Kā sodīt...

Kā pareizi sodīt pāridarītāju?

 Pirmais, kas jādara, – jāatbrīvo sava sirds no pārestības sajūtas, tikai pēc tam spēsit sakarīgi domāt un spriest. Citādi, kā mēdz teikt, varat sastrādāt lietas, kuras pēc tam jānožēlo.

 Otrais, kas jāsaprot, ir pareiza lūgšana, – tas nozīmē ieslēgt labāko mehānismu cilvēka sodīšanai par pastrādāto ļaunumu, tas nozīmē iedarbināt karmiskos soda mehānismus.

 Kā tas darbojas? Pāridarījums būtībā ietver pienākumu atriebties pāridarītājam. Un tad, kad cilvēks izjūt pāridarījumu (pārdzīvo to, domā par atriebi), - tas ir signāls augstākajiem spēkiem un karmai, ka cilvēks grib visu nokārtot pats, un tādā gadījumā karmiskais soda mehānisms savu iedarbību var atlikt un kādu laiku neieslēgties.

 Bet tad, kad jūs cilvēkam piedodat (atsakāties glabāt sevī ļaunumu), jūs savā ziņā nododat savu lietu augstāko spēku tiesvedībai, un karmiskie soda mehānismi ieslēdzas uzreiz – lūgšanas brīdī. It īpaši tas lietderīgi un efektīvi darbojas, kad pats nespējat sodīt cilvēku un atjaunot taisnīgumu, jo cilvēks jums nav sasniedzams vai arī ir labi pasargāts un jūtas par jums pārāks un varenāks. Taču karmas un augstāko spēku rokās ir visi.

 Kā rīkoties?

  •  Piedodiet savam pāridarītājam, attīriet savu sirdi un prātu no ļaunuma.
  •  Vērsieties pie Dieva, pie augstākajiem spēkiem un lūdziet no visas sirds (saviem vārdiem) atjaunot taisnīgumu un palīdzēt radīt tādus apstākļus (situācijas), lai pāridarītājs par pastrādāto ļaunumu saņemtu pēc nopelniem.

 Protams, ir tādas situācijas, kad nepieciešama jūsu fiziska iejaukšanās. Arī tad jāievēro taisnīguma, mērenības un likumības principi, lai pats nekļūtu par asinskāru noziedznieku. Tad var gadīties, ka jums būs jāstājas cilvēku tiesas priekšā par pastrādāto ļaunumu. Tātad retos gadījumos iešaut pa muti tiek atļauts. Taču, ja ir iespējams sodīt, izmantojot vārda spēku, diplomātiju un likumu, centieties likt lietā tieši šīs metodes.

 Ir vēl viena ļoti iedarbīga pāridarītāja sodīšanas tehnika – īpašs ezotēriskais rituāls.

 Atzīmēšu uzreiz – tas nav lāsts, nav ļaunas acs vai kaitējuma uzlikšana. Kad rituālu veic gaišais garīgais dziednieks – viņš izmanto gaišo spēku palīdzību. Par nožēlu, man nav dotas tiesības aprakstīt rituāla norisi.

 Tādus rituālus veic retos, īpašos gadījumos, kad kāds ir pastrādājis kaut ko ļoti, ļoti sliktu pret tīru dvēseli.

 Lai veiktu tādu sodīšanas rituālu, jāvēršas pēc palīdzības pie spēcīga gaišā garīgā dziednieka. Dziednieks izpēta situāciju, vēršoties pie attiecīgajiem augstākajiem spēkiem, apsver soda mēru un pēc tam veic sodīšanas rituālu. Turklāt sods pāridarītājam un tā ietekme uz viņa likteni norisinās kā enerģētiskā iedarbība. Tālāk šī iedarbība īstenosies dzīvē, piesaistot šī cilvēka liktenim negatīvus notikumus.

 Rakstu sagatavoja:www.your-life-studio.com

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2023 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.