Tavs Karmas Valdnieks

Šī raksta mērķis ir sniegt iespēju sevis dziedināšanai, tas ir vienkārši, un ļoti efektīvi, kas sevī ietver darbu ar Karmas Valdnieku (eņģeļi, sargeņģeļi), palīdzēs atbrīvoties no ciešanām, un enerģētiskajiem blokiem, no iepriekšējām dzīvēm.

Viens no enerģijas balansēšanas veidiem ir meditācija, tomēr par cik tas notiek izmantojot dziļo meditāciju vēlams atrasties guļus stāvoklī!

Pamata process, kas būs aprakstīts zemāk, aizņems no pusstundas līdz vienai stundai! Šajā laika posmā vēlams atrasties vientulibā jo iespējms ka kādu brīdi pēc meditācijas vēlēsieties pabūt kopā tikai ar savu augstāko "Es".

Pēc meditācijas beigām sajutīsieties ļoti labi. Būs pārliecība, ka stipri stāviet uz zemes un jūsos ir dziļa prieka sajūta, it kā esiet saticis ilgi neredzētu draugu!

Atgulieties un atslābiniet visu ķermeni, variet iedomāties ka esiet kā piesnigusi egle, kas pēkšņi vēja skarta nomet sniegu, tas noslīd no jūsu galvas, pleciem, ķermeņa un rodas neizsakāma viegluma sajūta! Iestājās pilnīgs miers un jūs variet ieraudzīt (ar acīm ciet) krāsainus plankumus, dažādus ziedu rakstus, riteņus kuri griežas, spirāles, ģeometriskas figūras vai varavīksni.Krāsas var būt tādas, kādas reālajā zemes dzīvē neesat redzējis.Ieelpojiet dziļi, un izelpojiet vairākas reizes, līdz elpošana kļūst vienmērīga! Nomieriniet ķermeni un prātu!

Iespējams jūs sajutīsiet aukstumu, bet tas var būt arī karstums, un var šķist ka ūdens straumēm līst cauri jūsu ķermenim. Dažas no izjūtām var būt sākot no galvas, līdz kāju pēdām.Tas liecina par gatavību uzsākt dziļo meditāciju.Tomēr jāaceras ka katram no jums būs vajadzīgs dažāds laika posms, lai pilnībā sagatavotos iet tālak, un nav svarīgi cik ilgs tas būs, tāpat nav svarīgi kādi būs jūsu redzējumi, tie var būt ļoti atšķirīgi, galvenais, lai tie būtu jums patīkami! Procesa laikā  var pārņemt dalītas jūtas, kas mijās kā viegls satraukums ar patīkamu laimes izjūtu! Kad esiet iekšēji gatavs, domas vairs nekoncentrējās uz dienisķām lietām, aiciniet uz sarunu savu Karmas Valdnieku!

1. Palūdziet atļauju parunāt ar Karmas Valdnieku - jūs sajutīsiet tā klātbūni.

2. Palūdziet viņu par karmisku atbrīvošanu, kuru vēlaties saņemt.

3. Saņemiet atbidi "jā" vai "nē".

4. Ja esat saņēmis atbildi "jā", lūdziet par atbrīvošanu:

lai šī dziedināšana,
iziet caur visiem līmeņiem un visiem ķermeņiem,
cauri visām manām dzīvēm,tajā skaitā arī tagadējo dzīvi,
lai tiek noņemts jebkurš kaitējums(kas ienests caur sakariem vai situācijām),
un lai dziedināšana atnāk šodien -un tūlīt!

Ja sņemsiet vēl vienu atbildi "jā" meditācija ir bijusi veiksmīga!

5. Ja atbilde ir "nē", pajautājiet, kas jums jādara, lai panāktu atbrīvošanu. Pagaidiet, kamēr atnāk atbilde. Ja jums sniedz infiormāciju par iepriekšējo dzīvi, kuru jūs saprotiet, bet ne līdz galam, vai arī vispār nesaprotiet, palūdziet izskaidrot redzēto. Šajā etapā jūs variet saņemt kā pozitīvu, tā arī negatīvu atbildi. Ja atbilde būs pozitīva, tad dariet to kas aprakstītspunktā (4). Ja atbilde ir nē, jautājiet atkal, kas jums jāizdara, lai to uzzinātu un atbrīvotos, kad jūs saņemiet "atļauju" par atbrīvošanos no šķēršļa, atgriezieties pie sākumā uzdotā jautājuma. Visdrīzāk, šoreiz saņemsiet atbildi - "jā". Dariet atkal to pašu, kas aprakstīts punktā (4).

6. Saņemot atbildi nē punktā (4), atkārtojiet jautājumus uz kuriem var atbildēt jā, vai nē, katrā posmā. Katru reizi saņemot noliedzošu atbildi, dariet to kas rakstīts punktā (5).

7. Jūs variet jautāt neskaitāmas reizes, un par visu. Bet jūsu jautājumiem jābūt vienkāršiem, un izteiktiem katram atsevišķi.

8. Izmantojiet šo procesu priekš četrām karmiskās dziedināšanas kategorijām:

a) slimību dziedināšanai, un fiziskā stāvokļa labošanai;

b) savstarpēju konfliktu situāciju dziedināšanai;

c) lai dziedinātos no negatīvajām rakstura iezīmēm, un sliktajiem ieradumiem;

d) dzīves negatīvo situāciju risināšanai;

9. Pret saņemtajām atbildēm un to sniedzējiem (karmas valdnieki) attiecaties ar cieņu. Nekad nestrīdaties ar viņiem, un neaizmirstiet pateikties.

Raksta autors: your-life-studio.com,

konsultācijas pie portāla ekstrasensiem.

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2012 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.