Rituāls "Iegūt vairāk spēka dzīvei"

Cilvēki ļoti bieži sūdzas par nogurumu un apātiju, nevēlēšanos risināt problēmas, jo jūt spēku izsīkumu, tādēļ piedāvāju Jums izveidot savu "resursu vāzi", no kuras varēs saņemt nepieciešamos spēkus ikdienā.

Cilvēka neapzinātās domāšanas spēks slēpjas neizmantotajā zemapziņas potenciālā. Izveidojot un piepildot šo zemapziņas trauku caur vizualizēšanu, var radīt neapzinātas iespējas un paņemt no tām sev nepieciešamo, resurss var būt nauda, veselība, mīlestība utt.. Brīdī, kad cilvēkam liekas, ka viņš ir izsmēlis visus resursus, viņa zemapziņa pati atradīs izveidoto "resursu vāzi", un notikumi risināsies Jums labvēlīgākā virzienā. Izmantosim metaforu, lai saņemtu iespējas pelnīt, atveseļoties un mīlēt dzīvi.

 

Aizveriet acis un domās nokļūstiet mežā, tur tikko ir nolijis lietus, un varbūt Jums izdodas sajust meža smaržu vai dzirdēt putnu čalas. Jūs ieraugāt taciņu, kas ved dziļāk mežā, tā ir līkumota, Jūs pagriežaties pa kreisi, pēc kāda laika pa labi, tad atkal pa kreisi, ejot aizvien dziļāk mežā. Pēkšņi jūs ieraugāt mājiņu, tā ir maza un izskatās kā pasaku namiņš, Jūs ieejat iekšā, ieraugāt kamīnu un skaistu zaļu samta krēslu ar atzveltni, un mājas saimnieks aicina apsēsties tajā. Izrādās - viņš ir podnieks, kurš strādā ar mālu. Viņš Jums saka: "Esmu priecīgs Jūs redzēt un gribu Jums uzdāvināt vāzi. Lai tā būtu Jūsu vāze, Jums ir jāizvēlas mālu krāsa!" Podniekam pagalmā aiz mājas ir dažādu krāsu māli, tie ir sarkani, balti, melni, brūni, zaļi, zili, un Jums jāizvēlas sava krāsa. Kad esat izvēlējies, Jūs par to domās pasakāt meistaram, viņš dodas uz pagalmu un atnes Jūsu izvēlētās krāsas mālu, nav svarīgi, kāda tā ir, jo tā ir krāsa, kas Jums patīk.

 

Podnieks iegriež virpu un sāk no māliem veidot vāzi, virpa griežas pa labi, pēc tam pa kreisi, un meistars aicina Jūs piedalīties vāzes tapšanas procesā, Jūs ieliekat savu labo roku iekšā vāzē un ar kreiso pieturat, virpa griežas, top trauks, tad atkal otrādāk - kreisā roka iekšā, bet ar labo veidojat no ārpuses, meistars saka: "Kamēr es ielikšu vāzi apdedzināt pirmo reizi krāsnī, Jums jāizdomā, kādu rotājumu Jūs vēlēsieties uz tās redzēt." Kamēr vāze krāsnī tiek apdedzināta, Jums jāierauga ornaments - tas var būt dažāds, bet tam jābūt tādam, kas Jums ļoti patīk. Tās var būt puķes vai strīpas, vai citas rakstu zīmes. Kad Jūs tās ieraugāt, Jūs par to pasakāt podniekam, viņš Jūsu izvēlēto rotājumu izveido uz vāzes. Beidzot tā ir gatava, apdedzināta otro reizi, meistars Jums to pasniedz un saka: "Es Jums dāvinu šo vāzi, kura vienmēr būs pilna ar Jums nepieciešamajiem dzīves resursiem." Jūs viņam pateicaties, paņemat podnieka dāvināto resursu vāzi un novietojat to domās tikai sev zināmā vietā, skapī vai plauktā. Tā būs Jūsu resursu vāze, kas būs noderīga tad, kad jums vajadzēs atrast kādu no iespējām, lai varētu rast situācijas risinājumu - Jūsu zemapziņa varēs vienmēr to atrast.

Šo lasāmo meditāciju nepieciešams vizualizēt vismaz septiņas reizes, un Jūs iegūsiet sev "neredzamu palīgu".

 

 

Eriksona  Hipnozes meistare S. Zobena

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2023 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.