Sagatavošanās maģiskam rituālam

 Par sagatavošanos maģiskajam rituālam

 Parunāsim par sagatavošanos maģiskajam rituālam. Domāju, ka pat tiem, kas rituālus nepraktizē, būs interesanti un lietderīgi gūt vispārēju ieskatu par rituālajām darbībām.

 Jebkura prakse, arī rituāls, prasa pārdomātu pieeju gan pašam procesam, gan sev, tā prasa zināmu gara un ķermeņa sagatavotību. Ir ļoti labi pirms tam veikt kādus askēzes pasākumus – var gavēt vai klusumā pabūt vienatnē ar sevi, var meditēt vai pielietot iekšējā dialoga apturēšanu utt., kas jums šķiet piemērotāks. Var pat vienkārši pasēdēt, atbrīvoties, domās atrauties no ikdienas domu gūzmas un koncentrēties priekšā stāvošā rituāla jēgai (par jēgu būs sīkāk pastāstīts Maģiskā rituāla aprakstā grupai), pārdomāt, noskaņoties procesam. Tāpēc labāk to darīt kādas 20 minūtes pirms rituāla vai pat agrāk.

 Rituāla aprakstā būs norādīts arī uz attīrīšanās praksēm, ko var veikt vai nu rituāla dienā vai dienu pirms tā. Rituāla vietas izrotāšana vai altāra iekārtošana, kad to dara pārdomāti, uztverot katru priekšmetu kā nākamo darbību sastāvdaļu, arī atbilstoši noskaņo.

 Ja rituālā paredzēta darbošanās ar sveci, arī sagatavošanās posmā var aizdegt sveci un veikt uguns vārdošanu “Lai nomierinātos”. Neskatoties uz to, ka tā izpilde ir ļoti vienkārša, šī vārdošana ļoti palīdz pirms darba ar Taro kārtīm vai rituāliem, tā atbrīvo un vienlaikus dod spēku, veicina koncentrēšanos pirms darba.

 Rituāla laikā jūs varat justies dažādi. Kāds var izjust emocionālu pacēlumu, kāds cits – kā viņu caurstrāvo enerģijas straumes, kā tirpst rokas vai reibst galva, var būt neparasta viegluma izjūta, it kā taisītos lidot. Cits var izjust smagumu un nogurumu, it kā būtu pārcilājis maisus ar smiltīm. Vēl cits var vispār neko īpašu nesajust. Tas nenozīmē, ka kāds veicis rituālu pareizi un kāds cits – ne. Katrs no mums ir individualitāte, katra dalībnieka personīgo enerģētiku raksturo atšķirīgi dotumi un procesa norises, specifiska mijiedarbība ar iekšējām un ārējām enerģijām, tāpēc arī sajūtas ir tik ļoti atšķirīgas.

 Vislielākais un galvenais pluss kopējai rituāla praktizēšanai – ka, neskatoties uz individuālajām īpatnībām darbā ar enerģijām, mēs visi procesa laikā apvienojamies kopējā aplī. Apļa enerģētikas straumes uzturu es, virzot tās vajadzīgajā gultnē un neļaujot dalībniekiem „izkrist” no savas vietas.

 Patstāvīga rituāla veikšana vienmēr ir saistīta ar zināmu risku aiziet ne tur, kur vajag, tā var pieļaut kļūdu un izjaukt visu procesu, turklāt iespējams nepadomājot izraisīt kaut ko citu vai pat kaut ko izsist no ierindas savā enerģētikā. Rituāli mēdz būt dažādi, tāpēc pret tiem jāizturas piesardzīgi.

 Maģiskā rituāla veikšana sniedz atbalstu rituālajam procesam, turklāt es mērķtiecīgi izvietoju apļa dalībniekiem aizsardzību un novēršu jebkuru ļaunu ietekmi, lai klāt nenāktu nekas lieks. Tāpēc jūs varat justies pilnīgi droši, veicot rituālu kopā ar grupu, pat ja jūs vispār to veiksiet pirmo reizi un sīkumos putrosieties, nespēsiet pienācīgi noskaņoties utt. – es jūs kopā ar grupas enerģijām „izvilkšu” līdz rezultātam.

 

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2023 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.