlasa - tā būs atbilde uz sakramentālo jautājumu. Jaungada zīlēšana no grāmatas ir viens no labākajiem variantiem atmosfēras vecmeitu ballītei.

Sniegā

Гадание на Новый год фото фото № 3

Kas ir zīlēšana Jaunajam gadam bez sniega? Ja piepeši apnīk svētku mielasts vai draudzīga ballīte, dodies ārā un uzmini! Rituālam atrodiet neskartu sniega zonu. Atradu? Nokrīti ar muguru, tad piecelies un klusi dodies prom naktī, neatskatoties. Šāda uzvedība kādam var šķist dīvaina, bet ne jums. Jūs zināt, ka no rīta jūs atgriezīsities pēc zīlēšanas stenogrammas.

Tāpēc, ja jūsu nakts rudens pēdas ir dziļas, sagaidiet kāzas jaunajā gadā. Ja taka būs skaista, gluda un izteikta, nākamais gads būs veiksmīgs un dzīve kopumā risināsies. Ja jūsu sniega pēda ir pūderaina un sniegota, rodas problēmas. Ja nakts zīlēšanas vieta tiek samīdīta, rituāls tiek uzskatīts par neveiksmīgu. Šī zīlēšana ir lieliski piemērota trokšņainai kompānijai, kurai ir garlaicīgi mājas izklaides televizora priekšā.

Ar rīsiem

Гадание на Новый год фото фото № 4

Starp daudzajām zīlēšanas iespējām ar pārtiku vadošā iespēja ir čaklajām Pelnrušķītēm un tiem, kam patīk attīstīt smalkās motorikas. Tas ir vienkārši: jums ir nepieciešams galds un rīsu graudu šķīvis. Izsakām vēlēšanos, no šķīvja paņemam sauju rīsu un lejam uz galda. Kad esi sataisījis nekārtību, sāc skaitīt graudus. Ja ir pāra skaits rīsu graudu, vēlēšanās piepildīsies. Ja tas ir dīvaini, diemžēl. Šī ir visnoderīgākā zīlēšana ikdienas dzīvē: papildus atbildēm uz daudziem jautājumiem jūs saņemsiet augstas kvalitātes atlasītos rīsus. Var atkārtot ar jebkuru graudaugu.

Ar kafijas biezumiem

Гадание на Новый год фото фото № 5

Slavenākā zīlēšana, kurai jums būs nepieciešama tase labas svaigi pagatavotas kafijas un lieliska iztēle. Rakstus, ko kafijas biezumi rada uz krūzes sieniņām (neaizmirstiet: pabeidziet dzērienu un apgrieziet to uz apakštasītes!) var interpretēt neatkarīgi, paļaujoties uz savu iztēli, vai arī iegūt laimes rezultātus. stāsta tiešsaistē. Šķiet, ka biezoknis piešķir jums zirga vai vīrieša profila siluetu? Pārbaudiet, ko tas varētu nozīmēt. Šī Jaunā gada zīlēšana ir arī laba iespēja pavadīt svētku rītu mīļu cilvēku sabiedrībā pie kafijas tases.

Uz vaska

Гадание на Новый год фото фото № 6

Zīlēšana Jaunajam gadam visbiežāk ir rituāls, kas saistīts vai nu ar sniegu, vai sveču gaismām. Attiecībā uz zīlēšanu ar vasku viss ir skaidrs. Izkausēto vasku pilinām traukā ar aukstu ūdeni un uzreiz redzam, kādas formas ūdenī sasalst. Lūdzu, ņemiet vērā: parafīna sveces nav piemērotas šai zīlēšanai!

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2012 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.