Bagātībai

 Bagātības rituāli Pilnmēnesī

 Pilnmēness ir īpašs laiks. Kad pilnais mēness apspīd debesis, tiek praktizēti visiedarbīgākie rituāli. Pilnmēness naktis ir naktis pravietiskiem sapņiem, spēcīgām mīlestības pieburšanas un zīlēšanas praksēm. Turklāt Pilnmēness spēj palīdzēt arī tiem, kuri tiecas pēc bagātības un alkst pēc bezrūpīgas dzīves.

 Pilnmēness enerģētika

 Pilnmēness ir savdabīga plusa zīme visām mūsu tieksmēm. Pāršķirt savā dzīvē jaunu lapas pusi un sākt visu no jauna, ķerties pie jauna projekta, plānot pārcelšanos uz jaunu mitekli vai pat uz citu zemi – tas viss vislabāk izdosies tieši Pilnmēnesī. Tā enerģētika atšķirībā no dilstošā mēness, kad ir labi atbrīvoties no parādiem, grūtībām un vecām lietām, ir virzīta uz palielināšanu, izaugsmi, pievienošanu. Tāpēc visiedarbīgākos bagātības rituālus ezotēriķi praktiķi veic augošā mēnesī. Pilnmēness punkts mēness ciklā ir pagrieziena punkts; jau dienu pēc tā rituāliem vairs nebūs tik spēcīga iedarbība. Ja viss tiks veikts savlaicīgi un gudri, nepaies pat mēnesis, un jūsu situācija ievērojami uzlabosies.

 Cilvēka enerģētika Pilnmēnesī

 Pilnmēness laikā Mēness enerģija pastiprina mūsu biolauku. Tāpēc cilvēki, kuri nekad sev nav novērojuši ekstrasensorās spējas, tad spēj izmantot dabas doto spēku un piesaistīt savai mājai uzplaukumu. Tam mums doti trīs ceļi:

 Slavas ceļš. To izvēlas mērķtiecīgi cilvēki, kas apveltīti ar godkāri vai arī radošām spējām. Mākslas pasaules cilvēki ir ambiciozi – viņi alkst ne tik daudz pēc honorāra, cik pēc atzinības. Ja ir nolemts tikt pie materiālās labklājības, gūstot ievērību un slavu kādā mākslas sfērā, jauna dzīve jāsāk tieši Pilnmēnesī. Tādam nolūkam veiciet īpašu rituālu:

 Necaurspīdīgā vienas krāsas toņa traukā ielejiet ūdeni – labāk no atkausēta sniega vai no kādas tekoša ūdens tilpnes. Pilnmēness dienas rītausmā noskalojiet ar tām rokas. Tā jūs sakoncentrēsit rokās visu Pilnmēness enerģētiku, lai ar tām, nesastopot savā ceļā nekādus šķēršļus, radītu sev visus priekšnoteikumus bagātības un slavas iemantošanai. Lai efektu nostiprinātu, šīs darbības pavadiet ar vārdiem: “Kā mēness ir pilns, tāpat arī es ar spēkiem uzpildos, kā mēness pieaug, tā arī maciņa saturs aug. Atslēga un slēdzene.”

 Miera ceļš. Izvēloties šo ceļu, jūs atzīstat, ka nealkstat slavas, bet tiecaties tikai pēc materiālās nodrošinātības. To sasniegt palīdzēs naudas rituāls Pilnmēnesī. Tāpat kā iepriekšējā rituālā būs nepieciešami tie paši maģiskie vārdi un ūdens. Tikai ar to jums būs jānomazgā seja. Vārdi un sejas mazgāšana aktivizēs jūsu augstākās čakras un palīdzēs intuitīvi rast līdzekļus bagātības iegūšanai. Veicot šo rituālu Pilnmēnesī, pievērsiet uzmanību likteņa zīmēm, ar kurām varat saskarties jau nākamajā dienā. Nereti tādos gadījumos redzami zīmīgi sapņi, kuri norāda, kur meklējams jūsu harmonijas un stabilitātes noslēpums.

Avantūrista ceļš. Ja tāda tipa cilvēkiem rokās iekrīt laimīgā kārts, viņu dzīve iet uz augšu. Tāpēc naudas piesaistīšanai vispirms vajag piesaistīt atbilstošas iespējas. To izdarīt palīdzēs Pilnmēness. Jums nevajadzēs vākt sniegu un gaidīt, kad tas izkusīs. Vajag paņemt tīru papīra lapu, izgriezt no tās apli un tajā naktī, kad Pilnais Mēness to varēs apspīdēt jūsu logā, ķerties pie rituāla. To veikt nav sarežģīti. No jebkuras apļa malas uz centru jānovelk pēc iespējas taisnāka sarkana līnija un skaļi jāsaka: “Uz mērķi!” Aplis jāsaglabā līdz nākamajam Pilnmēnesim, kad rituālu var atkārtot efekta pastiprināšanai.

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2012 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.