Mistiskais spogulis

Manipulācijas ar spoguli

 Visos laikos cilvēki ir gribējuši uzzināt par sevi un likteni visu iespējamo un neiespējamo. It īpaši tas sakāms par to, ko kaut kādu iemeslu dēļ no viņiem slēpj daba vai Dievs. Mīlestība un veiksme, bagātība un slava, vara un nāve – visam ir savas maģiskās atslēdziņas. Tās atver informācijas slēptuves, kuras, kā uzskata speciālisti, glabājas planētas datu bankā.

 Maģija, zīlēšana, hiromantija, numeroloģija, astroloģija – tām visām arsenālā ir daudz dažādu rituālu, paņēmienu, metožu, kas ļauj ieskatīties viņpus aizkaram. Nebūt ne pēdējā vietā stāv maģiskās manipulācijas ar spoguļiem. Senatnē ar spoguļu palīdzību burvji sev piesaistīja palīgus no citām pasaulēm, dziednieki ārstēja visdažādākās saslimšanas, bet parastie cilvēki mēģināja unlīdz pat mūsu dienām tiecas ieskatīties savā pagātnē un nākotnē.

 Ezoteriskās mācības apgalvo, ka spogulim piemīt divējāda iedaba: puse tā būtības ir saistīta ar mūsu pasauli, bet otra – ar citu pasauli. Tāpēc jau arī pastāv ļoti daudz noteikumu, kā lietojams spogulis, un ticējumu, kas notiks, ja ar tiem kaut kas notiks. Parunāsim par dažiem no šiem noteikumiem.

 „Ja jāatgriežas – tā ir slikta zīme”. Tā gan nav vienmēr, jo pastāv šamaņu ticējums – ja, izejot no mājām, kaut ko aizmirsti un vajag atgriezties, tad ieskaties spogulī, - ja tev ir „piesējies” neveiksmes gars, tas spogulī ieraudzīs savu attēlu un izbīsies.

 Nedrīkst ēst,skatoties spogulī, tas atņem spēku.

 Neskaties spogulī sliktā garastāvoklī, tāpat –kad esi slims vai jūies noguris. Tas tikai tavu stāvokli pasliktinās.

 Guļamistabā spoguļus nav ieteicams izvietot pretī gultai ( īt īpaši augšā) - tas izraisa dzīvības spēku zaudējumus. Tāpat tos navieteicams pakarināt koridorā pretī durvīm – tad gaidāmi mājas pozitīvās enerģijas zudumi.

 Spoguli nevajag pakarināt zemāk par visgarākā mājinieka galvu, jo pretējā gadījumā visgarākajam mājiniekam attēls spogulī būs bez galvas, un tas viņam izraisīs galvassāpes.

 Neņem savā mājā citu cilvēku veco spoguli – līdz ar to tu vari ienest mājās svešu enerģētiku; dažos gadījumos – arī mieru neradušu dvēseli.

 Vispopulārākais apgalvojums ir tāds – „Sasiti spoguli, gaidi septiņus nelaimes gadus”. Tā jau var gadīties, ja strādā oligarha mājās par mājkalpotāju un spogulis ir puskaraļvalsts vērtībā. Bet ja nē, tad paredzami uzkopšanas, lausku savākšanas darbi:). Savācot lauskas, nevajag tajās skatīties un koncentrēt uzmanību uz to, kā spogulis tika sasists.

 Tēmas turpinājumā plānoti raksti par aizsardzības rituālu darbā ar spoguli, kā arī par zīlēšanu ar spoguli un ūdeni.

 

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2023 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.