Kas ir rituāls,kā aktivizēt...

Kas ir rituāls?

 Rituāls ir noteikta simboliska darbība, kura veicina kāda pasākuma attīstību. Sevišķi plaši rituālus izmanto reliģiskajos kultos un maģijas praksē. Rituāla veikšana rada cilvēkā gaidāmā rezultāta veiksmīgas norises stāvokli, zināma veida pārliecības ievirzi, ka “viss beigsies labi”. Rituāli tiek īstenoti apzināti un nereti arī neapzināti.

 Pastāv uzskats, ka rituāls ir kaut kas nepieņemams,aizliegts lai veiktu situācijas ietekmi.Tādēļ mazliet kopumā par rituāliem - parasti neapzinātās darbības, kuras var traktēt kā rituālus, rodas tādos periodos, kad situāciju sarežģī grūtības, kuras uzreiz atrisināt neizdodas.Tad cilvēks, pats to neapzinādamies, sāk veikt rituālas darbības. Piemēram vienkāršākais nepazinātais paņēmiens - grauzt nagus, kodīt lūpas, kasīt aiz auss. Tas tā var turpināties tik ilgi, kamēr tiks rasts kaut kāds problēmas atrisinājums vai nepazemināsies emocionālais spriegums. Rituāls var būt arī poza, ko ieņem cilvēks pirms kādas darbības uzsākšanas. Ieņemtā poza var ne tikai liecināt, ka turpmākā darbība būs samērā veiksmīga, bet tā ir arī savdabīgs signāls darbības uzsākšanai. Piemēram, lai nodarbotos ar meditāciju, cilvēks ieņem noteiktu pozu.

Veicot kādu rituālo darbību, viņš tādējādi pievieno problēmas risināšanai fizisko prātu un, pateicoties tam, saņem papildu enerģētisko atbalstu plānotajai darbībai. Rituāls var būt veikts arī mentālā līmenī. Tādā gadījumā to var izteikt ar kādu vārdu vai frāzi, kuri tiek lietoti pirms darbības uzsākšanas un faktiski to “palaiž”. Garīgajā darbā tāds rituāls var būt poza, piemēram, lai nodarbotos ar meditāciju, vai vārds, ar kura palīdzību tiek radīts gatavības stāvoklis kādai darbībai vai stāvoklim. Piemēram, ir radusies ļoti saspringta situācija, un jūs pats sev sakāt: “Mieru!” Šis vārds ietver to subpersonību, kura agrāk palīdzēja jums atgūt mieru, nomierināties. Arī pats darba nosaukums, kuru jums jāuzsāk, rada iepriekšēju gatavību sekmīgai tā izpildei. Mūsu portāla ekstrasensi piedāvās rituālus, kuri jums ir nepieciešami, lai vēlmes piepildītos veiksmīgāk!

Rituālu nosaukumi un pielietojums.

Aktivācija

 Četru Augstsirdīgo aktivēšanaviens no visiemīļotākajiem telpas aktivēšanas veidiem. Tas piepildīs ar pozitīvo enerģiju jūsu mājokli, iekustinās “apsūnojušās” lietas, uzlabos garastāvokli.Un tā ir tikai maza daļiņa no tā, ko spēj četri augstsirdīgie.

 Triju Ģenerāļu aktivēšana - tā ir  augstākā aktivēšana. Tā “strādā” jūsu izaugsmes un uzplaukuma labad.9ed6ee.jpg

 Braucamzirgs – ienes dinamiku visos procesos.

 Ierēdņa talismans – palīdz tais jautājumos, kuros jums jāsadarbojas ar dažādiem dienestiem un ierēdņiem.

 Mēness un Debesu Augstsirdīgais – palīdz īstenot jebkurus plānus gan biznesā, gan personīgajā dzīvē.

 Izaugsmes virzības zvaigzne jāaktivē, ja jūs meklējat darbu, ja jums jāapmeklē darba pārrunas, ja nepieciešama karjeras virzība.

 Naudas zvaigznes sasildīšana – vērsta uz to, lai piesaistītu naudas līdzekļus.

 Cilvēku pulcināšana, iesaistīšana, ieaicināšana – piesaista jūsu dzīvei nepieciešamos cilvēkus (partnerus, klientus, bērnus u.c.).

 Dzīvē rodās daudz situāciju par kurām gribās uzzināt, vismaz parunāties, dzirdēt citu viedokli. Varbūt atrast atbalstu savām izjūtām.Citreiz pietiek ar vienu vārdu, lai viss iezīmētos citā krāsā. Protams tas neizslēdz atsķirīgu redzējumu, bet tas savkārt liek kļūt uzmanīgam. Musdienās diezgan populāri ir kļuvis iegūt sev draugus internetā,dalīties savas dzīves notikumos. Zīlniekam atšķirībā no citiem, ir  iegūta prasme prognozēt iespējamos notikumus.Pasakot kas notiks, ja darīsiet, vai pretēji nedarīsiet neko, konkrētā laika posmā, vai nākotnē. Piepildīsies iecerētais vai tikai daļēji, liekot kārtis var redzēt situāciju, no tādas kā trešās puses, kārtīm.

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2023 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.