Rituāls "Ceļš uz jaunām attiecībām"

Ļoti bieži cilvēki raksta mums vēstules, kurās stāsta par savu vientulību, dzīvo ģimenē un tomēr jūtas, it kā būtu vieni, nevienam nevajadzīgi, nesaprasti. Protams, var teikt, ka tas jau nav nekāds jaunums, ka par to jau ir simtiem reižu runāts. Tomēr gribu piedāvāt meditāciju, kas palīdzēs atrast sev draugu vai mīļoto, tās attiecības, kuras katram ir nepieciešamas dzīvē!

Lēnām nomieriniet savu prātu! Tie, kas ir jau nodarbojušies ar meditācijām, zinās, kā to izdarīt, pārējiem iesaku aizvērt acis un atcerēties ko patīkamu no savas pieredzes, kādu no jaukajām dienām vai notikumiem. Ja tas neizdodas, vienkārši modelējiet domās pozitīvas lietas. Atcerieties - jo grūtāk nokļūt meditatīvā stāvoklī, jo vairāk liekā ir Jūsu galvā. "Atslēdziet" praktisko prātu un ļaujieties zemapziņas tēlu plūsmai! Kad sajutīsiet, ka spriedze ir atkāpusies un domas vairs ne pie kā konkrēta nesaistās, esiet gatavi sev izstāstīt izlasīto metaforu, centieties vizualizēt tēlus ar aizvērtām acīm, domās! Kontrolējiet plecu stāvokli - ja jūtat, ka tie ir it kā savilkti uz augšu, nepieciešams ilgāks laiks meditācijai. Tikai pilnīgā atbrīvošanās stāvoklī saņemsiet patieso informāciju, nesteidzieties!

Iedomājieties, ka atrodaties stacijā un gaidāt vilciena pienākšanu, stāvat uz perona, Jūsu priekšā paveras daudz sliežu ceļu un Jūs nezināt, pa kuru no tiem pienāks Jūsu vilciens. Jūs vēlaties to ieraudzīt un sākat to iedomāties - kāds tas varētu izskatīties. Iepējams, tas būs moderns, laikmetīgs, veidots no stikla un metāla, spīdīgs un straujš! Bet varbūt tas būs retro, smagnējs, ar samta sēdekļiem, bezgala ērts, brauks samērā lēnām pēc noteiktā grafika un atbildīs visām Jūsu prasībām. Vai arī jūs ieraudzīsiet vienkāršu, jau mazliet lietotu, bet vēl aizvien ļoti labā stāvoklī, neuzkrītošu, tomēr stabilu un pieņemamu vilcienu, kurš aizvedīs Jūs līdz vajadzīgajai gala stacijai. Jūsu uzdevums ir ieraudzīt, cik iespējams, vairāk dažāda izskata vilcienu, Jums jāiztēlojas, kā iekāpjat un mēģināt braukt ar katru no tiem. Pieļauju, ka Jums būs grūti iekāpt kādā no iztēlotajiem vilcieniem, tomēr mēģiniet kaut vai pāris pieturas nobraukt, pārvarot sevi...

Kad būsiet izvēlējies modeli, ar kuru braukt būs patīkami, iekāpiet tajā un brauciet līdz gala mērķim, centieties saskaitīt, cik pieturās vilciens apstāsies!

Visu ieraudzīto pierakstiet uzreiz pēc nodarbības, iepējams, ka Jums izdosies ieraudzīt tāda izskata vilcienu, kurš nav aprakstīts, tad uzdevums ir veikts īpaši labi. Jebkurā gadījumā, lai arī cik laika tas Jums neprasītu, zemapziņa izlasīs Jūsu vajadzības un palīdzēs atrast meklēto! Nodarbība jāveic tik ilgi, līdz izdodas ieraudzīt kaut vai vienu vilcienu!

 

Ja vēlaties precīzu izskaidrojumu par to, ko redzējāt meditatīvajā stāvoklī, atsūtiet redzētā aprakstu vēstulē Silvijai Zobenai no ekstrasensu saraksta, pakalpojuma apmaksai iegādājieties kuponu ”Meditācija” mūsu veikalā. Atbilde, ko saņemsiet savā e-pastā, ietvers Jūsu pašreizējās iespējas iepazīties, partnera aprakstu un iepazīšanās termiņus attiecību veidošanai! Jums atbildēs Ēriksona hipnozes meistare Silvija Zobena .

 

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2023 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.