Par kaķiem un to krāsu nozīmi

Par kaķiem un to krāsu nozīmi

Daudziem kaķu saimniekiem ir īpašas attiecības ar savu dzīvnieku - kaķi. Jo enerģētiski jūtīgāks cilvēks, jo saikne stiprāka. Kaķis  zin ko dara un visiem spēkiem cenšas savu saimnieku vai pat visu ģimeni aizsargāt un palīdzēt.

Kaķi ir mūsu mīļākie mājdzīvnieki. Cik daudz viņiem veltītu darbu, dziesmu, filmu! Droši vien katrs kaķa īpašnieks pastāstīs par savu īpašo spēju, remdēt sāpes un sajust cilvēku. Kā būtu, ja kaķiem varētu būt vēl lielāka ietekme uz cilvēku likteņiem? Ko var pateikt kaķa krāsa?

Kā kaķa krāsa ietekmē tā saimnieka likteni?

Kuri kaķi var pasargāt no tumšajiem spēkiem un kuri var dziedēt?

Melnā krāsa - pretēji aizspriedumiem, tā ir aizsardzības krāsa. Precīzāk, melns ir maksimālā aizsardzība no jebkura enerģētiska trieciena. Tāpēc šāds kaķis būs mājas aizsargs, aizbaidīs visus ļaunos garus no neredzamās pasaules, nesīs sev līdzi gudrību un mieru.

Rudā krāsa ir  prieka, baudas un iespējams ir bagātības pievilkšanas spēks. Blakus rudam kaķim jums tiek nodrošināts labs pozitīvs noskaņojums, radošs impulss un visi prieki. Un, ja tiešām paveicas, tad tas viss tiek arī visai ģimenei.

Pelēka krāsa - harmonija, analītika, mierīgums. Pelēkais kaķis nodrošinās pieeju meditatīvām pārdomām, izmērītai dzīvei, plānošanai un mērķu izvirzīšanai. Tiem, kam patīk sapņot un ilgi domāt, šāds kaķis būs uzticīgākais palīgs.

Ja jums pietrūkst pārmaiņu vai varbūt vēlaties sasniegt jaunu dzīves līmeni - iegādājaties baltos kaķus . Tie ienesīs tavā dzīvē ilgi gaidītās atdzimšanas un pārdomāšanas enerģijas. Viņi ir arī labi dziednieki.

Nu, ja kaķis ir svītrains , tas personificē pāreju. Un tas nozīmē saikni ar smalkajām pasaulēm, ceļojumus caur sapņiem uz paralēlām realitātēm, mistiskas atziņas. Ja esi noskaņots uz intuītīvām lietām, tad vari stiprināt  intuīciju, atziņas, atklāsmes.

Daudzkrāsaini kaķi savāc sevī mazliet no visa, kas nozīmē, ka mājā ierodas laime, harmonija un labklājība. Protams, viss būs atkarīgs no saimnieka attieksmes pret kaķi, no tā, cik viņš ir atvērts un uzticīgs, gatavs rūpēties par mīluļa ērtībām. Galvenais ir lolot un mīlēt augstāko sfēru vēstnesi jebkuros apstākļos. Pretējā gadījumā viņš var apvainoties un aiziet, ņemot līdzi pozitīvo enerģiju.
Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2012 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.