Mīlestībai...

Mīlas maģijas rituāli 

Mīlas maģijas rituālus vislabāk veikt laika posmā no 1.februāra līdz 21.martam

 Tie parasti ir rituāli ar mērķi kļūt pievilcīgākam savam partnerim vai partnerei, izraisīt kāda interesi vai nostiprināt jau esošās saites.Tieši laika posmā līdz pavasara saulgriežiem dabas enerģija atbalstīs šo dzīves jomu. Tādi rituāli nostiprina paša pievilcību un pastiprina dabisko mīlas maģiju, kas piemīt katram cilvēkam.

Pievērsiet uzmanību:

  1.  neviens mīlas rituāls nedos rezultātu, ja jūs kaut vai zemapziņas līmenī gribat iegūt varu pār citu cilvēku, manipulēt ar viņu vai pakļaut sev;
  2. pirms rituāla ieteicams ieiet vannā vai dušā, lai attīrītos, un apģērbt tīras drēbes;
  3. sveces jāiesmērē virzienā no dakts uz leju.

 Rituāls, kas piesaista cilvēku, radot interesi par jums, kad vēl nav savstarpējo attiecību

 Rituālam būs nepieciešamas divas sarkanas sveces, rozā krāsas diegs, jasmīna vai rozes ēteriskā eļļa, tieva nūjiņa, ar ko iegravēt uz svecēm vārdus, divi vara gredzeni vai vara svečturi.

 Rituālu vislabāk veikt Svētā Valentīna dienā vai piektdienā, kuru pārvalda mīlas dieviete Venēra. Vēlamais laiks – krēslas stunda.

 Rituāla veikšanai jāizvēlas klusa vieta, lai neviens jums netraucētu.

 Vispirms ņemiet vienu sveci, kura simbolizē to, kurš tiecas pēc mīlestības, un iegravējiet (ieskrāpējiet) tajā savu vārdu, iesmērējiet sveci ar eļļu un lieciet uz viena no gredzeniem vai svečturī. Pēc tam ņemiet otru sveci, ieskrāpējiet tajā jūs interesējošās personas vārdu, ieziediet ar eļļu un uzlieciet uz otrā gredzena vai svečturī. Pēc tam apsieniet abas sveces ar rozā diegu un aizdedziet tās ar vienu liesmas avotu. Kad tas izdarīts, apsēdieties ērtā meditatīvā pozā un sūtiet pozitīvas domas savam jūtu objektam. Pacentieties iztēloties savu savienību ar šo cilvēku – ko jūs varat viņam sniegt, ko jūs gribētu no viņa vai viņas, ko viņš var jums sniegt, kā jūs abi kopā pavadīsit laiku un pēc kā tieksities. Vienmēr atcerieties, ka jūs interesējošajam cilvēkam ir sava griba, kas jums jāciena. Kad sveces būs izdegušas līdz galam, savāciet pāri palikušo vasku un pelnus no sadegušās dakts un ierociet nomaļā vietā, vislabāk mežā; tas nodrošinās šai savienībai ilgu mūžu.

 

Piesaistošs rituāls jau esošu mīlestības attiecību nostiprināšanai

 Rituālam būs nepieciešamas divas sarkanas sveces, rozā diegs, jasmīna vai rozes ēteriskā eļļa, divas sarkanas rozes, vannas sāls ar jasmīna vai rozes aromātu, tieva nūjiņa, ar ko ieskrāpēt vārdus svecēs, divi svečturi.

 Šo rituālu var veikt jebkurā dienā, svarīgs ir tikai rituāla laiks – starp pulksten 22:00 un 24.00. Tomēr pievērsiet uzmanību arī Mēness un Saules dienām, lai tās rituāla dienā nebūtu kritiskas.

 Šis rituāls veicams vannas istabā.

 Vispirms ņemiet vienu sveci un ieskrāpējiet tajā savu vārdu, ieziediet to ar ēterisko eļļu un lieciet svečturī vannas istabas dienvidu sektorā. Pēc tam ņemiet otru sveci, ieskrāpējiet tajā jūs interesējošās personas vārdu, iesmērējiet ar eļļu, lieciet otrajā svečturī, kas arī atrodas vannas istabas dienvidu sektorā. Pēc tam abas sveces apsieniet ar rozā diegu un aizdedziet no vienas liesmas. Pēc tam sagatavojiet vannu: iekaisiet rožu ziedlapiņas vannā, sakot paldies ziediem, ka tie atdod jums savu spēku rituāla veikšanai. Ielaidiet vannā tik daudz ūdens, lai ziedlapiņas var brīvi peldēt un pievienojiet divas saujas sāls. Kad ūdens piepildīs vannu, iegremdējieties tajā uz 20 minūtēm. Atrodoties vannā, meditējiet par savu jūtu objektu un sūtiet domās tam pozitīvus un kaislus signālus, iztēlē priecājieties par savu un partnera tuvību, iztēlojieties intīmus brīžus. Kad būs pagājušas 20 minūtes, nodzēsiet sveces (vislabāk ar slapjiem pirkstiem), kuras varēs izmantot rituāla atkārtošanai. Un lai viss rit tālāk savu gaitu...

Svētā Valentīna rituāls

 Šis ir Svētā Valentīna rituāls tiem, kas ļoti vēlas bērnus, kuru pagaidām kaut kādu iemeslu dēl vēl nav. Ņemiet ziedu pušķi (tās var būt rozes, peonijas vai jebkuras citas puķes, kas jums simbolizē mīlestību). Iemetiet tās atvērtā ūdens tilpnē, skaļi vai pie sevis izsakot savu lūgumu Svētajam Valentīnam.

 Patiesībā jūsu lūgums var būt saistīts ne tikai ar iespēju tikt pie bērniem, jūs varat visu mīlošo aizstāvim lūgt sargāt jūsu bērnus un mīļoto no nepatikšanām vai arī lūgt, lai jums tiek dāvāta tikšanās ar mīļoto, ja tāda vēl nav notikusi. Svētais Valentīns palīdzēs jums piepildīt jebkuru vēlēšanos, kas saistīta ar mīlestības un ģimenes jautājumiem, galvenais – lai tā būtu patiesa un nāktu no sirds.

 Mīlestības rituāls tiem, kas nespēj atrast sev piemērotu partneri vai kad jūs nespējat iecerēto cilvēku ieinteresēt

 Šis rituāls ir domāts tiem, kas nespēj atrast sev piemērotu partneri, kā arī gadījumiem, kad tāds cilvēks ir, bet jūs nespējat viņā izraisīt par sevi interesi. Rituālam būs nepieciešama viena svece rozā krāsā un viena sarkanā, vara gredzentiņš, rokassprādze vai monēta, piemērota lieluma spogulis, rožu eļļa, smaržkociņi ar jasmīna vai rožu aromātu, lapiņa ar spēka vārdiem, divi svečturi, trauks papīra lapas sadedzināšanai.

 Vispiemērotākās dienas – piektdiena vai Svētā Valentīna diena.

 Rituāls veicams klusā vietā. Parūpējieties, lai neviens jūs netraucētu. Spēka vārdiem jābūt uzrakstītiem uz atsevišķas papīra lapiņas – esiet radoši, piemēram, uzzīmējiet uz tās arī rozi.

 Aizdedziet smaržkociņus un ieziediet ar eļļu sveces. Novietojiet tās sev līdzās tā, lai sveces atspoguļotos spogulī, novietojiet starp tām vara priekšmetu, rožu ziedus un aizdedziniet vispirms rozā krāsas sveci, pēc tam – sarkano. To darot, iztēlojieties sev mīlestību kā brīnumainu plaukstošu ziedu. Pēc tam, vērīgi skatoties sveču liesmās, sakiet spēka vārdus:

0df525.jpg

 Ai, Venēra, brīnišķā valdniece!

 Tu valdi pār mīlestību, Cilvēku sirdīs to ieliec.

 Liec, lai mīlestība pie manis atnāk

 Un zem manas mājas jumta mīt.

 Lai nevienam ļaunumu

 Nenodara skaistums

 Šai pasaulē.

 Tāda ir mana

 Un mana mīļotā (mīļotās) griba.

 Lai tas piepildās!”

 Sadedziniet papīra lapiņu ar spēka vārdiem. Ļaujiet svecēm izdegt līdz galam. Rožu ziedlapiņas izžāvējiet un noslēpiet drošā vietā.

 Vara priekšmetu nēsājiet sev līdzi, kamēr vēlme piepildīsies.

 Kad jau būsit kopā ar mīļoto cilvēku, iemetiet šo vara priekšmetu tekošā ūdenī: nostājieties krastā ar muguru pret ūdeni un neatskatoties metiet priekšmetu ūdenī pāri kreisajam plecam.

 Rituāls partnera piesaistīšanai

Šo rituālu nevajadzētu vērst uz kādu konkrētu cilvēku. Tā vietā koncentrējieties uz nodomu atrast partneri, kam piemīt tādas iezīmes, kas izraisa jūsu cieņu, uz partneri, kurš cienīs jūs, koncentrējieties uz to, kādas jūtas izjutīsit, kad būsit ar viņu kopā.

 Laiks rituālam – Svētā Valentīna diena vai piektdiena. Rituālu var veikt arī augošā Mēnesī vai pilnmēness dienā.

 Rituālam vajadzēs divas baltas sveces, trīs tievas rozā krāsas svecītes vai mazās baznīcas svecītes, smaržkociņi ar majorāna (oregano), sausserža vai rozes aromātu, rozā kvarca kristāls, muskateļļa, lapiņa ar spēka vārdiem, tieva koka nūjiņa.

 Aizdedziet balto sveci tās telpas centrā, kurā veiksit rituālu. Smaržkociņus novietojiet blakus svecei un aizdedziniet. Blakus aizdegtajai svecei nolieciet kristālu. Ar koka nūjiņu ieskrāpējiet otrā baltajā svecē savu vārdu, ieziediet sveci ar muskateļļu no dakts uz leju un novietojiet to aizdegtās sveces priekšā. Ieziediet trīs rozā svecītes un izkārtojiet tās trīsstūrī: pa vienai katrā pusē neaizdegtajai svecei un vienu – tās priekšā. Aizdedziet visas sveces, sākot ar balto. Nolasiet vārdus:

 Mana sirds ir atvērta jūtām.

 Mana mīlestība nāk man pretī.

 Es ceļos un to sagaidu

 Tāpat kā daba sagaida jaunu dienu.”

 Atkārtojiet šos vārdus vēl 5 reizes, skatoties sveču liesmās. Spēka vārdi jānorunā pavisam 6 reizes; šai gadījumā skaitlis 6 ir mīlas dieves Venēras skaitlis. Ļaujiet svecēm pilnībā izdegt.

 Izvēlieties no šiem rituāliem to, kas jums visvairāk iepatikās, un atcerieties - sevišķi maģisks spēks tiem piemīt tieši Svētā Valentīna, visu iemīlējušos cilvēku aizbildņa, dienā. Lai mīlestība un laime ir ar jums!

 Rakstu sagatavoja:zīlēšanas portāls www.your-life-studio.cm

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2023 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.