Kāpēc vajadzīgs kaķis

Kaķis fenšui skatījumā

 Vai gribat būt veiksminieks naudas lietās un, lai jūs visur pavada materiālā labklājība? Tad jums mājās jātura kaķis vai jāiegādājas šo dzīvnieku atainojoša statuete.

 Kāpēc mājās vajadzīgs kaķis?

 Senāk šos pūkainos mīluļus iegādājās tikai ar vienu mērķi – pasargāt māju no grauzējiem. Mūsu dienās fenšui mācības sekotāji iegādājas kaķi, lai paaugstinātu materiālās labklājības līmeni. Kaķis ir ci enerģijas dzīvais akumulators, kas pievelk pozitīvo enerģiju, kura sekmē jebkura pasākuma izdošanos un vairo pārticību, bagātību uzkrāšanu. Pūkainais talismans ietekmē visas mājas zonas, izkliedējot un asimilējot sevī negatīvo enerģiju. Jūs droši vien pamanījāt, ka kaķi mīl gulēt kādā istabas stūrī, savilkušies kamolā. Patiesībā dzīvnieks ne tikai vienkārši atpūšas – viņš izkliedē visu negatīvo, kas sakrājies riska zonā.

 Kaķa šķirnei nav nekādas nozīmes – visi šie pūkainie talismani ir vienādā mērā efektīvi, bet kažoka krāsai gan ir nozīme! Melnais kaķis ne vienmēr ir neveiksmes nesējs. Patiesībā viņš pievelk mājās valdošo enerģiju, kas ir arī saimnieka enerģētiskā lauka pamatsastāvdaļa. Īsi sakot, ja cilvēkam dzīvē neveicas, melnais kaķis viņa dzīvi vērtīs vēl nelaimīgāku. Veiksmīgam cilvēkam melnais kaķis, tieši pretēji, nesīs veiksmi.

 Ruds kaķis ir uzticams palīgs mīlestības lietās. Vai sapņojat par nopietnām attiecībām un gribat sastapt savu otro pusīti? Tad iegādājieties rudu runci vai kaķeni. Ja mājās jau mitinās, piemēram, melns kaķis, tas jādabū projām kaut vai uz tik ilgu laiku, kamēr neatrisināsies attiecību jautājumi. Rudā krāsa simbolizē uguns stihiju, kurai ir grūti sadzīvot ar tiem, kuri ar to nav saistīti. Piemēram, ar melno krāsu.

 Pelēks kaķis aizsargā saimnieku no negatīvās enerģijas straumes. Pelēks pūkainais talismans ir veiksmes nesējs un veselības nostiprinātājs. Galveno savas ietekmes, spēka daļu kaķi vērš tieši uz saimnieku, tāpēc par pelēko mīluli ļoti labi jārūpējas. Jo maigāk un mīļāk saimnieks pret viņu izturēsies, jo spēcīgāku aizsardzību saņems no dzīvnieka.

 Treju krāsu kaķis tiek uzskatīts par vislabāko variantu – daudzkrāsainais mīlulis labvēlīgi ietekmē sava saimnieka un mājas iemītnieku visus dzīves aspektus. Šāds kaķis veicina harmoniju, piesaistot mājai mieru un saskaņu. Nekādi nevarat rast kopēju valodu ar bērnu vai mīļoto cilvēku? Iegādājieties treju krāsu kaķi un problēmas pazudīs.

Arī kaķa vārds ir svarīgs. Tā skanējumam jābūt atbilstošam (saskanīgam) saimnieka vārdam – tas palīdzēs izveidot spēcīgu enerģētisko saiti starp „talismanu” un tā īpašnieku. Jāatzīmē, ka tas ir vienīgais veids, kā paaugstināt „talismana” iedarbīgumu – nekādu citādāku aktivatoru nav. Statuetes – cita runa!

 Kaķu statuetes

 Ne jau visiem ir iespējas turēt kaķi, tomēr katrs var iegādāties šī dzīvnieka statueti un turēt to mājās vai darba kabinētā. Par visspēcīgāko uzskata statueti, kas ataino kaķi ar paceltu ķepu – Ķīnā tā ir populārā Maneki-Neko figūriņa. Iegādājieties arī jūs fajansa vai keramikas statuetes.

 Arī talismana turēšanas vieta ir ļoti nozīmīga. Dienvidaustrumu zonā tas aktivizē enerģiju, kura piesaista materiālo labklājību. Ja jūs nodarbojaties ar biznesu, talismans jānovieto ziemeļu sektorā – kaķis nesīs veiksmi riska situācijās. Starp citu, ja jūsu mājās ir orhidejas, naktī kaķim jāliedz iespēja tikt pie ziediem – vienkārši aizveriet ciet durvis, lai kaķis pie tām netiek. Ja ne, kaķis var puķi apgāzt un tas var būt bīstami gulošajiem.

 

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2023 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.