Neuzkavēties pagātnē, lai izveidotu nākotni

ko īsti slēpj sevī mūsu - ES? Ja pieturamies ikdienā pie stingriem ierobežojumiem, kurus uzlikusi mums pagātnes pieredze,mēs nespējam vairs ieraudzīt,izjust savu patieso ES. Agrāk izdarot izvēli mēs vadījāmies saskaņā ar sirdsbalsi, bet tagad pagātnes gūtā pieredze mums diktē savus noteikumus. Un gadiem ejot nemanot mūsu ES nevalda pār  lēmumiem, bet to dara kāds cits-  pagātnes pieredze, tā dara to mūsu vietā.

Dienu no dienas mēs dzīvojam savā enerģētikas telpā, kurā mums ir konkrēti pieņēmumi par sevi, kādi esam, bet kas gan notiek ārpus šīs mūsu komforta zonas? Ja tagad esmu apmierināts ar sevi, jūtos droši un ērti sevis izvedotajā telpā, tomēr vēlams tur neuzkavēties jo jaunās iespējas pastāv tikai ārpus mūsu pagātnes pieredzes, un esošajiem priekšstatiem par sevi.

Bieži vien mēs samierinamies ar to kādi esam šobrīd, kā mums pašiem liekas, jo atliekot malā sevis uzliktos ierobežojumus varam kļūt kādi vien vēlamies, vienkārši baidamies kaut ko mainīt, lai to izdarītu ir jāatmet šie vecie priekšstati par sevi. Jāsāk veidot nākošais dzīves projekts, jaunais ES. Iemācīsimies izmainīt sevi tā kā mums vajag. Te nepalīdzēs tikai prāts jo tas ir pilnībā pagātnes produkts, mums jāizmanto savas īpašības, ceļā uz mērķi jābūt gatavam izjust diskomfotu, jāizmanto visas iespējas, nevajag baidīties būt spontānam, pieņemt ātrus lēmumus jo katrs solis uz augšu prasa piepūli, atsķširībā no soļa kāpjot uz leju. Piepūli kuru pielietojam, lai tuvotos saviem sapņiem, kaislībām, cerībām jo tikai lieli mērķi un vērtības ved mūs uz citu attīstības līmeni.

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2012 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.