Zīlēšana par mīlestību ar sarkanu pavedienu

Mīlestība valda pār pasauli un nepazīst robežas. Kas var būt stiprāks, saldāks un sāpīgāks par šo sajūtu? Un kā jūs vēlaties droši zināt, kā jūsu izvēlētais izturas pret jums: mīl, nemīl, skūpsta, spiež pie sirds ... Kopš seniem laikiem mīlestības zīlēšana ir kļuvusi par neatņemamu sastāvdaļu tikai mīlestības maģija, bet arī pati Mīlestības maģija. Šeit apkopotas tieši tie zīlēšanas paņēmieni, kuri no senatnes līdz mūsdienām ir bijušas nemainīgi iecienīti mīlētāju vidū.

Zīlēšana ar sarkanu diegu

Zīlēšana tiek veikta, kad meitene vai puisis šaubās par savu izvēli un izlemj, vai viņai (viņam) vajadzētu saistīt savu likteni ar konkrētu personu.

Zīlēšanai jums būs nepieciešama adata, sarkans pavediens un auduma gabals. Izvelciet diegu caur adatu, nesasieniet mezglu. Izveidojiet divus vai trīs šuves uz auduma, pēc tam strauji pavelciet adatu.

  • Ja pavediens ar grūtībām iznāk no auduma, tas nozīmē grūtības un šķēršļus jūsu dzīvē kopā ar šo cilvēku.

  • Ja pavediens sapinās vai pārtrūkst, jums nevajadzētu ar to saistīt savu dzīvi. Jums nav lemts būt kopā un agri vai vēlu vienalga šķirsities.

  • Ja pavediens no auduma iznāk brīvi un viegli - bez šaubām, jūs mīlat un esat mīlēti, jūs vienkārši esat radīti viens otram!

 

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2012 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.