Pārdzīvot pareizi sadalot enerģiju

visā mūsu  dzīvē ir konkrēti posmi, kā arī pārdzīvošanai, jāmācās tikt galā ar situāciju tā, lai nepatērētu visu savu dzīvības uzkrāto enerģiju nelietderīgi, tādēļ ir vajadzīgs posms - darbs ar sevi.

Vispirms ir jāiemācās atbrīvoties no primitīvājām "mežonīgajām" emocijām. Ja mums kāds iesit pa seju, mēs jūtam sāpes kuras izraisa pats sitiens ( tās ir patiesi dzīvas tā brīža emocijas), bet dusmas no aizvainojuma ( Mani! Kāds! Uzdrošinājās! Pa seju!!!) - jau ir mūsu mākslīgi radīti pārdzīvojumi ( atkarībā no cilvēka kūltūras līmeņa ) un ir pārsvarā ļoti primitīvi. Ir jāiemācās "nogriezt" tāda veida izjūtas jo tās iztukšo mūsu pašapziņas enerģētisko trauku, un rada tajā plaisas, lai to atjaunotu ir jāiegulda liels darbs.d602b6.jpg

Dzīve patiesībā ir neitrālu notikumu plūdums, tāpat kā aug koki, vai krīt zvaigznes no debesīm . Tikai pēc mūsu notikumu interpretācijas tie ieņem vienu vai otru nozīmi t.i. pozitīvu, vai negatīvu to norisi tālāk. Mūsu darbības, domas ir mūsu pienesums pasaulei, un tas ko saņemam no visuma pēc tam atpakaļ.  Bet tas ir arī tas, kas pasaulē nenotiek pats par sevi jo savu iekšējo pasauli mēs varam izkopt tikai paši ar to cilvēku palīdzību, kuriem ir pārdabiskas spējas, un kuri spēj ieraudzīt no kurienes izriet mūsu negācijas, iespējam no kādas pagātnes dzīves situācijas. Viens no variantiem, lai to uzzinātu pats ir - uzdot sev domās uzdevumu nosauc skaitl no 1-10, un skaļi nosauciet skaitli, kurš pirmais nāk domās, tas ir vecums kurā notika kas zīmīgs ar jums un ietekmē visu jūsu turpmāko dzīvi lēmumu pieņemšanas brīžos.

Prieka izjūta par primitīvām lietām dzīvē ir ļoti laba, bet problēma sākās brīdī kur mēs vairs neatšķiram savas izjūtas kad priecāties, kad pārdzīvot, un visam sākam pieiet ar primitīvu emociju uztveri, sākam iedziļināties it visā, sevi iztukšot neatšķirot vai mūsu emocijas ir vietā, vai nevietā.  Atbrīvojoties no negatīva cilvēks kļūst viedāks, bet ne laimīgāks, ļoti bieži sākam skumt, liekas ka kaut kas mūsu dzīvē pietrūkst, nav vairs tā asuma, notikumu strauja virzība, kapēc man vajadzīgas šādas pārmaiņas. Ja atbrīvosieties no šī negatīvisma, spēsiet no rīta piecelties, un izjust lietas, kuras patiesi ir jūsu dzīvē tagad, un sniedz gandarījumu, bet ne sākt dienu ar nevajadzīgu nervozitāti par lietām, kuras tāpat ies savu gaitu tālāk, neatkarīgi vai mēs domāsim destruktīvi.

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2012 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.