Pieburšana

Viss par pieburšanu

 Šoreiz parunāsim par tik populāro pieburšanas tēmu, pievēršoties mīlas maģijai. Ir tā – ja daba jūs nav apveltījusi ar glītu ārieni un ja jums nav absolūti nekādas piekrišanas no pretējā dzimuma puses, pastāvsievišķīgās pievilcības pievārdošanas iespēja. Protams, šī vārdošana neradīs izmaiņas ārienē, bet piešķirs jums burvību, pievilcību un magnētismu. Tad jūs vīriešiem, pat neskatoties uz kaut kādiem ārējiem trūkumiem, vienalga šķitīsiet ļoti pievilcīga un interesanta būtne. Jāņem vērā, ka tas tomēr nenozīmē, ka nu katrs vīrietis būs gatavs jūs aplidot un veidot attiecības.

 Kāda konkrēta vīrieša piesaistīšanai labāk izmantot parasto mīlas maģiju, pievērsties dažādām piesaistīšanas tehnikām. Lai tur vai kā, es uzstājīgi atgādināšu, ka vislabākais – uzticēt maģisko darbu pieredzējušiem speciālistiem. Tadā gadījumā rituāla spēks būs maksimāls un ilgstošs. Turklāt tad jums nekas nebūs jādara pašai.Tomēr tādā gadījumā, ja jums nav tādas iespējas, tad, protams, varat mēģināt kaut ko darīt arī pati. Kas jādara – to tūlīt pastāstīšu.

 Rituāls pievilcības pastiprināšanai

 Nopērciet vienu baltu vaska sveci, rožukoka eļļu bez piemaisījumiem, kā arī vienu litru tīra dzeramā ūdens. Rituāls veicams apmēram stundu vai divas pirms gulētiešanas pēc vakara dušas. Ielejiet ūdeni ietilpīgā un caurspīdīgā krūzē. Pievienojiet ūdenim piecus pilienus eļļas, samaisiet. Aizdedziet sveci un ņemiet to labajā rokā. Kādas desmit minūtes apļojiet to pulksteņa rādītāju kustības virzienā virs krūzes ar vārdiem:

 Es ūdeni apvārdoju, tam skaistuma velti piešķiru. Tiklīdz ar ūdens pilieniem seju apslacīšu, tā pievilcību iemantošu.”

 Pēc tam sveci nodzēsiet, iemērcot to ūdenī. Sveci var izmest. Pēc tam piecas reizes apslakiet savu seju ar ūdeni no krūzes. Noteikti to dariet ar labo roku. Ūdeni no sejas nemazgājiet un neslaukiet nost, lai tas nožūst. Krūze ar ūdeni lai paliek līdz rītam. No rīta atkal piecas reizes apslakiet sevi ar ūdeni no krūzes, izmantojot tos pašus vārdus. Pēc tam atlikušo ūdeni vienkārši izlejiet.

  Ja jūs visu paveicāt pareizi, tad jau pēc mēneša pamanīsiet pirmās pozitīvās pārmaiņas. Šī vārdošana iedarbosies apmēram pusgadu. Turklāt nekas jau jums netraucē to atkārtot, ja ir vēlēšanās. Atkārtot var bez kādiem ierobežojumiem. Iedarbība tāpēc nebūs vājāka.

 Lai,veicās!

Rakstu sagatavoja: Silvija

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2023 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.