Rituāli dzīves vajadzībām

Stihiju maģijas izmantošana aizsardzībai

Mums visapkārt ir daudz negatīvās enerģijas, un, lai no tās sevi pasargātu, var izmantot maģiju. Ir četras stihijas – uguns, ūdens, zeme un gaiss. Ar to palīdzību var veikt maģiskos aizsardzības rituālus.

Zemes stihija

Lai aizsargātu veselību un finansiālo labklājību, jāizmanto zemes spēks. Paņemiet labajā rokā sauju zemes, mālu vai nelielu akmeni, nostājieties ar seju pret ziemeļiem. Koncentrējieties uz zemi savā rokā un skaļi vai domās ierunājiet zemē savas problēmas. Metiet zemi prom sev aiz muguras, sakot vārdus: “Paņem, zeme, manas bēdas. Pārkausē tās, pārstrādā, pārvērt par labām lietām. Āmen.” Nepagriežoties atpakaļ, ejiet prom. Vēlams būt tērptai zaļu, brūnu vai melnu toņu drānās.

 Lai aizsargātu mājokli no negatīvās enerģijas straumēm, vajag pagatavot aizsardzībai zemes pudeli. Tam nepieciešama zaļa vai brūna stikla pudele, ko piepilda ar sausu, tīru zemi vai māliem. Pēc tam pudeli aizkorķē un ierok zemē pie ieejas mājā, vēlams pie loga. To darot, jāsaka vārdi: “Ļaunā acs – no mājās ārā, pudelē ieslodzīta uz mūžiem aprakta. Āmen.”

 Uguns stihija

Uguns maģija jāizmanto tad, ja jums ir problēmas mīlestības sfērā, enerģijas papildināšanai. Ietērpieties apģērbā ar sarkanas vai oranžas krāsas elementiem. Pusdienas laikā jāiekurina ugunskurs, jāapsēžas pie tā ar seju uz dienvidiem un jākoncentrējas uz uguns liesmām. Ja ugunskurs ātri uzliesmo un deg sprakšķēdams – mīlestības sfērā jūs virzāties pareizā virzienā; ja ugunskurs grib dzist vai stipri dūmo – mīlestībā ne viss ir tā, kā vajadzētu būt. Pēdējā gadījumā pierakstiet uz papīra lapiņām visu, kas jūs satrauc, un tad lapiņas metiet ugunskurā. Katru lapiņu pavadiet ar vārdiem: “Sadedzini, uguns, bēdu ar zilām liesmām, un man tā vietā dod savu siltumu. Āmen.”

Nostājieties pie loga tā, lai saule spīd sejā. Kājas turiet kopā, bet rokas izpletiet tā, lai tās atveidotu latīņu burtu V. Aizveriet acis un izjūtiet, kā saules enerģija plūst cauri jūsu ķermenim. Pēc kāda laiciņa jūs sajutīsit, ka tā jūs uzlādē. Rituāla laikā sakiet vārdus: “Saulīt, māmulīt, dod man siltumu un visu labo, bet visu nespēku izdzen ārā. Āmen.” Pēc regulārām nodarbībām jūs iemantosit paaugstinātu uzņēmību pret saules stariem un spēsit uzlādēties un attīrīties no negatīvās enerģijas automātiski.

Ūdens stihija

Jo bagātīgāki nokrišņi, jo spēcīgāku enerģiju tie nes sev līdzi. Te būs aizsardzības rituāls pret “redzamu un neredzamu ienaidnieku”. Lietus, sniega vai krusas laikā savāciet bļodu ūdens (ja vajag, izkausējiet sniegu vai krusas graudus). Ielieciet ūdenī sudraba rotaslietu un nostādiniet ūdeni deviņas dienas. Naktī, kad Mēness ir redzams, nostājieties ar seju pret rietumiem un, pamērcējot pirkstu ūdenī, pieskarieties vietām ķermenī, kuras atbilst tām dzīves sfērām, kuras jāaizsargā. Piere atbilst prātam, mācībām, intelektuālajam darbam; kakls – sociālajām attiecībām, saskarsmei, jaunradei; krūtis – mīlestībai, morālajām īpašībām,reliģiskajam vai labdarības darbam; vēders – seksuālajām attiecībām, labklājībai, fiziskajam darbam. Pieskaroties katrreiz sakiet: “Mans vārds ir gara zīmogs. To nesalauzt, to neatvērt. Āmen.”

Rituāls “Aizsardzības kontūra” pasargās mājokli no negatīvās enerģijas. Savāciet šķīvī rudens lietus ūdeni, trīs reizes virs tā noskaitiet tēvreizi “Mūsu Tēvs...” un ielaidiet ūdenī nelielus gaišzilas un zilas krāsas diegu pavedienus. Kad tie samirkuši, ieveriet lāpāmajā adatā, pamērcējiet adatas galu ūdenī un apvelciet ar to apkārt ieejas durvīm pretēji pulksteņa rādītāju kustībai, sakot vārdus: “Kaitējumu ar diegu sašuju, ar adatu caurduru, ar zilo diegu sasienu. Visi gali - ūdenī, viss ļaunais – ej projām! Āmen.” Adatu aizmetiet, bet diegu paslēpiet aiz stenderes (vai tapetes).

Gaisa stihija

Vēršanos pēc palīdzības pie vēja, t.i., pie gaisa stihijas, sauc par vējošanu. To var izmantot, lai izsargātos no “ļaunās acs”, pieburšanas, dažādu nobūrumu noņemšanai.

Rītausmā jānostājas uz ceļa (ielas) pie mājas ar seju pret austrumiem, turklāt vējam jāpūš jums sejā, un jāsaka tādi vārdi: “Bēda, aizej prom tur, kur dzīvo trakie vēji. Nespēk, atstājies no manis un ej pie vēja. Lidojiet uz vēju vārtiem, uz stiprajām vēju pilīm. Tur jums mūžīgi jāmīt – vēju mājoklī, bet es esmu pieradusi iztikt bez jums. Āmen. ”

Paņemiet resnu baltu diegu, uz kura uzvērti nelieli papīra gabaliņi. Uz katra papīrīša divos trijos vārdos aprakstiet problēmu, kura jums traucē dzīvot. Vējainā dienā dodieties uz kādu vientuļu vietu, kur atrodas nokaltis vai lapas zaudējis krūms. Uzmetiet tam balto diegu ar papīra gabaliņiem, sakot vārdus: “Cilvēkam dots, bet vēju aiznests. Vējš uzpūta, izkliedēja, izsēja. Āmen.” Pēc tam aizejiet no šīs vietas, atpakaļ neatskatoties.

Četras stihijas

Stihiju spēku iespējams apvienot. No skaudības, “ļaunas acs” un neveiksmēm pasargās ūdens un zemes stihijas. Dilstošā Mēnesī paņemiet bļodā ūdeni. Naktī nostājieties uz zemes ar basām kājām (ja ir auksts, kaut ko paklājiet zem kājām) un sakiet: “Palīdzi man, Zemesmāte un, aizstāve, Ūdensmāte! Kā tek upe, nezinot šķēršļus, pa laukiem un pļavām, kā tā aizskalo celmus un saknes no saviem krastiem, tāpat lai visas nelaimes un bēdas no manis tiek nomazgātas un zemē aiziet. Āmen.” Iemērciet pirkstu galus ūdenī un apslakiet seju.

Lai spēcīgi aizsargātu māju, būs nepieciešams sniega ūdens, sāls, svece, aromātiskais kociņš. Nolieciet šos priekšmetus uz galda atbilstoši debess pusēm: aromātisko kociņu – austrumos, ūdeni – rietumos, sāli – ziemeļos, sveci – dienvidos. Centrā nolieciet “zobenu” (kaut ko asu un no dzelzs: nazi, adāmo adatu no dzelzs, lāpāmo adatu u.c.). Aizdedziet sveci un aromātisko kociņu un nolasiet vārdus: “Ar dedzinošo uguni, ar aso zobenu, ar auksto ūdeni, ar auglīgo zemi un brīvo vēju es pavēlu: atkāpies, ienaidniek! Ej tur, kur zobenu noliek, kur nav tumšo spēku, ļaunu nodomu, ļaunas acs. Zeme paņems visu tumšo, uguns tumšos spēkus sadedzinās, vēji niknos vārdus aizvēdīs. Lai tā notiek! Āmen.” Pēc tam “zobens” jānoliek zem tepiķīša pie ieejas durvīm.

 

 

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2023 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.