Simoronu rituāli vēlēšanās piepildīšanai

 Laiks kad sakārtojas domas. Cenšaties vienmēr noskaņot sevi labestīgi. Lietderīgi analizēt visas savas darbības, kuras jūs esat veikuši dienas laikā. Veltiet dažas minūtes pirms iemigšanas  aizvadītās dienas un jūsu darbību analīzei, ko dienas laikā esat veikuši. Netiesājiet sevi stingri par jūsu kļūdām, kuras esat pieļāvuši. Un neļaujiet jūsu miesīgajam prātam atkal un atkal ievilkt jūs tajās nosodāmajās situācijās.

Rīta pirmā doma iekrāso visu tavu turpmāko dienu. 
Entonijs Robinss iesaka piecus rīta jautājumus uz kuriem atbildot iespējams dienu iekrāsot tādu kādu pats vēlies.
Pamēģini atbildēt uz tiem!

  • Ar ko es savā dzīvē lepojos?
  • Par ko es izjūtu pateicību?
  • Kas mani mīl, un ko mīlu es?
  • Kas manā pašreizējā dzīvē ir lielisks?
  • Ko es šodien varu izdarīt, lai mana dzīve kļūtu labāka?

Praktizējot šādu savu domu disciplinēšanas paņēmienu pamazām izveidosies pozitīvāks rīta domāšanas modelis. Dienas kļūs gaišākas un arī darbi kļūs gaišāki un saskarsme ar apkārtējiem mainīsies uz pozitīvo pusi, jo arī pats būsi mainījies uz pozitīvo pusi.
Lai top!

Ieteikumi no Barbaras  Bergeres grāmatas Tavu iespēju ceļš

Simoronu rituāli vēlēšanās piepildīšanai

Lai darītu savu dzīvi labāku, par ļoti efektīvu veidu tiek uzskatīti simoronu rituāli vēlēšanās piepildīšanai. Tie nav tukši vārdi, jo simoronu tehnoloģijas pamatā ir milzīga ticība paša spēkiem, koncentrēšanās uz rezultātu sasniegšanu, nākotnes vizualizācija. Tāda pozitīva noskaņošanās ļauj katram cilvēkam panākt savu viskvēlāko vēlmju un sapņu materializāciju.

 Jums būs nepieciešama burvju piezīmju grāmatiņa. Nepietiek tikai vēlēties un tad gaidīt, ka vēlēšanās pati no sevis piepildīsies. Nepieciešams par to domāt, virzot uz realizāciju iekšējās enerģijas straumes, ne velti mēdz apgalvot, ka domas materializējas. Galvenais priekšnoteikums – domām jābūt pozitīvām, gaišām, jo tad domas piesaistīs pozitīvos spēkus, bet labāka ģeneratora par Simoronu vispār nav.

 Kā pareizi vēlēties? Lai dotu iespēju simoronu rituāliem darboties, jāprot vēlēties. Noteikumi vienkārši: domas jāformulēprecīzi un jāpieraksta, aizvietojot vārdu „gribu” („vēlos”) ar „ir” vai „saņemu”. Lai piepildīšanos konkretizētu, skaidri jānorāda laiks; formulējumos nedrīkst lietot vārdus, ko ievada „ne-” – brīnumdarim simoronam tā traucē vēlmes realizāciju; sapnis ir jāvizualizē sīkumos, izmantojot spilgtas krāsas un sīkas detaļas, koncentrējoties uz savām emocijām arī izvirzītā mērķa sasniegšanas brīdī; formulējumam jāatstāj simoronam „plašums radošai darbībai”, tad sapnis var realizēties pat daudz lielākā mērā, kā sākumā gaidīts. Izvēlies tikai pozitīvas vēlēšanās!

 Jūsu sapnim nevajadzētu būt negatīvi iekrāsotam vai pat ietvert absolūtu ļaunumu, nest kādam fizisku ļaunumu vai sirdssāpes. Lai panāktu sapņa vizualizācijas paātrinatu īstenošanos, savā dzīvoklī labi pārskatāmās vietās izvietojiet fotogrāfijas, kurās attēlots tas, ko gribat sasniegt. Kad skatiens atduras kartiņā – izsakiet vārdos savu vēlēšanos vēlreiz; nepalaidiet garām šīs jums dotās iespējas - pēc tādām manipulācijām sapņa realizācijas veidi atradīsies paši, tāpēc izmantojiet tās maksimāli. Par burvestību izsakiet pateicību Visumam, kurš jūs būs uzklausījis.

c63a2d.jpg

 Rituāls „Mezgliņi”

 Šim vienkāršajam rituālam ir satriecoša iedarbība, un tie, kas patiešām ir paļāvušies uz simorona palīdzību, atzīmējuši pārmaiņas jau nākamajā dienā. Jūs būsit nākamais veiksminieks, kurā simorona ceremonijas kārtējo reizi pierādīs savu spēku.

 Ņemiet aukliņu (var nopirkt jaunu vai lietot esošās) un ierunājiet tajā vēlēšanos, ņemot vērā iepriekšminētos norādījumus. Sava sapņa izklāstu beidziet ar vārdiem: „Iesienu mezglu aukliņā un vēlēšanos piesaistusev”. Piestipriniet aukliņu kaut kur savās mājās tā, lai to varētu ieraudzīt kaut vienu reizi dienā. Katrreiz ejot tai garām, skaļi vai pie sevis sakiet šos vārdus, lai paātrinātu vēlēšanās piepildīšanos.

 Vārdošana uz uguni „Lai nomierinātos”

 Ja jūs kaut kas satrauc, liek smelgt un sāpēt dvēselei, nelaiž vaļā, ja netiekat skaidrībā, kā dzīvot tālāk, kur doties, ja domās un acu priekšā ir tikai migla, var veikt vārdošanu uz uguni “Lai nomierinātos”.

 Nolieciet sev priekšā aizdedzinātu sveci, “izkūstiet” tās liesmā, domās saplūstiet ar uguni, nedomājiet ne par ko, domās palaidiet vaļā visus uztraukumus un lasiet šos vārdus:

 Uguns spēks, ienāc manī, izkūsti manī.

 Parādi man ceļu, dāvā man gaismu.

 Dod man spēku pieņemt visu, kā ir!

 Norunājiet šo tekstu minimums 7 reizes, var arī vairāk, līdz nomierināsities un satraukums no jums atstāsies. Šie vārdi ļoti labi palīdz pirms darba ar Taro kārtīm un rituāliem, tie atbrīvo un vienlaikus dod spēku, veicina koncentrēšanos darbam.

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2023 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.