Iespējas

Nekad nepalaidiet garām savas iespējas! Galu galā, daudziem, tas var kļūt par visu neveiksmju cēloni. Bet daži var apjaust to zaudējumu tikai ar gadiem, kad tas nav izdarīts un tiek zaudēts uz visiem laikiem. Neļaujiet šādām situācijām ienākt savā dzīvē! Jūs variet šķērsot visu pasauli laimes meklējumos, bet tā var atrasties izstieptas rokas attālumā, no jebkura cilvēka...

 Stress ir moderna "cilvēces lāsts", kas ir slimību avots un visu veidu traucējumi, kas rodas no nespējas pielāgoties satrauktiem dzīves ritmiem. Tā ir ķermeņa reakcija uz nelabvēlīgiem apstākļiem. Lai palīdzētu šajā situācijā, jūs varat strādāt ar ķermeni - muskuļiem, elpošanai, aktīviem punktiem. Arī strādājiet ar apziņu, jo īpaši jogu-nīdru, kas ir viens no joga relaksācijas veidiem, veicina cīņu pret stresu. "Nīdra" tulkojumā nozīmē sapni.

Jogu-nīdru sauc par joga miegu vai garīgu miegu. Šī māksla ir relaksējoša, mēs domājam fiziskā ķermeņa relaksāciju un atjaunošanos, ko mūsdienu cilvēks nezin, kā to var izdarīt vispār.  Ir arī svarīgi atzīmēt, ka joga Nidra ir saistība ar zemapziņu, iespēja saņemt atbildes uz jautājumiem, kas mums skar, formulējot nodomu. Vairāk jautājiet čatā, ekstrasensam, kas varēs ieteikt nepieciešamo praksi tieši Jums!

 

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2023 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.