Emociju signāli, lai sāktu rīkoties

Emociju signāli, lai sāktu rīkoties

Ja cilvēks spēj pārvaldīt  tālākminētos soļus, viņš var mainīt lielāko daļu savu emociju. Lai nenovirzītos no tām, ir svarīgi saprast, ko var sniegt pozitīva informācija par katru no jūsu zemapziņas signāliem, lai rīkotos.

 Vienkārša signālu saraksta pārlasīšana jūs vienā mirklī neapbruņos ar spēju valdīt pār savām emocijām. Nepieciešams saprast sevi , lai no tām gūtu labumu. Es iesaku šo tekstu pārlasīt vairākas reizes, pasvītrojot sev svarīgākās vietas.
Tomēr, ja dvēseles sāpes nemēģina uzveikt, parasti tās aug un transformējas citās emocijās.

Turpināsim apskatu ar emociju, kas tiek saukta...

Dusmas. Dusmu emocijas ietver plašas gradācijas emocijas, sākot no viegla aizskāruma un beidzot ar sašutumu, aizkaitinājumu, dusmām un niknumu.

 Informācija

 Dusmu informācija norāda uz situāciju, kad kāds cits vai jūs pats pārkāpjat svarīgu dzīves principu vai normu. Kad saskaraties ar dusmām, jums jāsaprot, ka šīs emocijas ir izmaināmas vienā mirklī.

Lēmums

 Apsveriet domu, ka esat aplami izskaidrojis situāciju, ka dusmas pret cilvēku, kurš it kā pārkāpis jūsu principus, ir balstītas uz faktu, ka viņš nezina, kas jums ir svarīgāks par visu (pat ja esat pārliecināti, ka viņš to zina).

  1. Padomājiet, ka, pat tad, ja cilvēks ir pārkāpis vienu no jūsu dzīves normām, šīs normas nebūt nav obligāti „pareizas”, lai gan jūs par to esat pilnīgi pārliecināti.

  2. Uzdodiet sev uzmundrinošu jautājumu, piemēram: „Vai, kopumā ņemot, šis cilvēks mani tiešām mīl?” Nolieciet dusmas pie malas, pavaicājot sev: „Ko tas var man iemācīt? Kā saistīt to principu svarīgumu, no kuriem es vados, ar šo cilvēku tā, lai modinātu viņā vēlēšanos man palīdzēt un cienīt manus principus nākotnē?” Piemēram, ja esat dusmu varā, mainiet savu uztveri – iespējams, atklāsies, ka cilvēks tiešām nezina par jūsu principiem.Vai arī mainiet saskarsmes formu – iespējams, jūs nepareizi saistāt to ar jūsu reālajām vajadzībām. Vēl jūs varat mainīt savu uzvedību, izturēšanos, sakot, piemēram, tā: „Saproti, šī ir personīgo attiecību lieta. Apsoli man, ka nestāstīsi to citiem, tas man patiešām ir svarīgi.”

 Nerimstošas, patstāvīgas dusmas un nespēja dzīvot saskaņā ar saviem standartiem vai principiem rada parādību, ko sauc ...

 

 Cerību sabrukums. Cerību sabrukumu var radīt viskautkas. Katreiz, kad mēs jūtamies tā, it kā visapkārt būtu tikai šķēršļi, ka visu laiku tikai pūlamies un nesaņemam nekādu atdevi, mēs pārdzīvojam šo emociju.

 Cerību sabrukuma informācija signāls, kas izraisa satraukumu. Tad jūsu prāts uzskata, ka jūs kaut ko varat darīt labāk kā darāt pašlaik.

 Cerību sabrukums un vilšanās nav viens un tas pats. Vilšanās ir tad, kad jūtat, ka gribat no dzīves kaut ko tādu, ko nekad nedabūsit. Bet cerību sabrukums, pretēji, ir ļoti pozitīva zīme. Tā vēsta, ka jūsu problēmas risinājums ir sasniedzamības robežās, bet tas, ko darāt pašlaik, nedarbojas, un, lai sasniegtu mērķi, jums jāmaina sava pieeja. Tas ir signāls, ka jums jābūt elastīgākiem. Bet kā jūs tiekat galā ar savu cerību sabrukumu? Portāla ekstrasensi palīdzēs sakārtot situācijas, komsultējaties čatā!

 Lēmums

Iedomājieties, ka cerību sabrukums ir jūsu draugs un ar „prāta vētras” palīdzību izstrādājiet jaunus rezultātu gūšanas veidus. Kā izstrādāt daudz elastīgāku pieeju?

  1. Izvēlieties lēmumu, kā atrisināt situāciju. Izvēlaties portālā konsultantu, kādu, kas ir atradīs veidu, lai panāktu to, pēc kā tiecaties jūs. Pavaicājiet viņam, kā jums efektīvāk panākt vēlamo rezultātu.

  2. Priecājieties, ka uzzinājāt, kā tikt galā ar problēmu ne tikai šodien, bet arī nākotnē, un līdz ar to, patērējot mazāk laika vai enerģijas, jūs būsit patiesi gandarīts.

 Daudz smagāka tukšuma sajūta kā cerību sabrukums ir...

 Būs raksta turpinājums! Sekojiet lapas jaunumiem!

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2023 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.