Mūsu neredzamie sargi...

Mūsu neredzamie sargi...

Katram cilvēkam smalkajā plānā ir totēma dzīvnieks, kas viņu pavada. Nosakot, kura atbilst jūsu zodiaka zīmei, jūs varēsiet labāk iepazīt sevi un piesaistīt sava totēma palīdzību visā jūsu dzīves ceļā. Katram no mums ir savs dzīvnieku aizsargs. “Iepazīšanās” ar viņu un labāka iepazīšanās ir drošs veids, kā mainīt savu dzīvi un rast atbildes uz daudziem jautājumiem.

Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā iepazīt savu totēma dzīvnieku, ir pēc dzimšanas datuma. Ezotēriķi apgalvo, ka Zodiaka zīme tieši ietekmē to, kurš totems pavadīs cilvēku visas dzīves garumā.

Uguns zīmes tiek uzskatītas par tempermentīgām un enerģiskām. Iekšējā liesma atbalsta vēlmi dzīvot un gūt lielus sasniegumus. Visām uguns stihijai atbilstošajām zīmēm ir spēcīga griba, tās ievēro savu goda kodeksu un neatlaidīgi cenšas gūt panākumus izvēlētajā profesijā.

Auns spītīgs līdz galam. Ja Aunam ir taisnība, neviens un nekas nevar mainīt viņa uzvedības līniju. Šī īpašība palīdz Aunam karjeras izaugsmē un personīgajos panākumos, taču var kaitēt, ja Auns tic viltus ideāliem. Visbiežāk Auna patroni smalkajā plānā ir: Vērsis, pūķis, lūsis, kaķis.

Lauvas ir iespēja pārslēgties no viena uzdevuma uz citu, nezaudējot efektivitāti. Pareizi izvēloties dzīves ceļu, Lauva kļūst ārkārtīgi cienīta un pazīstama plašam cilvēku lokam. Lauvām patīk, ja tiek atzīta, ka viņiem ir taisnība, un tas var kļūt par manipulācijas veidu, ja Lauva laikus nepamana, ka viņi mēģina viņu izmantot.

Totēma dzīvnieki Lauvai: Lauva, briedis, zilonis, tīģeris. loka šāvēji līdzīgi kā bākas spilgtā glābšanas gaisma, kas ved līdzi citus. Viņi ir sabiedriski, draudzīgi un dāsni.

Veselīga konkurence tikai paaugstina Strēlnieka morāli, un grūtību pārvarēšana nesamazina viņu gribu. Strēlnieka totēma dzīvnieki bieži kļūst: Lapsa, Koijots, Ērglis, Pantera.

Zemes totēma dzīvnieki Zodiaka zīmes Zodiaka Zemes zīmes ir visstabilākās, līdzsvarotākās un mierīgākās. Izvēlējušies ceļu, viņi pārliecinoši virzās uz savu mērķi. Pasaules vētras un grūtības šīs Zīmes pārdzīvo ar mierīgu gudrību, jo kurš gan, ja ne zeme, zina, ka agri vai vēlu viss pāries? Jaunava harmoniski apvieno piedzīvojumu garu un rūpes par pavardu. Viņu iekšējais kodols ir ārkārtīgi spēcīgs un palīdz viņiem godam izkļūt no nepatīkamām situācijām.

Vislabākais Vērsim totēms ir kaķis. Iemesls ir vienkāršs, jo šis dzīvnieks ir tikpat mierīgs, mīksts un neatkarīgs. Šis totēms ir īpaši labs un efektīvs sievietēm, lai gan tas nezaudē vīriešiem lielu nozīmi.

Visām Jaunavām ir svarīgi, lai pēc kārtējā dzīves trieciena viņi varētu atgriezties drošā patvērumā un atgūties. Totemi: Lācis, Vilks, Gulbis, Pūce.

Mežāzis piemīt neticamas enerģijas rezerves, spēja atjaunot un atjaunot savu enerģiju, kā arī kontemplācijas talants. Šīs Zīmes ceļš bieži ir ērkšķains, bet dzīves nepatikšanas Mežāzis uztver ar optimismu. Mežāža totēma patrons: Vērsis, Karakāls( meža kaķis), Ermīns( līdzīgs zebiekstei), Gulbis.

Zodiaka gaisa zīmju totēmi Gaisa stihija ietekmē intuīciju, runas dāvanu un radošumu. Visām gaisa zīmēm ir talants, ko var attīstīt ar zināmu piepūli. Gaisa stihijas pārstāvju nepastāvību un vējainību kompensē viņu šarms un spēja ātri pielāgoties jebkurai situācijai.

Dvīņi visu mūžu viņi stāv krustcelēs: katru dienu viņi izdara savu izvēli, ne vienmēr pareizo, bet vienmēr no sirds. Pastāvīgu nenoteiktību pēc kāda laika lielākā daļa Dvīņu sāk uztvert kā neatņemamu Ceļa sastāvdaļu, un tieši tad rodas iespēja radikāli mainīt savu dzīvi. Dvīņu totēmi: Pelīte, vanags, pūce, jenots.
Svari- vienīgā Zodiaka zīme, kas pasniegta nedzīva objekta formā, taču tas nekādā gadījumā nemazina Svaru tieksmi pēc dzīves un tās priekiem. Svari ir saprātīgi, piesardzīgi un pragmatiski, taču Gaisa stihija dažkārt ietekmē, un tad Svariem ļoti sāk pietrūkt pārmaiņu un piedzīvojumu. Svaru totēma dzīvnieki ir: Cauna, Ūdris, Suns.

Ūdensvīrs- iedvesmotāji un dzimuši intuitīvi. Informācija pie viņiem nonāk it kā no gaisa, tāpēc šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus ir ārkārtīgi grūti maldināt. Ūdensvīra vieglais un mainīgais raksturs nereti neļauj viņam gūt lielus panākumus izvēlētajā profesijā, taču tas reti kļūst par lielu problēmu Ūdensvīram. Ūdensvīra totēmi visbiežāk kļūst: Zaķis, Vilks, Zvirbulis, Krauklis.

Totēma dzīvnieki - zodiaka ūdens zīmju patroni Ūdens Zodiaka zīmēm jau no dzimšanas brīža piemīt augsta jutība un emocionalitāte. Ūdens stihijas pārstāvji jau agri saprot, ka visiem vārdiem un darbiem ir sekas, un neapzināti mācās dzīvot saskaņā ar Visuma likumiem. Bieži vien tas palīdz viņiem iegūt cieņu un atzinību dzīves otrajā pusē.

Vēži- emocionālākā un nestabilākā no visām ūdens zīmēm. Šīs zodiaka zīmes neaizsargātība un jutīgums bieži liek Vēžiem izlikties bezjūtīgiem un bez dvēseles, glābjot savu iekšējo pasauli no jūtamām sāpēm. Tam, kurš redz un mīl Vēzi, viņš būs veltīts no visas sirds. Totēma dzīvnieki Vēži: Vēzis, savvaļas pīle, stārķis, delfīns.

Skorpioni spēcīgi un viltīgi: šīs zīmes pārstāvji stingri stāv uz kājām un ievēro izvēlēto ceļu. Katram Skorpionam ir ārkārtīgi svarīgi paši principi, un viņš ir gatavs tos aizstāvēt pat uz personisku zaudējumu rēķina. Skorpiona totēmi: Līdaka, aligators, Skorpions, čūska.

Zivis bieži vien jau no dzimšanas ir apveltīts ar tālredzības dāvanu, un tas palīdz izvairīties no briesmām un sarežģītām situācijām. Visbiežāk Zivis precīzi zina, ko vēlas, un to sasniedz ar salīdzinoši vieglu roku. Neļaut šīs Zīmes pārstāvjiem sasniegt savu mērķi var būt tikai viņiem raksturīgā sapņošana, kas aizņem lauvas tiesu. Zivju totēma dzīvnieki: visas Zivis,Balodis, Kaija.

Zīlēt online: your-life-studio.com

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2012 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.