Pirmajā gadījumā – saglabāt mīlestību, otrajā – to atrast.

Kad mīlam un esam mīlētas, mūs silda apziņa, ka līdzās ir viņš – vienīgais un neatkārtojamais. Kad mīlestības nav, uzmācas domas, ka laime laikam ir apmaldījusies un nekad neatradīs ceļu uz mūsu mājām. Mūsu dzīvei nav garīgas harmonijas.

 Gan vienā, gan otrā gadījumā var palīdzēt senā ķīniešu mācība – fenšui. Vajag vienkārši ievirzīt pozitīvo enerģiju ci īstajā gultnē.

 Atbrīvojamies no negatīvām atmiņām

 Sākums visiem telpas pārkārtojumiem fenšui garā – ir to uzkopšana. Jums jātiek vaļā no iestrēgušās negatīvās enerģijas . Īsi sakot, māja jātīra, jāmazgā, lai atbrīvotos no negatīvām atmiņām, asarām, vilšanās un apvainojumiem. Tāpēc nežēlojiet laiku un veiciet rūpīgu ģenerāltīrīšanu. Nepārdzīvojiet – viss, kas jums sniedz prieku un nes laimi, nekur nezudīs, paliks.

 Pirmais, kas jāpaveic, - jāizmet sauso ziedu pušķi. Tie parasti ir cēlonis neatbildētai vai atstumtai mīlestībai.

 Ja jums pašlaik nav mīlestības, nav izslēgts, ka kaut kas jūs tura pagātnē – kādās kaut kad izbeigtās attiecībās. Lai no tā atbrīvotos, no savas dzīves (un tas nozīmē – no dzīvokļa) jāaizvāc viss, kas tā vai citādi ir saistīts ar bijušajām attiecībām.

 Bez nožēlas metiet atkritumu maisā vēstules, fotogrāfijas, dažādus nieciņus, ko dāvājis jums bijušais mīļotais, izmetiet viņa svīteri, kreklu, kuri mētājas starp jūsu lietām jau gadus trīs...

 Starp citu, nevajag ieslīgt galējībās un izmest atkritumos briljantu koljē, gredzenu ar safīru, zelta ķēdīti (vispār jūsu bijušā lieliskā vīrieša vērtīgās dāvanas). Vienkārši „izņemiet tās no apgrozījuma”: aizvāciet prom no dārglietu lādītes, kurā glabājat rotas, ko nēsājat, un nelietojiet tās vismaz gadu. Nolieciet tās labi augstu, lai būtu slinkums tām rāpties pakaļ.

 Un pacentieties aizmirst, ka jums līdzās bija cilvēks, kurš sagādāja sāpes. Turpmāk jūs gaida tikai labais!

 Ja joprojām esat vientuļa, aizvāciet no redzamības zonas visus attēlus, kuros jūs esat redzama viena pati. Vispār vēlams novākt jebkurus attēlus, kuros sieviete atspoguļota lepnā vientulībā. Ja savu mīlestību un laimi esat atradusi, varat šādas lietas ārā nemest, tad tikai veiciet labu telpu uzkopšanu.

419aff.jpg

 Mīlestības zona un simboli fenšui skatījumā

 Daži ļoti rūpīgi izrotā guļamistabu, jo uzskata, ka tas palīdzēs gan piesaistīt, gan saglabāt mīlestību. Patiesībā tāda pieeja nav īsti pareiza. Lieta tāda, ka mīlestība, tāpat kā dzīve nesastāv tikai no seksa. Tāpēc fenšui norāda, ka stāvokļa uzlabošanai nepieciešams pievērsties visām mājokļa telpām, lai mīlestība būtu visās jūsu dzīves sfērās. Turklāt ne jau visiem ir sava personīgā guļamistaba. Tāpēc veltiet uzmanību arī viesistabai, virtuvei, koridoram un vannasistabai.

 Saskaņā ar fenšui mīlestības un laulības zona atrodas tālākajā labajā stūrī, skatoties no durvīm. Šai sektorā koncentrējas enerģija, kas piesaista un nostiprina mīlestību. Tāpēc, ja gribat sasniegt šo loloto mērķi – īstu mīlestību, šai sektorā vienmēr jāvalda tīrībai un gaismai. Tur nevajadzētu būt asiem stūriem un adatainām lietām.

 Turklāt tur būtu jāatrodas vismaz vienam priekšmetam, kas simbolizē un atbild par savstarpēju mīlestību. Tādi priekšmeti ir:

  •  Attēli (gleznas, fotogrāfijas, atklātnes, posteri), kuros atspoguļoti pāri. Turklāt pāri var būt ne tikai dzīvas būtnes (cilvēki, gulbji, suņuki, kaķēni u.c.). Divi ziediņi, divi koki, divas saules, divas zvaigznes, divu upju sateka...
  • Ja savu mīlestību vēl neesat sastapusi, varat pakārt attēlu ar iemīlējušos pāri. Savukārt tad, ja esat atradusi, nevajag nekādu svešu seju. Tad tikai izvietojiet fotogrāfijas, kurās esat jūs un mīļotais apskāvušies, laimīgām sejām. Piemērots būs arī dzīvs ziedošas plūmes zariņš vai tās attēls. Tā simbolizē veiksmi un laimi mīlestībā.

  • Divas mandarīnpīļu figūriņas. Tas ir visplašāk pazīstamais fenšui simbols, kas veicina, piesaista un nostiprina mīlestību. Pīles labi izskatīsies ne tikai viesistabā, bet arī vannasistabā.

  • Citi priekšmeti pa pāriem – divi zābaciņi, divas statuetes (zēns un meitene), divas dūjas, divas sirsniņas, divi zvēriņi...

  • Afirmācijas – uz sarkana vai rozā (tās ir mīlestības krāsas) papīra uzrakstīti izteicieni, apgalvojumi par mīlestības un laulības tēmu, piemēram, „Es piesaistu savai dzīvei mīlestību” vai „Mani visu laiku ieskauj mīlestība”.

  • Eola arfa – vēja zvanu mūzika. Šis simbols mīlestības telpas veidošanā izmantojams ļoti piesardzīgi. Ja harmoniju mīlestībā jau esat ieguvusi, no vēja zvanu izmantošanas šai sektorā atsakieties. Tie var vairāk kaitēt kā palīdzēt. Bet ja esat savas otrās pusītes meklējumos, pakariniet ķīniešu zvaniņu ar divām kristāla caurulītēm, ko rotā divas skūpstā savienotas zivtiņas.

 Tikai nevajag mīlas sektoru ar eksponātiem pārblīvēt: neuztaisiet visos mājokļa telpu labajos stūros ķīniešu bodītes. Visā jāievēro mērs. Pietiks ar vienu priekšmetu un afirmāciju katrā stūrī.

589334.jpg

 Mīlas altāris saskaņā ar fenšui

 Vēl viens līdzeklis mīlestības piesaistīšanai un esošo attiecību nostiprināšanai ir mīlas altāra izveide. Ideāla vieta tam ir guļamistaba, bet ja jums tādas nav, izvēlieties to istabu (un tajā telpas labo stūri), kurā visbiežāk uzturaties (viena vai kopā ar mīļoto).

 Altārim izmantojiet nelielu žurnālgaldiņu vai tabureti. Pārklājiet to ar sarkanas vai rozā krāsas zīda audumu, uzlieciet uz tā divas sarkanas vai rozā sveces. Ideālā variantā uz altāra vienmēr atrodas dzīvas peonijas. Ja tas nav iespējams, pakariniet virs altāra pie sienas attēlu ar peoniju buķeti. Uz altāra var likt dažādus simboliskus priekšmetus, kas asociējas ar ar īstu un savstarpēju mīlestību. Ja jums jau ir līdzās mīļotais vīrietis, noteikti uz altāra uzlieciet jūsu kopējo fotogrāfiju.

 Centieties bieži iedegt uz altāra mīlas sveces. Par mīlestību atbild Uguns stihija, tāpēc sveču uguns būs ārkārtīgi spēcīgs līdzeklis mīlas piesaistīšanai un vairošanai. Galvenais – pareizi šīs sveces izvietot un iedegt atbilstošā noskaņojumā.

 Un visbeidzot – ieteikums tiem, kas grib ar senās ķīniešu mācības palīdzību iegūt mīlestību: negaidiet, ka mīlestība pieklauvēs pie jūsu durvīm jau nākamajā dienā. Tās piesaistīšana ar fenšui var ieilgt līdz pusgadam. Tāpēc nevajadzētu par mīļoto uzskatīt jebkuru vīrieti, kas jums pievērsīs acis. Tādu būs daudz!

 Lai mīlestība ienāk un neaiziet no jūsu dzīves!

3a18a1.jpg

 

 


Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2023 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.