Maģija visam...

Mīlestības maģija, pieburšana

 Visos laikos cilvēki ir mēģinājuši piesaistīt sev savu mīlas objektu, padarīt to par savu īpašumu. Mīlestības maģijas dažādi veidi un mīļotā/mīļotās pieburšana pastāvējusi vienmēr, kopš starp partneriem mīlestībā pastāv apzinātas attiecības. Pastāvot gadu simteņiem ilgi, maģiskās mīlestības tehnikas tika noslīpētas un paaugstināta to efektivitāte. Pieburšanas tiek iedalītas pēc veida, piesaistes spēka un iedarbības dziļuma.

 Klasiskā pieburšana mīlas maģijā ir ļoti spēcīga pieburamā cilvēka piesaistīšana pieburšanas pasūtītājam. Tā kā partneris tiek atvienots noārējiem enerģijas avotiem, viņš nespēj enerģētiski dzīvot bez iedarbības iniciātora. Arī psiholoģiski piesaistītais savas esamības jēgu redz tikai blakām mīlas objektam.

 Ir zināmas tehnikas, ar kurām tādas sekas iespējams no sevis atvairīt, taču nav zināms, kā pēc tam transformēsies atvairītā enerģija. Tomēr ne jau viss ir tik šausmīgi, jo ir arī tādi mīlestības maģijas paņēmieni, kas līdzsvaru neizjauc un tai pašā laikā “pievelk” jums partneri. Tie balstīti un pieburšanas objekta enerģētisko stimulāciju. Jūs kļūstat par enerģijas donoru, tāpēc par negatīvām sekām nevar būt pat runas.

 Bet jūsu partneris, juzdams, no kurienes viņš saņem enerģētiskās dāvanas, tiecas pēc to avota. Viss ir vienkārši. Tāpat var sūtīt mīļotajam/mīļotajai mīlestības viļņus no savas sirds čakras. Šis starojums ir tik augsts, ka tādai mīlestībai vienkārši nav iespējams pretoties. Tādējādi jūs paši ienesat apkārtējā pasaulē līdzsvaru un vienlaikus sasniedzat savu mērķi.

Ļaunās acs”pielietojuma pirmie simptomi

 Paši pirmie “ļaunās acs” jeb noskauduma simptomi parādās jau dažas minūtes pēc noskaušanas. Tas var būt uzreiz pēc tam, kad runājāt par saviem sasniegumiem vai labklājību. Iespējams arī pašnoskaudums.

 Nesteidzieties apvainoties uz to, kurš jūs noskaudis. Visbiežāk tas notiek neapzināti. Gadās, ka, atbildot uz stāstījumu par jūsu problēmām, draugs, lai jūs mierinātu, saka apmēram tā: “Tavas problēmas ir tīrie nieki, bet ja būtu noticis tas un tas, tad gan tu zinātu, kas ir problēmas.” Tā var noskaust. Tomēr šo negatīvo uzbrukumu noskaudējs ne vienmēr pielieto apzināti.

 Pirmās noskauduma pazīmes līdzinās pazīmēm, kuras raksturīgas saskarsmei ar enerģētiskajiem vampīriem. Tās ir vājums, miegainība, nogurums, galvassāpes. Tās var pāraugt visīstākajā apātijā, vienaldzībā un pasivitātē. Var novērot biežu žāvāšanos, pat ja nemaz nevēlaties gulēt, kā arī karstuma sajūtu visā ķermenī, lai gan termometrs temperatūras paaugstināšanos neuzrāda.

 Noskauduma simptomi, kuri parādās vēlāk

Tā ir likumsakarība, ka noskauduma simptomi izpaužas tik ilgi, līdz jūs neatbrīvojaties no negatīvās programmas. Galu galā tas nav kaitējums, kurš lietpratīgi vērsts tieši pret jums.

 Visbiežāk noskaudums ir virzīts uz kaut konkrētu – ārējo izskatu, darbu, materiālo stāvokli, pirkumiem, attiecībām utt. Šo sarakstu varētu turpināt līdz bezgalībai. Taču ja jūs nesen ar prieku kādam stāstījāt par jauno mašīnu vai arī kāds skaļi pauda apbrīnu, sajūsmu (t.i., skaudību) par jūsu laimi, un pēc tam jūs piemeklēja neveiksme, kas ar to saistīta, esiet droši, ka tas ir noskaudums.

 Neskatoties uz to, ka noskaust var kaut ko konkrētu, noskaudums tomēr ir negatīva programma, un tas var skart jebkuru jūsu dzīves sfēru. Visbiežāk tā ir pašsajūta. Noskauduma pazīmes gan vīriešiem, gan sievietēm ir vienādas - bez dzimumu atšķirībām.

 Nogurums un bezspēks, kurš pamanāms uzreiz pēc negatīvās iedarbības uz jums, pāraug pastāvīgā paaugstinātā nogurumā. Visu laiku ir vēlēšanās atslēgties no problēmām un atpūsties. Rodas miega problēmas – naktī nevar aizmigt, no rīta grūti piecelties un ķerties pie darba. Noskausts cilvēks no rīta pieliek milzum daudz pūļu, lai uzsāktu ikdienas darbus. Zūd vēlēšanās veikt pašu nepieciešamāko, piemēram, iet dušā. Novērojams pilnīgs spēku zudums.

 Noskauduma diagnostika

 Diagnostiku var veikt, izmantojot oglītes. Izmantot var jebkuras oglītes, kādas jums pieejamas. Nepieciešamas trīs ogles. Lielums nav svarīgs, bet pievērsiet uzmanību, lai tās var ielikt traukā ar ūdeni, kuru izmantosit diagnostikai.

Ielejiet traukā ūdeni. Ūdens var būt no krāna. Ņemiet aukstu ūdeni. Paturiet oglītes kādu laiku rokās un pēc tam iemetiet ūdenī. Ja tās pel pa virsu, tas nozīmē, ka ar jums viss ir kārtībā. Nogrimušās divas vai trīs oglītes ir zīme, ka esat noskausts vai arī pret jums ir vērsta kāda cita negatīva programma.

Aizsardzības maģija

Аizsardzības tehnika maģijā ir svarīgs priekšnoteikums panākumiem un arī personīgajai drošībai. Daudzi cilvēki maģiskās zināšanas izmanto praksē, vai nu vienkārši eksperimentējot vai speciāliem mērķiem. Daži tās izmanto neapzināti, piemēram, cilvēkam no dabas dota “ļauna acs” – spēcīgas enerģētikas un ļauna rakstura apvienojums. Aizsardzība ir vajadzīga pat tad, kad jums par iespējamiem “uzbrukumiem” nav ne mazāko aizdomu. Negaidītas slimības un citas likstas var būt svešā enerģētikā balstītas nelabvēlības sekas.

 Maģiskā aizsardzība var būt profilaktiska, ja to “uzliekat” uz ilgāku laika posmu.

 Maģiskās aizsardzības variantiem var būt gan tīri aizsardzības raksturs, gan arī tā var ietvert automātisku atbildes reakciju.

 Dažos gadījumos būs nepieciešama iespēja izdarīt uzbrukumu energoinformatīvā līmenī. Minēšu piemēru morāli attaisnojošam uzbrukuma gadījumam: brīdinājuma uzbrukums spilgti izteiktam agresoram, kuram ir nepārprotams mērķis uzbrukt jums.

 Labi būtu parūpēties par profilaktisko aizsardzību, tā palīdzēs gadījumos, kad cilvēks par aizsardzību nedomā. Enerģētiskais kokons paglābs vairumā gadījumu no nepatikšanām, “ļaunas acs”, auras caursišanas, vampīru piesūkšanās.

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2012 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.