Nolādējuma varā.

Ļoti bieži cilvēki jautā vai man nav uzlikts lāsts, viss krīt no rokām, nekas neizdodās , lai ko arī nedarītu mājās notiek tādas lietas, ka neceļās rokas neko pasākt. Apmeklējot dažādus speciālistus, sākumā paliek vieglāk, bet tomēr vēlāk iekšēji nepamet sajūta ka nekas nemainās, kļūst tikai sliktāk.
 
Sieviete ( sauksim viņu par – Maritu ) stāsta - sarakstījos ar vīrieti, kurš atradās ieslodzījumā, man sava saimniecība, domāju būs palīgs. Likās tāds izskatīgs, jauks, beidzot iemīlējos, piedzima kopējs bērns. Man vēl bija vecākā meita un dēls no pirmās laulības, apprecējos otreiz. No sākuma viss it kā labi, pa retam iedzēra, vēlāk vairāk kļuva agresīvs, beidzot jau sēdējām mežā, slēpāmies ar bērniem siena kaudzē. Ar katru dienu viņš mainījās uz sliktāko pusi, kļuva neciešamāks, tad atkal lūdza piedošanu un zvērēja, ka mainīsies. Domāju vēl nogaidīšu, jo vienu līdzīgu dzīvi jau biju nodzīvojusi ar iepriekšējo vīru.
 
Kādu dienu satiku savu kaimiņieni,
vecu tantīti, viņa saka: "Mīļā, tev
jau tāds skats, kā nolādētai, izskaties
galīgi nekāda, laikam jau laime iet
garām tavām durvīm! " .
 
Pastāstīju īsumā kas un kā, viņa klausījās un teica:”Tagad tu esi viņa varā, paņēmusi visas viņa dzimtas nelaimes uz sevi, vinš tak nolādēts, dzīves tev nebūs, sargi savu vecāko meitu!”. Vairāk neko nevarēju no viņas izvilkt. Sāku novērot meitas un jaunā vīra attiecības, viņš viņai pirka daudz skaistu apģērbu, rūpējās. Kādu dienu pieķēru abus virtuvē bučojamies. Kļuvu mēma un uzreiz visu sapratu, mani četredesmit viņu nevaldzināja, meita, lūk viņa mērķis. Runāju ar abiem viņš saka:” Mīlu jūs divas, dzīvosim visi kopā, sadalīsim pienākumus, un nekas traks jau nav, viss jau noticis prom neiešu!”. Es sapratu, elle ir atvērusies, meitai astoņpadsmit gadu vēl tikai būs, raud un saka:”Man bija bail, es neko neteicu, lai viņš tevi nesistu!”. Tad atcerējos par sarunu ar kaimiņieni, un gāju uzzināt ko darīt. Man pateica visu arī par bijušās sievietes nolādējumu, kad viņš atnācis dzīvot pie manis, un arī to, ka viņš jau sen ir velna apsēsts.
 
 Izdarīju visu kā man teica, noliku divus ūdeņus viņam priekšā un skatījos kuru ņems, jo vienā bija baznīcas svētītais, otrā parastais akas ūdens, svētīto pagrūda malā, paņēma parasto. Pēc kāda laika atkal tas pats. Man jau teica, ka dzers tikai parasto, jo otru neļauj paņemt melnie spēki.
 
Runāju ar meitu, sarunājam ka viņa brauks prom strādāt, viņam neko neteicām, tomēr nolēmām dot iespēju, lai pats piesakās policijā un visu pastāsta, jo meita vēl nebija pilngadīga. Kā viņš trakoja, tomēr meitai lika mieru, mēs atkal viņa dzeršanas lēkmēs bēgām prom uz mežu, tomēr mājās jāiet, lopi bļauj nebaroti. Biju nolikusi aizrunāto maizi, sāli, cukuru to ēda, pagāja laiks, sāka kļūt mierīgāks, dzert vairs nevarēja jo mocīja slikta dūša - vēma, un pats sāka runāt par to, cik šausmīgi izrīkojies ar mums. Pierunāju, lai aiziet pie ekstrasensa, lai pamēģina kaut ko mainīt.
 
Mūsu dzīves ceļi sķīrās, viņš atkal ir cietumā, mēs vairs nesarakstāmies, izšķīros un sapratu pirms precēties, vai vispār vest kādu savās mājā pie bērniem, ir jāsaprot, ka velnišķais vienmēr ir blakus, tas vilina, nokļūt viņa varā iespējams ejot pa dažādiem ceļiem!
 
Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2012 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.