Aizsardzībai sāls,ūdens...

 Kā sagatavot aizsardzību „Sāls, ūdens, monētas”? Tam būs nepieciešams: 1 kg parastās sāls, litra burka un neliels šķīvis (noteikti apaļas formas), 6 vara monētas (vai vienkārši monētas dzeltenā krāsā) un 1 sudraba monēta (vai monēta baltā/sudraba krāsā).

 Ieberiet sāli burkā un pārlejiet to ar ūdeni. Ūdenim sāls jāpārklāj pilnībā par 2-3 cm. Uzlieciet burku uz šķīvja un tam pa malām izkārtojiet monētas ar „ērgli” uz augšu. Tas arī viss, aizsardzības līdzeklis ir gatavs!

 Kur un kā izmantot līdzekli „Sāls, ūdens un monētas”? Lai aizsardzības līdzeklis sāktu darboties, to vajag novietot sektorā, uz kuru atlido negatīvā lidojošā zvaigzne Dzeltenais Piecnieks. Jūs varat paslēpt burku skapī vai atstāt redzamā vietā, šā vai tā aizsardzība strādās. Tomēr nevajadzētu burku likt uz grīdas vai kaut kur augstu antresolā. Ievērojiet zelta vidusceļu - apmēram metra augstums no grīdas būs pats piemērotākais augstums. Nepieļaujiet ūdens izsusēšanu no burkas! Noteikti papildiniet ūdens daudzumu! Valda uzskats, ka tad, kad sāls kristāli sāk augt, sāls uzņem sevī visu negatīvo enerģētiku. Protams, ar laiku viss kļūst nepievilcīgs: monētas kļūst netīras, bet sāls burkā aug un „zied”. Tomēr mazgāt burku un tīrīt monētas nedrīkst! Citādi varat uzņemt visu uzkrāto nelabvēlīgo enerģētiku!

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2023 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.