Atgūt sirds mieru...

 

Meditācija sirds spēka atgūšanai...

 

Mīlestības ceļi tāpat kā Dieva ceļi ir neizdibināmi.Visi ceram veiksmīgi nokļūt gala stacijā - “Laime”.Tomēr bieži nopērkot biļeti it kā pareizā virzienā, nokļūstam pavisam citā vietā.Saprotam ka būs vien jādodās atpakaļ uz ceļa sākumu. Protams atpakaļ ceļš šķiet nepatīkams jo pavada vilšanās sajūta, kāpēc citi ir nokļuvuši plānotajā gala mērķi,bet Jums ar smagu sirdi,un nelietderīgi pavadīta laika sajūtu tas nav izdevies? Var jau dusmoties, vainot visus un visu, domās izspēlēt atriebes plānu, kas ļautu izdarīt ko tādu, lai arī citam nekas neizdotos.Tad sēdēt mājā un vērot kā apkārt izskatās, cik drūmi, un nelietīgi jūs iesēdinaja "ne tajā vilcienā", solīja jauku ceļojumu, kas pārvētas par ko pilnīgi pretēju gaidītajam. Paiet laiks, rodas jaunas iespējas, Jūs saņematies un atkal vēlaties, neskatoties ne uz ko, doties ceļā ar gala mērķi “Laime”. Lai šoreiz viss izdotos nepieciešams atbrīvoties no neveiksmīgās pieredzes. Bieži nespējam “tikt vaļā”no negācijām, lai atvērtos jaunam mēģinājumam, tādēļ piedāvāju enerģētisko sevis attīrīšanu sirds spēka atgūšanai.

 


Uz mirkli apturi domas un ar apziņu aptver visu savu būtību – tas ir ļoti vienkārši, nav nepieciešama nekāda piepūle, kā sanāks, tā arī ir labi. Pēc tam formulē savu nolūku: "Kāda ir tā cilvēka enerģija, kas mājo manī un neļauj ienākt jaunām? Visas viņa domas, jūtas, vēlmes, sajūtas." Vai arī : "Kāda ir tā cilvēka enerģija, kas mājo manī kādā konkrētā situācijā."Iespējams Tu vari sajust - kaut kādas izūtas. Piemēram, asinsspiediena paaugstināšanos, aukstumu/siltumu, smagumu- un tamlīdzīgas izjūtas.

 

Lokalizē šīs sajūtas savā ķermenī. Tās var vai nu koncentrēt vienuviet vai izkaisīt- šur tur blīvāk, šur tur mazāk blīvi. Galvenais ir to visu sevī sajust, vai arī vizualizēt, piešķirot šīm sajūtām vizuālu izskatu, taču sajust šīs sajūtas noteikti vajag. Tālāk pastāv divi scenāriji.

 


а) Ar iedomātu roku ķerties pie tās vietas, kur šī enerģija koncentrējas visblīvāk un izvilkt šo enerģiju no sevis ārā. Tā var vilkties kā košļājamā gumija vai kā virve vai dzijas pavediens.  Var to vilkt ārā no sevis vai nu tikai ar
rokām, vai arī var iztēloties, ka uztin šo pavedienu uz dakšas, vārpstas. Vari kaut vai iztēloties, ka pie vārpstas pievienots motoriņš, kas palīdz, ja pašam pietrūkst spēka. Centies pavedienu vilkt ārā uzmanīgi , lai tas nepārtrūktu un tiktu izvilkts no tevis viss līdz pēdējam gabaliņam. Tagad tev iztēlotajās rokās atrodas svešas enerģijas kamols. Iedomājies, ka sadedzini to ar jaudīgu lāzera  staru kūli, kas nāk ārā pa tavām nāsīm vai delnu kauliem. Vai arī iedomājies, ka kamols tiek apliets ar degvielu un aizdedzinot tas kvēlo sarkanās liesmās. Dedzini to, kamēr tas sadedzis pavisam, neatstājot aiz sevis pat ne vissīkāko gabaliņu.  Ja liesma sāk dzist, atdzīvini to ar spēcīgu izelpu. Kad kamols sadedzis, aproc to ar rokām zem zemes vairāku metru dziļumā. Kad pīšļus liksi izraktajā bedrē (iedomātās rokas sniedzas, cik dziļi vien nepieciešams), tevi kaut kādā brīdī piemeklēs tukšuma sajūta. Atstāj sadedzināto kamolu bedrē, bedrē apraktas šīs sajūtas vairs atpakaļ pie tevis neatnāks. Izņemot rokas no bedres, notīri plaukstas ar zemi.

b) Otrs scenārijs. Tāpat kā iepriekš tu sevī sajuti enerģiju, lokalizēji to savā ķermenī. Tagad definē sevī nolūku, lai šī enerģiju atgriežas pie sava  "īpašnieka". Tā arī saki: "Visa Pētera, Jura, Jāņa enerģija lai iet atpakaļ  pie viņa." To visu sevī vajag arī sajust. Sakot: "Visa enerģija" - centies sajust šo enerģiju. Sakot: "Iziet" - sajūti no iekšpuses nākošu enerģijas kustību, kas pamet tavu ķermeni. Sakot: "pie viņa" - vizualizē mērķi, uz kuru šī enerģija virzās. Ja neizdodas,
iztēlojies, ka enerģijas īpašnieka ķermenī atrodas magnēts, kas šo enerģiju pievelk. Līdzīgais pievelk līdzīgo. Ir ļoti svarīgi, lai enerģija nevien izkļūst no tevis, bet arī atgriežas pie īpašnieka un paliek pie viņa. Ja to atstāj virmot savā tuvumā, visdrīzāk tā atkal atgriezīsies pie tevis. Enerģiju izmet pa Visuma izeju.


Jābrīdina, ka pēdējais scenārijs ir samērā skaudrs, un jūtīgi cilvēki, saņemot atpakaļ savu enerģiju, var sajusties slikti  (bezspēks, slikts noskaņojums utt.). Ja cilvēks nav pārlieku jūtīgs viņš to nemaz nepamanīs. Tiek apgalvots, ka nonākot saskarsmē, mēs citiem atdodam to, kas mums ir lieks , bet paņemam to, kā mums trūkst - tādējādi mēs cenšamies sev likt sajusties labāk. Varbūt arī tādēļ cilvēkiem nepatīk sajust to, ka viņiem tiek atgriezts atpakaļ tas, no kā viņi centušies tikt vaļā. Lai tā nenotiktu, var iztēloties, ka enerģijas atgriešanas ceļā starp tevi un otru cilvēku atrodas "filtrs" (var iztēloties jebkāda veida filtru, piemēram, piltuves, membrānas, rozes veidā), kas atgriežamo enerģiju neitralizē. Šajā gadījumā šo cilvēku nepiemeklēs nepatīkamas sajūtas. Līdzīgi atgriez savu enerģiju no otra cilvēka. Vienkārši pavēli, lai visa tava enerģija, kas mājo otrā cilvēkā, nāk atpakaļ pie tevis. Ieelpo to sevī tik dziļi, kamēr otrā cilvēkā no tavas enerģijas nekas nav palicis 

Otrais paņēmiens liksies daudz vienkāršāks kā pirmais, jo pirmā paņēmiena laikā nepieciešams atcerēties VISAS mijiedarbības situācijas ar šo cilvēku un rezumēt tās. Taču otrais paņēmiens ir arī daudz skarbāks. Tas var atstāt neskartus kādus slāņus, kurus vienkārši neesi pamanījis.

Gan pirmais, gan otrais scenārijs pareiza izpildījuma gadījumā noved pie komunikācijas un jūtu izdzišanas starp jums un otru cilvēku.  Katrā ziņā tu pavisam noteikti pret šo personu attieksies pavisam mierīgi un neitrāli. Lai gan pastāv arī iespēja pie šīm sajūtām atgriezties, ja kaut kas, ar ko tu saskaries, atgādina par šo cilvēku, vai arī, ja pastāv kaut kādi plāni, kas saistīti ar šo cilvēku.

 

Rakstu sagatavoja : Silvija Zobena

 



 

 

 

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2012 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.