Zīmes un to nozīme...

Zīmes un to nozīme...

Cilvēce jau sen ir ticējusi dažādiem citpasaules spēkiem, mistiskām pazīmēm un arī zīmēm. Tā vēlme pēc dažādu pazīmju tulkošanas provocē cilvēku izzināt to nozīmi, un zīmes šeit ir viens no iespējamiem instrumentiem. Pazīmes ir labas un sliktas. Daudzi cenšas ievērot māņticību, kas, viņuprāt, noved pie pozitīviem notikumiem, piemēram, no rīta piecelties ar tikai labo kāju pieskaroties grīdai vai trīs reizes pieklauvēt pie koka, lai atvairītu "ļauno aci". Un kaut, kas jau arī notiek neatkarīgi no cilvēka gribas, piemēram, ķērcoša vārna uz balkona vai “degoši” vaigi, ausis. Šajā rakstā uzzināsiet par visām pastāvošajām māņticībām un varēsiet ar zīmju palīdzību atšķetināt to, kas sola nākotni jums un jūsu mīļajiem.

Daudzas populāras māņticības ir saistītas ar cilvēkiem, proti, viņu ķermeņa daļām. Piemēram, ar niezošu galvu, kas rodas pēkšņi un signalizē par gaidāmajiem notikumiem. Līdz šim  zīme "Kāpēc niez galva" ir viena no populārākajām. Taču par interpretāciju var runāt tikai tad, ja cilvēkam nav acīmredzamu ādas problēmu, vai tā būtu alerģija vai ekzēma. Pazīmju interpretācija arī atšķiras atkarībā no niezes vietas. Tātad, analizēsim tos sīkāk.

  • Galvas augšdaļa(centrs) niez ziņo par izmaiņām finansiālajā situācijā. Tomēr zīme nepaskaidro, vai šīs izmaiņas ir pozitīvas vai negatīvas. Ir arī citas šīs galvas zonas niezes interpretācijas. Tātad, piemēram, galvas augšdaļa var niezēt pirms nopietnas sarunas. Ja niez pa labi - tas ir patīkams pasākums, ja pa kreisi - saņemsiet rājienu par nepadarīto darbu;
  • Pieres kasīšana , saskaņā ar tautas uzskatiem, nozīmē svarīga liktenīga lēmuma vai tikšanās tuvošanos. Ja piere niez pa labi , tad gaidāma tikšanās ar vīrieti, ja pa kreisi , tad ar sievieti;
  • Nieze deniņos norāda uz nenovēršamu vilšanos. Kāds bizness, kurā ieguldīts daudz morālo un finansiālo līdzekļu, neattaisnos jūsu cerības;
  • "Avotiņš" , kā likums, niez pirms svarīgām sarunām vai biznesa tikšanās;
  • Pakauss niez pēc pozitīvām izmaiņām jūsu dzīvē. Tas var būt jebkas – tikšanās ar mīļajiem, patīkams pārsteigums vai dārgs pirkums. Arī nieze pakausī var liecināt par gaidāmajām grūtībām un šaubām svarīgu uzdevumu risināšanā;
  • Ausu nieze var simbolizēt tenkas un nepatīkamas runas par jums. Labās auss nieze liecina, ka tuvi cilvēki apspriež cilvēku, bet kreisās nieze - svešinieki. Ja uz ausu ļipiņām tiek novērota nieze, tas var norādīt uz gaidāmo nopietnu sarunu.

    Zīmei "Kāpēc galva niez" ir daudz interpretāciju atkarībā no cilvēka dzimuma, nedēļas dienām, diennakts laika un arī niezes vietas. Taču jums ir jāizlemj, vai klausīties likteņa signālus vai tos ignorēt. Precīzāk jums paskaidros zīlēšanas portāla konsultanti privātas sarunas laikā.

    Pieres zona no neatminamiem laikiem personificēja garīgās spējas un dažādu dzīvības enerģiju saplūšanu. Tāpēc priekšējās daļas nieze paredz nozīmīgus notikumus cilvēka dzīvē.

    Mūsdienu pasaulē mēs reti pievēršam uzmanību sava ķermeņa signāliem. Taču velti, jo ķermeņa valoda ļoti smalki reaģē uz jebkādām izmaiņām mūsu dzīvē un var mūs brīdināt par gaidāmajiem svarīgiem notikumiem. Vēders ir visa organisma centrs un simbolizē dzīvības spēku. Vēderā uzkrājas gan pozitīvā, gan negatīvā enerģija. Ir nopietni jāuztver tautas zīmju interpretācija, kas saistīta ar vēdera ādas niezi, jo tā jūs varat uzzināt savu nākotni.

  • Nieze vēdera kreisajā vai labajā pusē liecina, ka notiekošajiem notikumiem būs pozitīvas beigas. Ir prognozes, saskaņā ar kurām vēdera kreisās puses nieze signalizē par prieku.
  • Vēdera dobuma augšdaļa niez jautrām, trokšņainām dzīrēm ģimenes un draugu lokā.
  • Ja kuņģis niez no apakšas, tad tā ir nelabvēlīga zīme. Varbūt jūs gaidāt nodevību vai nodevību. Jebkurā gadījumā jums ir jābūt uzmanīgiem.
  • Naba ir svēta ķermeņa daļa. Tāpēc ar viņu ir īpašas attiecības. Nieze šajā zonā norāda uz nenovēršamu grūtniecību. Nozīme ir acīmredzama, jo naba ir fizioloģiska saikne starp māti un bērnu. Tomēr, ja meitene joprojām ir brīva no attiecībām, tad nieze var nozīmēt domas par bijušo mīļāko. Vīriešiem niezošs vēders šajā daļā liecina par milzīgiem panākumiem darbā.
  • Ja viss vēders niez uzreiz, tad šis fakts norāda uz gaidāmajiem konfliktiem un nepatīkamiem notikumiem.
  • Vēdera dobums ir ķermeņa daļa, kas ir ļoti jutīga pret ārējām izmaiņām. Tāpēc vēdera nieze var būt priekšvēstnesis gan pozitīvām, gan negatīvām izpausmēm cilvēka dzīvē. Tautas māņticību var uztvert kā gribi, taču nevar noliegt faktu, ka niezošs vēders ir brīdinājums un atgādinājums par savas uzvedības un rīcības korekciju.

Daudzi izsitumus uztver kā kaut ko briesmīgu. Tomēr varbūt viss ir pavisam savādāk un, gluži pretēji, šī ir dāvana no augšas? Ir daudzas pazīmes, kas saistītas ar pinnēm uz kreisā vaiga. Tagad mēs viņus iepazīsim!

Ir ļoti svarīgi pievērst uzmanību vietai, kur pūtīte izlēca. Izsitumi dažādās vaigu daļās sola dažādus notikumus.

  • pūtīte uzlēca uz kreisā vaiga tuvāk zodam ? Tad jāgaida dāvanas! gūt tie var būt no radiem un draugiem;
  • ja uz kreisā vaiga pie auss parādījās pūtīte , tad ir viegli uzminēt, ka cilvēks gaida ziņas, kas viņam izrādīsies patīkamas. Ziņas var sasniegt cilvēku no jebkura avota;
  • pūtīte, kas centrā parādās uz vaiga , pareģo izdevīgu iepazīšanos ar cilvēku, kurš var palīdzēt ar uzlabotu apmācību noteiktā jomā.

Rezumējot, mēs varam teikt, ka izsitumi uz kreisā vaiga sola galvenokārt labus notikumus. Bet, ja pinnes ir bieža problēma un parādās pastāvīgi, tad nevajadzētu ignorēt pazīmēs. Jums jāapmeklē ārsts!

Turpinājums sekos!

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2012 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.